Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
3.8.07 21:29

Ty jo, Mah , to by ses divila, jak lehce si za usi ublinkne i poslinta! Proste kdyz lezi na zadech a tece ji to z koutku pusiny, tak to skonci prave za ouskem…

Jani , ja si z Cupouse delam prcu…Jsem na kluky :D ale kdyby si dala rict…co,Cupi? :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
3.8.07 21:30

Mah , naděje umírá poslední. Třeba bude druhé mimi fakt spáč. :wink: Ale jinak je to levná antikoncepce, ne?

No a tekutý pudr na krvavé myslím nepatří. Nech to do rána a uvidíš. Říkám, jediné proti svědění, co se nedává přímo na kůži, jsou kapky Fenistil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.8.07 21:31

Jeje, Nellinka taky porad mele pantem, obcas se ji dokonce podari rict nejake trojslabicne slovo, ktere zni fakt jak nase rec…akorat nedava smysl, ale to je jedno :lol: Ale takovou babu, jakou predvedla Terezka, takovou mi teda jeste neukazala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.8.07 21:32

jdu si nalit trochu piva, mam abstak… 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
3.8.07 21:34

Tak já odlétám, drahé přítelkyně :-).

Hezky se vyspěte. Martin už jednou vstal, po hodině co usnul :roll: , tak raději jdu naspat něco do zásoby, jestli to půjde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
3.8.07 21:43

Jéje , jasně že se Anička na maminku jednou zeptá. Pravděpodobně jak uvidí, že ostatní děti jsou s maminkou, tak ji to napadne. Já ani nechci myslet, jak Hance muselo být, když věděla, že umírá. Brrrrr, mi z toho běhá husí kůže. :cry: Ale jednou jí táta taky bude moct všechno o mamince říct, jaká byla úžasná, a že takový člověk jaký je, je díky mamince.

Mates , ty kusanče jeden. ........a tebe taky sním. :lol:

Holky, musím mazat do pelíšku, drahoušek mě očekává. Jsem mu slíbila, že mu budu drbat vlásky, ale včas si musí říct, tak nelenil a už je nachystanej v pelíšku.

Tak brooooooooou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
3.8.07 21:47

já jdu taky na kutě.Tak dobrou a můžete si plkat kolik chcete,mám taťku do čtvrtka doma,tak i pohlídá a já můžu čitat v klidu.
Tak paa :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.8.07 21:48

Cupi, v noci se stav podrbat vlasky me :wink: My jsme se zase s Martinem vzdycky lechtali na zadech :arrow: aaaah, to byl mazec, pokazde jsme se dohadali, kdo koho bude lechtat driv a aby ani jeden nelechtal dyl, tak jsme to stopovali presne na sekundu :oops: :lol:

Ja jdu taky spat :arrow: asi to pivo :oops: Ja ho fakt nemela hrozne dlouho, tak stacilo jen pricichnout a jsem namol :lol: Ono vlastne stacilo sem jen napsat to slovo-pivo a uz to citim v hlave :wink:

Tak dobrou, kocky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.8.07 21:49

Radi: no to si mne teda nepotesila. Ja mela takovou radost z jejiho povidanii a ty mi reknes tohle!!!! :?

Mah: tekuty pudr bych nedavala, zkusila bych prikladat obkladky toho hermanku, popr dat to mm, ci se zeptat doktorky. ale rozhodne pokud je to krvave.. tak nic co by jeste mohlo vic podrazdit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
3.8.07 21:51

Ahojte hezky vecer,
ja jsem uz take uspala, vykoupala se a zblajzla mamincinu zemlbabu. No ted si dam taky pivco jako Metsska :D

Cupi male je mi take lito, ale teda klobouk dolu, jaky je pan Ales tata, to je moc hezke, a nahodou si myslim, ze je ted dobre to resit, ze maminka neni a snazit se malou zabavit a az bude dospelejsi to holcice vysvetlit a ona to take mnohem lepe vezme, ale bezpochyby to musi byt tezke pro celou rodinu.

Mah my taky mame bradicku uplne popupiknovanou tim jak slinta, cuca si spodni ret a vse strka do pusy a musim jen doporucit materske mlecko, potiram ji tim bradicku od rana a je to obrovsky rozdil. Ale dostala mne dnes jedna magistra v lekarne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, kde jsem se ptala, co by mi doporucila a rekla mi, ze musim zajistit, aby se na te bradicce vlastne ani nic nevyskytlo ? ?? a to ji mam ten spodni ret ustrihnout a dat do pusinky odsavatko na sliny? hm tak to uz mi neporadila jak to zajistit

Matesko pridavam se k Tobe Ivca se po mne taky sape ale obcas si sapne i po tatkovi nebo babi, tak nevim nevim :roll: ovsem moje kamaradka z byvale prace ma o mesic starsiho chlapecka a ten ji udelal obrovsky „cucflek“ na brade, ze to mela jak kdyby ji nekdo dal poradne do papuli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.8.07 22:02

Cau kocky, tak uz taky spime. Manza taky spi a ja delam obed na zitra.
Jeje, vyrazka se pomalu ztraci, ale taky mame pupinky na bradicce z toho slintani.
Cupi, to je smutny, no radej na to ani nemyslet
Papani, mala papa uplne ukazkove, dam lzicku k pusince a reknu ham a ona otevre pusinku, jako mame ten signal na polivani oblicejicku to zblunk :) , no je to jedlik po tatkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.8.07 22:03

Jo a ta mrkvicka od hippu ji chutna ale s tim bramborem je jeste lepsi, to chutna i me, ale ta kase, to jsou xychty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.8.07 22:08

Fakt ti to chutna??? Tak ja zacinam premyslet, zda jsem nemela nejake spatne, bo pro mne to teda byl take hnus fialovej :-)

Sakra, tak ja nevim jak ji to naucit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.8.07 22:13

No me to chutna jako ten napoj kubik, ten piju casto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.8.07 22:20