Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
6.8.07 12:38

koukam, ze se tady sesly mladice :lol: , tak to prijdu az vecer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
6.8.07 12:39

Tiko: terka ty vedra snasi lip nez ja :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.8.07 13:31

Ahojky Berusky ,tak je ze me opet slamena vdova a je mi vazne moooc smutno :cry:
Zdravim Gali a vitej mezi nami :pankac:
Tak ja si myslela,ze jste teda damy bud tak stejne stare jako ja(26)nebo starsi,podle tech zkusennosti co tady stale ctu,tak to jsem uz teda pekne stara k..a :-)
Snad budu mit ted vic casu si s vami pekne poklabosit :-)
Malej chrni,ale jak se vzbudi tak vyrazime ven se vyvetrat,tak zatim papapa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.8.07 14:06

Štiko tak tě běžím zachránit před těma mladicema :lol: .

Tak teď jsem na to koukala a nejmladší je Miša ročník 87,ale už tady dloho nebyla.Já si taky připadám mezi váma jako mezi stejně starýma jak já,ale to by jste asi nechtěly 34 roků,co :-) .Ale nebojte i na vás příjdou :-) :-) .

Hele stejně jsem tak jeden den přemýšlela,když jsme si tady před porodem psaly kdo bude chodit i po porodu,jestli se tady vůbec ještě sejdem nebo jestli ten únor upadne.Půl roku po porodu je tu skoro stejnej šrumec jako před,jen osazenstvo se trochu poměnilo,ale naše pevné jádro stále zůstává :dance: .Tak by mě tak zajímalo jak dlouho to tu povedem.Jestli začnem po roce odpadat nebo nás odsud do důchodu nedostanou :lol:

Jeji já nechávám Lucku taky většinou v bodíčku,jen v těch pařákách byla nahatá.Je to malá exibicionistka protože být nahatá opravdu miluje.Manža když ji jde přebalovat tak ji má na přebalováku nahatou vždycky alespoň půl hodiny a vykládají si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
6.8.07 14:07

ahojky Gali vítám tě :srdce:
a na mne jste se :-) bééé :-( :-( :-(

MaK tobě je 23 8O 8O tý voga, tak to s tebou neka :-P :-)
já bych brala jakýkoli věk začínající 2 :pankac:

otáčení tam i zpět, ale v noci to na záda nejde, to si zavolá mamču :wink:

zuby tejraj :? a venku prdlačky

Luci Radka je z FM tedy myslím :oops: a prosím o shrnutí, tobě minulůe tak šlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
6.8.07 14:10

Leni pevné jádro :arrow: já to teď flákám a tak nevím píše ještě Nane? Já ji dlouho nezahlédla a tuhle jsem na ni myslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.8.07 14:21

Heli Nane tu byla asi před týdnem.To víš 3 děti a prázdniny ve městě jí dávají zabrat.Já tu taky nejsem každý den ,ale přece jen alespoň občas se i Žanet a Nane staví a tak bych i je brala do pevného jádra.Je jasný že tak jak dřív tu nikdy nebudem ale aspoň o sobě dáváme vědět.Jsou holky které půl roku nenapsaly.
Já bych ti shrnutí ráda udělala,ale já i při dočítání si musím dělat poznámky jinak nic nevím.Jediný co si pamatuju je že Hlav bojuje s holkama o pc tak se sem dostává až s půlnocí,Lišti byla na Slovensku,Žanet na výletě na druhé straně Floridy a Pipina se má stěhovat tak sem chodí jen občas aby si od nás odvykla.Pak tu bylo několik nových zubů,pár teplot,nějaká 6 nemoc a protivní manželé-ale co u koho to už ti neřeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.8.07 14:26

No nic mizím musím jít nachystat pohoštění švagřici :? .

Ještě jsem zapoměla přivítat Gali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.8.07 14:26

Heli ,
Nane nedávno psala,tuším minulý týden… :wink: A dokonce móóc dlouhý příspěvek :potlesk:

Gali ,
vítám Tě :-)
A piš,piš,piš…třeba odkud jsi..aha,teď mi došlo,že jsi psala,že z Ostravy,tak to jsme docela kousek od sebe :wink: Nějakou hoďku a půl :-)
Co těhu,jak probíhalo a tak..jakého máš chlapa,jestli Beckhama nebo Deepa a další zajímavosti :potlesk:

Mladice vs. stařešiny :-) :arrow: tak nějak nevím,kam se zařadit… :nevim: Je mi 28,k čemu to má blíž :nevim: Já myslím,že k 18 úplně ideální :potlesk:

Běžím ven,tak mě nezdržujte,čaramůry :-) a ahojtééé večer :-)

Jo a úplně bych zapoměla :idea: :arrow: normálně se mi v lehátku Luky sám postavil 8O 8O 8O Než jsem ho stihla připásat,tak se chytl té hrazdičky a šup a stál a strašně se tomu smál :pankac:

Tak a už mizím…holá,holá.....pivson volá :-) :potlesk:
A pořád se mi stýská po Sárince :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
6.8.07 14:36

Hel já shrnutí neudělám,páč jsem tu týden nebyla,takže vím prdlačku :nevim:

Pet 8O týjo,Luky je machr :pankac:

Leny hele,už nás vidím za nějakých 15let na emiminu,jak budem řešit,kdo z únorňátek přišel tenhle víkend domů našrot a kterému vydrží delší dobu kredit :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.8.07 14:38

Ty vogy Pet ty me tema pivama tak tocis… :evil: :roll: :roll: :roll: Ja tady mam prd kamosku na courani, natoz na pivo, sakra. :pocitac: :-P :-)

Heli … schrnuti neudelam, pac sem tu od ctvrtka nebyla, si to docti, neee??? :-P :-P Ne neboj, ja taky nedocitala a plynne sem se zapojila do jedouci diskuze.

Tiko … Dr. mame 10min autem, Jenik vyspaval, tak jsme prijeli o 1,5hod pozde. Pigaro snesl na jednicku a ted se mi tu vali po kline a hlavou pada dolu a povida. :roll:

MaK … ja snad nekdy prijedu a budu te opruzovat celej den, abych se taky vyvetrala a vykecala. 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
6.8.07 14:43

no jo no já vím prdlačky dvě, ale ono je to stejně fuk, určitě to bylo o koj, příkrmech, dovednostech......... :lol: A jse ráda že Nane máme.

pet kde je Sárinka :?:
tak a padám, banka čeká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
6.8.07 14:43

Holky, proc mi nejde dostat se na www unornatek kdyz kliknu na ten odkaz u Jeje? Chce to tam nejake heslo ci co. 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
6.8.07 14:50

Luci ,přijéééď :potlesk:

Lili ,máš SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.8.07 14:51

Liliku … mas SZ s loginem a heslem, zkus to, zda ti to pobezi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí