Poradna duly
Jana Čurdová
Růži tak to ti teda nezávidím,a co teda vlastně jíš
To kdybych se musela já tak omezovat tak umřu hlady,já jím úplně všechno,dokonce už jsem si troufal i na čočku.
Růži ještě to nemám rozhodlý,mám nahoře 3 pokoje-jeden velký tam mám ložnici a dva menší.Tak buď budou mít každá svůj pokj v těch menších,nebo vyklidím ložnici do malýho a budou mít v malým pokoj jen na spaní a z velkýho hrací pokoj nebo se úplně přestěhuju dolů a budou mít každá svůj pokoj + pokoj na hraní.Problém je v tom že mě se z mé krásné obrovské ložnice nechce.To mám variant ,co
.
Růži ,
no tak to je teda mazec,chudáku…ale vydržet to holt pro Ondráška musíš..
Chudák,takové trápení z chleba..
Leni ,
já si troufla na fazolovou polívku
,měla jsem talíř a Luky to ani nepostřehl,ale je fakt,že květák mu nic nedělal a naposledy,co jsem ho měla,tak nějak pobékával,tak jestli to bylo z toho ![]()
Holky,
jdu spát…chce se mi a nechci to lámat,využiju toho a ještě si něco počtu v postýlce teploučké…tak krásnou dobrou noc a sladké sníky
![]()
Leny no treba dneska jsem si dala ledvinkovou omacku i kdyz je v ni cibule a psychicky se pripravim na rev. Nekdy to neni tak hrozny a v noci vetsinou spi. Maloktery den je klid, ale doktorka mi rekla, ze u nekterych deti jsou koliky delsi dobu a neresi to. Manzel mel problemy do deviti mesicu a ja pry taky docela dlouho, tak co cekat ![]()
Ale nejhorsi je kdyz si dam pecivo nebo vajicka, to radsi vynechavam uplne.
Kdyz neji, tak mu davam na lzicce sunar, to ho trosku uklidni, protoze uz pak nechce sat ani z prsa ani z flasky…
Leny ty jo, tak to mas super! Ja bych si ty pokoje nahore musela pristavet
Ale zatim nam to staci ![]()
Pet fazole a cocku - zavist. A to jsem si myslela, ze kdyz se tim cpu jako tehotna, tak mu to nebude vadit… No ale co se da delat, preci kvuli tomu nebudu do Ondry cpat sunar ![]()
Ruzo: jako myslis, spocitat vahu pleny a porovnat to s tim co snedla nebo nac mi to bude ze to budu vedet? Ja to porad nechapu.
A tady ty nasakliny jsou jen vyjimecne… tedy vetsinou to nemame ani rano, ale spis dopoledne behem pul hodinky to dokaze stvorit a pak az vecer, jinak se to vcelku da. Rikam prumer je tak 10 plen, a kdyz ji neco zlobi tak je to vic. Ja uz si zvykla, dr se nat o zeptam ale nemyslim si, ze by to melo neco s temi ledvinami.
Jinak jidlo vazne nezavidim… to je teda chudinka s tema prdikama..
a ty take ![]()
Lenni: teda ty mas starosti ![]()
moje deti budou mit jeden maly pokojik dohromady a ty jim chces dat uz tri naraz ![]()
Růži no tak to je síla,ale pozitivní je že to neí napořád,že
.
Já kydž kolikrát na tu mou prcku nadávám tak si pak vzpomenu na vás co máte všeliký problémy s dětma a zastydím se a řeknu si nevděčná matko na co si stěžuješ
,no ale nepomáhá to
,nadávám dál
.
Taky mě jedn den při brblání manža říkal-na co si stěžuješ vždyť jsi je obě chtěla a tvrdila jsi jak tě to baví starat se oděti.Tak jsem mu řekla že je chci mít pořád ,pořád je miluju,ale taky pořád se o ně starám 24 hodin denně tak ať mě nechá alespoň to nadávání abych si trochu ulevila.
Peti dobrou,ale žasnu
,včera šla spát brzy Jeje,dneska ty
co se to s váma nočníma můrama děje ![]()
Ja to Jeje blbe pochopila, myslela jsem, ze ma Terezka skoro porad nacucany dvoukilovky… Tak to bych asi neresila ![]()
Leny ja si taky ulevuju, jesteze mam barak a obcas ho muzu nechat brecet v postylce (kdyz uz mam dost a potrebuju se uklidnit) ![]()
Holky brou, jdu se venovat manzilkovi ![]()
Růži my je musely taky přistavět
,jenže jsme to zvládly dřív než to bylo potřeba.
Jeje já bych ty plíny nijak neřešial,důležitý je že nic nemáte v moči a to že Terezka víc čůrá bych brala jako dobrý,že se čistí.Horší by to bylo opačně.Jen bys asi měla později dávat pozor aby dost pila aby se nějak neodvodnila.A třeba se to spraví až bude mít ledvinky v pořádku.
No nic už zmizela i Jeje tak já pujdu taky spát.Manža je ještě na pivě,asi zapíjí půl rýny
,doufám že zítra nebude zapíjet druhou půlku
.
Teď jsem koukala na holky z července,oni mají normálně až na 2 už všechny odroděný
.To jsou vzorňuchy ne tak jak my jsme to brzdily pomalu do půlky března
.
No tak jdu taky hajat.PAPA
Ahoj ![]()
Vim ze uz chrnite ..zas jsem prisla pozde,ale proste Vam to musim napsat
takze Adik taky mluvi
,uz par dni mel naslapnuto na bába a nekdy i máma,ale teda dneska uplne ukazkove vecer po koupani to rozbalil
a nekolikrat za sebou se mu to povedlo
bába bába babá,jako Terka
,vim ze jeste nevi prckove co to je ,ale je to supr
![]()
Jo a dneska …slavil pidi narozky Jenda od Lucky,takze Jenicku sice uz mas pulnoc,ale prejem Ti taky vse nej
a taky vse nej Davidkovi od Mak
![]()
Tak a jinac nevim co a tak jdu taky chrnet
Krasnou klidnou noc vsem
![]()
JA JSEM JESTE TU! ![]()
Leni: NO ja ji davam prs o a pres den cajik, ale to moc nechce. Nevim jak poznam ze ma zizen
Kazdopadne jakmile se neceho napije nebo se naji, tak do 10 minut ma proste nasaklou plenu. Proste prijme a hned vyda…ale pribira, tak snad je to v poho… Myslite ze vyda v priapde, ze ma v telicku dost vseho a tak to nespaluje a rovnou to vyjde ven?? Je to blba otazka ale napadlo mne to… bo terka si o jidlo nerika, proste ji ho davam tak nejak automaticky… tak jestli nedavam casto a o to vic casto necura??????????
Hlavi: gratuluji!
To povidani je uzasne, vid?! ![]()
Jejiku ahoj..jo je to skvely
,Radka zacala presne v patym mesici taky bába a obrecela jsem to
,holky mluvily strasne brzo ![]()
Jinak s tim Terky curanim covece nevim,taky bych se radeji jeste poptala a nenech se odbyt ,normal bych zasla za Terky pediatrem a rekla bych ji to a uvidis
,jinak ja davam Adikovi najist po trech hodkach pres den ,v noci jak vis taky spi,tak nevim,tezko rict ![]()
Lenyi: jojo vzorne jsou
holt unornatkam se nechtelo na svet ![]()
Co vubec je ted za posledni mesic zalozeny???? uz asi nejaky duben 08 ne???
kurna to je ficak…
Ruzo: jojo ono to tak asi vyznelo, kdyz Lu psala,ze si Terka ucurne a hned si zada mou pritomnost, tak jsem ji napsala, ze to nejsou ucurnuti ale ty 2kilovky, ze krici opravnene.