Poradna duly
Jana Čurdová
Knoflíky lásky po celé léto ospalý soumrak usíná.....knoflíky lásky do rukou pálí..jeto tajemství co víme jen my dva…
Jo bartošovou jsem žrala a s jejíma písničkama jsem vyhrála několik pěveckých soutěží…to byly časy..... ![]()
Tiko děkuji já jsem ještě nestihla nic dočíst…já tu dělám,že něcvo uklízím víš!!!!v
![]()
Ahojky,
jdu vás jen pozdravit.Máme tady dneska celou rodinku a grilujeme a já teď čekám až maůá usne abych mohla jít za nima.
Dočtený mám všechno ale jediný co si pamatuju:
Lišti vítej z dovči.Teda ty jsi poslouchala stejnou muziku jako já.Kromě toho Dalibora,toho teda jsem moc nemusela.A na Hornáka-Poupata-kdo byl cvičit na spartakiádě???Já ne nás vyhodily v posledním předkole-dacani
.
Jeje u tebe jsem postřehla,že jsi psalakolik ti Terka vypije večer a schválně jsem se podívala do deníčku Lenky.Tak ona mě vypila max 200 mírně zahuštěné kaše,víc ani ň.Sunaru pila taky tak 180-200.Tak to se pak nemůžeš divit že Terezka tak čůrá když ti vypije 250 a k tomu ještě prso.A problém Terezčina max č§ůrání bych řekla že je vyřešen.To víš když je takovej příjem tak musí být i pořádný vydání.
A plíny já teda čučím,že už vám jsou 3 malý.My jsme ještě nedávno měly 2 a 3 může mít jen tesco a pampers a i ty má přelepený křížem přes sebe.
Tak a už letím na grilovačku,tak PAPA
jojo Tiko New kids, byli taky dobry hezouni a co AHA a jonson donovan?
Ahoj Leni!!!!!
my už máme taky 4 pleny,jsou větší a pohltí více moči a to nejsme kdoví jací…v necelém půl roce jsme měli 7,60 kg......ale používáme Hugies a tohle balení je nějaké divné,normálně jakmile si malý jen cvrnkne tak je hned strašně cítit z pleny moč…prsotě je to nějaký divný!!!!!
S tebou i bez tebe budu to já, s tebou však zvládnu víc jak se mi zdá… ![]()
Poslechni Evičko,co to máš za tričko no to je senzace já jen koukám…
Dva roky prázdnin v létě v zimě jen kvůli to bě chtěl bych mít… ![]()
A joooooo, to jsem ale blbec!!!!!!
![]()
Jason Donovan..hezounek toho jsem měla na zdi na plakátu!!!! ![]()
Hele jen tak mezi námi,ještě si puberťáci vylepuji na zdi v pokojíčku plakáty nabo je to už out a bylo to jen za nás?!!!! ![]()
no poslouchala jsem to kdyz jsem byla mala ale tedka uz to nemusim, co vsechno pisete ![]()
teda krom tech depesaku a bowieho - ale to jsem zase neposlouchala v detstvi ![]()
LENII: to je to co jsem tu psala..
ale prave zajimave je to, ze tuto spotrebu jidla ma kazdy den, ale tu velkou spotrebu plen ma treba jen jednou - dvakrat tydne.
Plenky: jojo male - uz je skoro nedopneem
a uz ji z pleny leze jamka od prdylky…
Joooooooooooo a taky jsem vam zapomnela rict, ze spurtujeme. Jednak za posledni mesic jime vic, a za posledni dva tydny se vzbudi i v noci.. na gablik… a take je to na ni videt na holce. Sem si dneska totiz rikala ze je nejaka dlouha (nez byla) a ze odkladam kazdy den nejake bodycko ci dupajdy (a take me oblibene kalhoty!!!
) a ona za 3 tydny dala 4 cm! ![]()
Jo LENII: jeste k tem plenam posledni vec - ty vecerni byvaji sem tam a to bych jeste pochopila, protoze na noc toho vazne spucuje hodne..
ale ona ty 2kg ma hlavne dopoledne
a to tolik nesni!
Jo a jeste tanecne - Kylie Minogue - mimojine jejiz koncert jde na Ocku a ja tady mezi prispevkama krepcim ![]()
jeje, ono to tak je, kolem toho pul roku spurtujou a rostou vnoci klidne o dva cm a boli je to jak se natahujou kosti, tak placou a budej se
STIKO: jojo budi se .. a i place ze spani.. Chuderka moje mala..
No take jsem si rikala, kde se nam toula …
jdu si zalit melticku ![]()