Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4337
5.8.07 10:35

Pet…ukaz to povleceni …sím,kuju :D a kdepak si ho splasila pres net?Je to pálka asi co?Ja jsem s darkama taky desna,vse jim dam hned a pak kupuju na posledni chvili :-) A ten Tvuj stesk moc dobre znam,vsak vis kolikrat ja uz tu po holkach smutnila a to uz jsou oproti Sarince velke holky a prece je mi vzdycky po nich smutno ,takze ja Ti moc dobre rozumim a myslim ze nejsem jedina :wink: ,ale zas je fajn ze ma moznost nekam jet a neni na Tobe tak zavisla :pankac: ,tak nesmutni ,ani se nenadejes a mas ji zpatky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.8.07 10:41

Petisko to samé jsem psala minulý týden o Anetce pamatuješ???? :D My jsme prostě nepoučitelné mamky,pořád se těšíme jak si od dětí odpočineme a když to příjde,tak bysme je nejraději nikam nepustily!!! :D je to všude stejné!!!
Neboj,ono to uteče a bude doma plna novými zážitky které k prázdninám patří!!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
5.8.07 10:41

Gerhlo bezva ,,,se tesime :D a vse nej Davcovi :srdce: :huban:
Jo a ja hlava derava ani nevim jestli jsem prala Lisackovi????Tak jestli ne tak vse nej nej Petulko a velikou pusinku od vsech Hlavicek :huban: :srdce: ..to fakt nestiham sledovat kdy kdo ma vyznamny den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.8.07 10:46

Hlavi děkujeme!!!!!!! :srdce:

Tak Hlavi,teď jsme se s manžou dohodli,že tedy ještě do konce prázdnin spácháme tu Plzeň a Prahu!!!!! Dám včas vědět. Včera manžel přemýšlel,že bysme ze Slovenska jeli na lešnou…nakonec jsme nějak nestíhali,ale asi by mi to bylo líto,kdyby jsme tam jeli a já nedala vědět Petisce a všem co to mají cubydup!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.8.07 10:48

Pet, ja taky kuluju darky uz od leta a vzdycky jim to dam a v zime musim kupovat zase novy :lol: .
normalne se mi dneska zdal sen, ze sem stravila noc v seniku s petrem vondrackem z rodinejch pout a ja blba mu nedala :lol: , sem rekla ze sem vdana a miluju svyho manzela, no toto? :lol: . uz sem verna deset let a leze mi to asi na mozek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.8.07 10:51

Štiko ve snu můžeš to není tresný!!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.8.07 10:53

no jeste ze to nebyl backham to bych byla fakt nasrana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.8.07 10:53

Teď mi tady manžel četl článek v novinách,kterak každé desáté dítě u nás vychovává nepravý otec..... no co k tomu říct… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.8.07 10:54

Štiko ty jsi srandista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.8.07 11:12

Holky,já jsem se strašně zamilovala do malého Péti!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :srdce: mě ta dovča pak psychicky pomohla a už se z něho můžu zase těšit!!!!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
5.8.07 11:23

Nazdarek kecalky! :)
My mely prvni vstavaci pokus o pul seste, ale pak jsme jeste spaly…

LISTI: To teda nevim, kdo se kazdy desaty bere.. mam dojem ze nas je tu 50 a snad vsichni maj sve prave tatky :D
A jsem moc rada, ze si uz veselejsi. A vidis, to si na tu dovku jet nechtela… Je to z tebe citit.. Ja malou take strasne moc miluji! :) Vzdycky rano kdyz prijdu k postylce, uz se na mne smeje tim bezzubym usmevem, tak ji minim pomackat samoou laskou ! :) Jdu zkouknout fotecky :)

HLAVI: Sme opet samy doma,takze nas chystam, v 1 si pro nas prijede deda a pojedeme k nasim na chaticku k bazenku. Lepsi nez sedet v panelaku..ze? :)

PET: Vsak rikam, kazda hadka je proste o blbine (nebo tim aspon zacne). A to se mi tu Lenya (myslim ez to byla ona) divila, ze se nehadame o vazne veci ale o krawowiny! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
5.8.07 11:30

Ahojky holky

Jeje -No malá je bez teplot,zubák furt nikde,ale protivná je jak noc.Včera v kočárku tak ječela,teda vypadalo to jako vztekání,to jsem u ní neviděla.Dnes ráno taky mrčí,v noci se často budila,jen si potáhla čajíku a spala zas dál.Ale jedla ve 4 150ml a od té doby vypila jen 50ml.Co já vim,kde je chyba?Přes den houby naspí a v noci se začíná budit......Doufám,že jí to nezůstane.

Liští vítej zpět :-) :-) :-)

Štičko kde ses naučila tolik říkanek a písniček?Já žasnu!Já neumím skoro nic :oops:

Jo Jeje mě taky Kačka neotvírá pusu.Tak na 2-3 lřičenky,když má ale jo hlad,pak jí to tam šoupu pokaždé,jak trochu otevře pusu.Včera měla Dýni s bramborem a fenyklem-holky takhle neprděla už pěkně dlouho 8O 8O Bůhví,jestli se dnes nebudila i tím.I když ona se budila i včera …

Všechno nej prďolkům k narozninkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
5.8.07 11:32

Jo akdyby vás to zajímalo,tak my máme dnes taky narozeninky a nikdo nám nepopřál :-( :-( :-( :-( :-( :-( :pocitac: :pocitac:

No je vidět,že člověk jak nějak často nepřispívá,tak se na něj nevzpomíná :( Jé jsem básnický střevo :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
5.8.07 11:40

Jani, tak doufam ze bude lip. Je mozne ze ji boli brisko. Dyne je docela nadymava..
A vse nej k pidi narozenninkam (a neni to tim ze casto neprispivas, ale proto, ze ja preji az k tem pulrocnim narozeninkam - takze to rozhodne neber osobne! :)).

Tak jo, jdu se najist, pak dam male a pak zase nachystat obleceni s sebou (musim vzdycky brat nahradni a jeste neco teplejsiho, bo tam nikdy nikdo nevi).
Kdzy ji chystam obleceni, tak si pripadam „bezradne“ kdyz oblekam sebe.. Jako zenevim co na sebe … tak terca ma tolik peknych obleceni, ze nevim co ji mam driv dat.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
5.8.07 11:41

Vsechno nejlepsi Kacence k peti mesicum a moc a moc pusinek od Hlavicek :huban: :srdce: ,jsem rada ze jste bez teplot,no snad se umoudri a bude zas hodna holcicka,koukej na Listicku jak po dovce otocila :-) ,taky by jste nekam meli zajet :D Ja teda Adika dnes verejne pochvalim a jsem zvedava jak mi to oplati :-) .....nikdy me jeste tak nepozlobil abych tu psala ze ho daruju ,takze je to zlaticko moje milovany!!!!!! :srdce: ,tak a ted jsem na tebe moje dite zlate zvedava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí