Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
6.8.07 07:20

Dobre rano.

Zanet … bud v klidu, Jenik taky na kolenou peruje, ze to vypada jako kdyz… :oops: :-)

Bez pleny … ho nechavam casto, ma to rad a studuje si nozicky. Nehody se nebojim, pac se predtim vycura do kybliku. :wink:

Prasklou zilku … na tvari ma Jenik taky, neresim a doufam, ze zmizi. 8O

Nove slovo … ach… 8O :-)

Bylo to heslovite, ale musim letet, Jenda krici… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.8.07 07:38

cau, ty vado to byla noc, no na odstrel. brokolici dam az v roce :! a ten spenat radeji taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
6.8.07 07:52

Dobre rano,

tak u nas se jako kazde rano vstavalo v pet :roll: :roll: . Jako kdyby mela v te hlave budika.....

Tak tady cumim na internet, pac manza uz je v praci a objevila jsem tohle, myslite ze se to hodi??

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
6.8.07 08:09

Dobré ránko!!!!!!

Jinak mě málem trefilo,přestala mi napařovat žehlička a musela jsem žehlit manžovi košile do práce,snad desetkrát jsem jí chtěla prohodit skrz zavřené okno!!!! Chjo to je práce na prd!!!!

Jinak Vám přeji krááááááásnýýýý den!!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.8.07 08:45

Lili … ja myslim, ze je to naprd. Radsi dam Jenikovi okurku rovnou do ruky, nez do vacku. :nevim:

Stiko … brokolice nadyma,jo? 8O :roll: Ach jo a tu sem mu chtela davat.

Dneska jdem na dalsi hexa, taxem na to zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
6.8.07 08:46

Dobrééééé ráááááánko
Holky já jsem „hnusně“ vyspaná (chápejt,nemůžu chválit) Malá za včera vypila jen 600UM,usla před 20,ani jednou se do 1.30 nevzbudila (to už asi měla hlad),tak jsem ji nacpala 130 čaje (Normální dávka ranního UM,takže hlad chuděra asi opravdu měla,jak nejedla přes den) a spala do 5,najedla se a spala do 8h zase bez jediného probuzení.No chápejte,že o tuhle otřesnou noc se nemůžu nepodělit.Večer dostala 3ml Panadolu,ráno zase a fakt se nám prořezává zub.Pravý dolní 100%,už je tam prořízlá čárka,i kyž zoubek není vidět ani cítit.Tak snad vyleze potvůrka brzy a nebude ji trápit.Dnes ráno má dobrou náladu,teď je u ní Mira,ale chce jít kolem 9h na chvilku běhat,tak to tu musím rchle zkouknout

Tak jdu na večerní plkání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.8.07 08:49

Ahojky,

tak my jsme si taky dneska užily prdíkovou noc :cry: .Sice to nebyla žádná hrůza ale já už jsem si zvykla na nepřerušovaný spánek.Ale vůbec nevím z čeho to bylo,nic nadýmavýho jsme neměly.Ale tak nějak jsem s tím počítala protože večer strašně bolelo břicho mě i Lendu,tak jsem čekala že buď ráno nebo v noci to přijde i na Lucku.

Jeje na záda se zpátky nepřetočí.Když je bez plíny tak jo,ale to bych spíš viděla že je to nechtěně.S plínou to začívá trénovat,ale zatím se přvrátí jen na bok dál jí zavazí ručka.
Bez plínky necháváme často,když byly ty pařáky tak byla bez plíny i venku.

lilik ten pytlík vypadá zajímavě alespoň nemusíš mít strach že si mimi ukousne větší kus a začne se dusit.Ale já ho teda určitě pořizovat nebudu,mě by připadlo divný dávat malé ovove přes primerák-teda tak mě to připadne.Ale nezavrhuju to,nápad je to dobrý.

Tak mě dneska přijede švagrová-strášně se těším :roll: ,zrovna tuhle návštěvu bych si odpustila.Tak jdu upect bábovku a uvařit lečo.

PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
6.8.07 08:55

Lili tohle jsem dostala s vecma od svagrovy a nevedela, na co to je :lol:

Jeje podlozku na posteli mam a stejne se mi Ondras vycura pokazdy na postel 8O :roll: Je jak hade, porad nekam cestuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.8.07 08:59

Dobré ránko :-) ,
jdu si s malým lehnout,když už jsme samotní,tak si jednou užiju válení… :-) Ale v:,–(ím se,že jak na sviňku do toho něco přijde… :roll:

Otáčení :arrow: tak Luky se převrátí bez problémů ze zad na bříško a mám to jak většina z Vás,že za pár vteřin skučí,převrátím ho zpátky a než se otočím,tak už zase skučí,že je opět na břiše…no komedie :dance:
A to on se z bříška přetáčet umí,ale jednou to nějak nezvládl,bouchl se do hlávky a teď se normálka bojí… :? A taky si myslím,že jim ještě nesepne,že když se jim to na bříšku nelíbí,tak mají použít ten fígl a otočit se z bříška na záda :wink:

Musím letět nebo si vyřve plíce :-) …jsem si ho dovolila odložit na postel,no takovou věc jsem si dovolila :-P

Lili , čéče nevím,nevím…já bych měla strach,že to povolí a ty kousky mu vypadají do pusinky :? Ale já jsem taková „hororwómn“,mě si nevšímej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
6.8.07 09:21

Ahooooj,

aaach,vy jste mi chyběly :huban: .Synovce jsem vrátila,takže ode dneška jsem už zase v pohotovosti :lol:

Dneska si jdu koupit kloboučky na kojo :arrow: Davča strašně kouše,bradavky mám totálně zmasený :(

dočteno nemám,tak naskočím to rozjeté diskuse :-)

Lili já dávám na kousání mrkev :wink:

otáčení taky jen ze zad na bříško

Jo,koupila jsem si osmáka degu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.8.07 09:25

MaK:-) sem si rikala, kde se toulas. Osmaka vyfot, chci ho videt! Jo a tu mrkev uz davas tedka jo? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
6.8.07 09:40

Lu joo,normálně ji oškrábu a vychlazenou z ledničky mu ji dám kousat.
osmáka vyfotim,ale až příští týden :arrow: půjčili jsme švagříkům foťák na dovču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
6.8.07 09:41

Ahoj holky dojely jsme už jsme tu :dance: bylo to supér, akorát švagrovci jsou fakt děsný, no budu s nimi jezdit častěji, pokaždé se zamiluji do svého drahého a mám pocit úžasného manželství :lol: :potlesk: 3vagr má děsný keci, tykové ty hospodcké žvásty a je samo nejlepší a švagrová, ta s ním jedná jako s dalším dítětem a to zcela dementním :roll: no pokud nejde o vás dá se to brát jako HUMOR, prostě jsem odmítala se do toho v táhnout a řešit, tak jsem se bavila :pankac: :-) Tak to o mé dovče.
A co tady? prosím souhrnek štiko ty taky napíšeš i na hrad co? :wink: ale supér :srdce:

JInak já dnes jdu podepsat tu hypču a ještě dopo odvezu Aničku ke švagrové, aby nemusela do Prahy, raději ať je na zahradě, jo a bude tam spát :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
6.8.07 09:56

Nazdarek devcata,
tak jako na potvoru, kdy mala dneska vypadala ze by i spala dyl jsem ji musela budit na odber moci (to proto aby to tam brzy rano manza nez pojede do prace odvezl) :cry: No neda se nic delat :-)

Zacnu Tercu vetrat :-) kdyz pisete ze se to vsem libi.. Terka mockrat nahata nebyla.. A mate je nahate uplne cele nebo jen napr v bodycku a bez pleny..
mne totiz terca pripada ze je hned strasne studena..

Stiko: brokolici teda davat nebudu … protoze myslim ze by to u nas bylo to same v bledemodrem. Diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
6.8.07 09:57

Jeje my tu mame chladno, takze mu nechavam body nebo tricko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie