Poradna duly
Jana Čurdová
pet, jaka Matesska,??? to sem napsala ja, dle rady moji mamky, matess jen psala ze to snad vyzkousi
.
tu soupravu najdes na eshopu na www.bebejou.cz ![]()
sem sakra mohla jeste objednat ten plastovej bryndak, ale bala sem se aby ji neskrabal za krkem ![]()
Ahojky
Tak malé krom teplot zatím nic není,kdyby něco,tak máme jet na pohotovost.Zatím tady pozpěvuje,spí svoje 30 min. a moc nejí.To neva,čajík dostává
Tak se nepovedlo, další pokus jindy teď se musím jít věnovat mrňouskovi.
Cauky tak jsme prisly z prochajdy, tady je dneska nejak ticho, ted hlasili ze pristi tejden budou tropy, ach jo, me by to takhle vyhovovalo ![]()
Tak mrkvicku a bramburek mame za sebou a zitra se vrhneme na brokolici, ta ale asi nadme co? Uz jste ji nekdo zkouseli?
Ahoj všichni!
Štiko máš pravdu, teď jsem se dívala a fakt má být zase vedro. Od pondělka do čtvrtka, pak se má zase trochu ochlazovat. No snad to nebude takové jako před těmi 14 dny.
Krásný víkend a hodné dětičky.
Kačko: není zač ![]()
Štiko: brokolici jsem zkoušeli a připrav se na zelené hovínko ![]()
Ahojda
,
já jen na chvíli mrknu a mažu koupat prďoly.
Evi, úplně tě chápu s tím prvním spaním Olíka jinde, než doma
.
Mah, gratuluju k otočce Vojtíka
. Tos mně potěšila, že si zvyknu na takové spaní
. Horší je, že já mám děti dvě a když Marťa spinkal, mohli jsme si aspoň s Lukáškem pohrát
.
Nic, tak papa a večer se možná stavím. Zítra pádíme ke tchýni, zase
. No aspoň budeme na zahradě, nějaké pozitivum se najde vždy.
Jo a Jani, tak snad to budou ty zuby, když nic jiného nemá. Anebo že by Šestá nemoc? ![]()
Čau bambiny,
tak pohřeb máme za sebou, no bl to očekávaný masakr, spousta pláče, ale krásné rozloučení. Bavila jsem se s jejím manželem a prý už to pak chudinka měla i v hlavě ty metastáze, takže pak už bylo jasné, že nešlo nic dělat. No nic, dost tohoto smutného tématu.
Mah , ha, takže Vojťas ať si stoupne na předsedu do lajny, jo? Váš nárok rázem vyprchal.
Gratulace, mám radost i za tebe.
Mah, manžovi řekni, že ho neukousnem a budeme se na vás těšit.
Pak písni sms. ![]()
Jani , taky to tipuju na 6. nemoc, ale nejhlavnější je, že ty můžeš být zatím klidná, že to není nic vážného. Držím palce.