Poradna duly
Jana Čurdová
Pet…ukaz to povleceni …sím,kuju
a kdepak si ho splasila pres net?Je to pálka asi co?Ja jsem s darkama taky desna,vse jim dam hned a pak kupuju na posledni chvili
A ten Tvuj stesk moc dobre znam,vsak vis kolikrat ja uz tu po holkach smutnila a to uz jsou oproti Sarince velke holky a prece je mi vzdycky po nich smutno ,takze ja Ti moc dobre rozumim a myslim ze nejsem jedina
,ale zas je fajn ze ma moznost nekam jet a neni na Tobe tak zavisla
,tak nesmutni ,ani se nenadejes a mas ji zpatky ![]()
Petisko to samé jsem psala minulý týden o Anetce pamatuješ????
My jsme prostě nepoučitelné mamky,pořád se těšíme jak si od dětí odpočineme a když to příjde,tak bysme je nejraději nikam nepustily!!!
je to všude stejné!!!
Neboj,ono to uteče a bude doma plna novými zážitky které k prázdninám patří!!!! ![]()
Gerhlo bezva ,,,se tesime
a vse nej Davcovi
![]()
Jo a ja hlava derava ani nevim jestli jsem prala Lisackovi????Tak jestli ne tak vse nej nej Petulko a velikou pusinku od vsech Hlavicek
..to fakt nestiham sledovat kdy kdo ma vyznamny den ![]()
Hlavi děkujeme!!!!!!! ![]()
Tak Hlavi,teď jsme se s manžou dohodli,že tedy ještě do konce prázdnin spácháme tu Plzeň a Prahu!!!!! Dám včas vědět. Včera manžel přemýšlel,že bysme ze Slovenska jeli na lešnou…nakonec jsme nějak nestíhali,ale asi by mi to bylo líto,kdyby jsme tam jeli a já nedala vědět Petisce a všem co to mají cubydup!!!!! ![]()
Pet, ja taky kuluju darky uz od leta a vzdycky jim to dam a v zime musim kupovat zase novy
.
normalne se mi dneska zdal sen, ze sem stravila noc v seniku s petrem vondrackem z rodinejch pout a ja blba mu nedala
, sem rekla ze sem vdana a miluju svyho manzela, no toto?
. uz sem verna deset let a leze mi to asi na mozek ![]()
Teď mi tady manžel četl článek v novinách,kterak každé desáté dítě u nás vychovává nepravý otec..... no co k tomu říct… ![]()
Holky,já jsem se strašně zamilovala do malého Péti!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mě ta dovča pak psychicky pomohla a už se z něho můžu zase těšit!!!!!! ![]()
Nazdarek kecalky! ![]()
My mely prvni vstavaci pokus o pul seste, ale pak jsme jeste spaly…
LISTI: To teda nevim, kdo se kazdy desaty bere.. mam dojem ze nas je tu 50 a snad vsichni maj sve prave tatky ![]()
A jsem moc rada, ze si uz veselejsi. A vidis, to si na tu dovku jet nechtela… Je to z tebe citit.. Ja malou take strasne moc miluji!
Vzdycky rano kdyz prijdu k postylce, uz se na mne smeje tim bezzubym usmevem, tak ji minim pomackat samoou laskou !
Jdu zkouknout fotecky ![]()
HLAVI: Sme opet samy doma,takze nas chystam, v 1 si pro nas prijede deda a pojedeme k nasim na chaticku k bazenku. Lepsi nez sedet v panelaku..ze? ![]()
PET: Vsak rikam, kazda hadka je proste o blbine (nebo tim aspon zacne). A to se mi tu Lenya (myslim ez to byla ona) divila, ze se nehadame o vazne veci ale o krawowiny! ![]()
Ahojky holky
Jeje -No malá je bez teplot,zubák furt nikde,ale protivná je jak noc.Včera v kočárku tak ječela,teda vypadalo to jako vztekání,to jsem u ní neviděla.Dnes ráno taky mrčí,v noci se často budila,jen si potáhla čajíku a spala zas dál.Ale jedla ve 4 150ml a od té doby vypila jen 50ml.Co já vim,kde je chyba?Přes den houby naspí a v noci se začíná budit......Doufám,že jí to nezůstane.
Liští vítej zpět
![]()
Štičko kde ses naučila tolik říkanek a písniček?Já žasnu!Já neumím skoro nic ![]()
Jo Jeje mě taky Kačka neotvírá pusu.Tak na 2-3 lřičenky,když má ale jo hlad,pak jí to tam šoupu pokaždé,jak trochu otevře pusu.Včera měla Dýni s bramborem a fenyklem-holky takhle neprděla už pěkně dlouho
Bůhví,jestli se dnes nebudila i tím.I když ona se budila i včera …
Všechno nej prďolkům k narozninkám
Jo akdyby vás to zajímalo,tak my máme dnes taky narozeninky a nikdo nám nepopřál
![]()
No je vidět,že člověk jak nějak často nepřispívá,tak se na něj nevzpomíná
Jé jsem básnický střevo
![]()
Jani, tak doufam ze bude lip. Je mozne ze ji boli brisko. Dyne je docela nadymava..
A vse nej k pidi narozenninkam (a neni to tim ze casto neprispivas, ale proto, ze ja preji az k tem pulrocnim narozeninkam - takze to rozhodne neber osobne!
.
Tak jo, jdu se najist, pak dam male a pak zase nachystat obleceni s sebou (musim vzdycky brat nahradni a jeste neco teplejsiho, bo tam nikdy nikdo nevi).
Kdzy ji chystam obleceni, tak si pripadam „bezradne“ kdyz oblekam sebe.. Jako zenevim co na sebe … tak terca ma tolik peknych obleceni, ze nevim co ji mam driv dat.. ![]()
Vsechno nejlepsi Kacence k peti mesicum a moc a moc pusinek od Hlavicek
,jsem rada ze jste bez teplot,no snad se umoudri a bude zas hodna holcicka,koukej na Listicku jak po dovce otocila
,taky by jste nekam meli zajet
Ja teda Adika dnes verejne pochvalim a jsem zvedava jak mi to oplati
.....nikdy me jeste tak nepozlobil abych tu psala ze ho daruju ,takze je to zlaticko moje milovany!!!!!!
,tak a ted jsem na tebe moje dite zlate zvedava ![]()