Poradna duly
Jana Čurdová
KURNA já mámj hlad!
at uz chrnakuje!!! (usla mi totiz 10 minut pred 19 hod = koupanim - sem jeste totiz litala po sparu a kupovala nutrilon) ac teda jsem ji rozpbylovala aby uz nespala, kdyz to od 15 hod nestihla.. protoze jsem tusila ze pak mi nebude chtit po koupani spat.. a take to tak presne je! ![]()
STIKO: No zvlast pokud ti trpela hodne na prdy, tak to nejak jeste pockej nebo nevim. Kazdopadne sama za sebe ti muzu rict, ze to byli dve nejhorsi noci za posledni dobu… uplne se kroutila a hlavne nemohla se vykajdit.
A jak mi nikdy nepomohl „PUPIK“ tak tentokrate teda pomohl a po masazi se hnedka vyprdela a hlavne vykajdila…
Hm, tak to budu muset jeste prozkoumat mesto kde by mohli mit samotnou brokolici.
no a u nas se od pul osmy spi, to cucite co? ja taky, je fakt ze uz se dvakrat vzbudila, ale stacilo zandat dudlik ![]()
no radej s tim spenatem pockam, je fakt, ze dneska mi taky nekakala
čus bus
tak u nás prdy neeeeee!!!! a po ničem. Martin nemá problém s větry. Prostě si prdne a nikdo na něm nic nepozná. POuze jsme měli změnu barvy hovínka. Jinka ten špenát bych riskla. Nemyslim si, že by to bylo stejný nebo horší jak brokolice.
JO tak na Slovensku by do malého narvali klidně i guláš,kdybych pořád nezasahovala!!!!
Ale s manžou jsme statečně odolávali, i když malej by se dal ukecat na cokoliv!!!! Jakmile někdo něco jí tak z něho nespustí očiska!!!! ![]()
má teď ale dost hustý hovínko. Nezabral ani heřmánkový čaj. Tak jsem na něj zvědavá. Vždycky kadil jednou za dva dny a takový hora trusu a teď asi 5× a den velký tuhoň ![]()
Na mimibazadu maji krááásnou ohrádku v aukci (zatim za 210,– Kč). Tak jsem se přihlásila a když přihodim, tak mi to napíše, že jsem přihlášená míň jak týden
. Tak jsem smutná.
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…
Hezky vecer,
tak taky vitam hned ze zacatku Listicku a taky se priznavam, ze jsi mi chybela a mas moc hezkou fotecku Peti u metriku. Zavidim tu gradu ridicu kocarku ![]()
U nas snad nic noveho, jen ze z dvou hodinoveno brouzdani po nakupnim centru mame prosim 1 ponosticky, ano slovy JEDNY ponozky pro malou!!!!
Ale zase jsme potkali Baru Kodetovou se Sporclem a mely dcerusku v autosedajde a byla taaaaaaaaaaak malinka, ze to ani neni mozny a rikala jsem manzelovi, ze nase urcite teda takle malinka nikdy nebyla ![]()
K prikrmum nic nepridam, jen se cim dal tim vic bojim a rikam si ,ze asi to prestanu resit a uvidim a budu to delat dle instinktu, asi jasne ze zacnu mrkvickou a uvarenou doma a pridam tam mozna trochu sveho mlicka, at tam ma znamou chut, ale pak se uvidi a budu se rozhodovat ad hoc. No ale uvidime, ze?
pak sem budu behat pro radu na kazdy krok ![]()
Jeje dobrou chut ![]()
Cau Pipi, tak to psala Jeje, to sem spletla
. Mela bych jit spat, ale ja takhle brzo neusnu, ty noci jsou ale desny, jak se jednou vzbudi tak uz jede po 2-3 hodkach, akorat ten prvni spanek ma delsi
Stiko, to je u nás stejný. První spaní tak 5-7 hodin a pak klasika po 2-3 hodinách. Mě už to ale nějak nevadí. Jsem si zvykla ![]()
Pipi jak to,že se nemůžeš zúčastnit aukce????
Ale jestli jí chceš,tak písni za kolik max. a já ti jí pohlídám!!!!
Stiko velka gratulace, je videt, ze den ode dne to mate doma se spanim lepsi. A chapu, taky nedokazu takle brzo usnout.
Jo a uz jsme u mamky, tak dam zitra vedet
A co pleny , udala jsi je ?