Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2041
2.8.07 15:23

Se omlouvám odskočila jsem si nakoupit na Kladno. Prckovi nějaké přesnídávky, co budu brát do Krkonoš a taky nějakou kašičku. Holky, kupujete ty nemléčné, nebo mléčné kaše? Mně ty mléčné přijdou takové mdlé. A Jonášovi asi taky, bo je nechce. Čekám až se frajer upovídá v postýlce a jdu si uvařit koprovou polívku s brambůrkama. Ale dneska mu ta pusa jede nějak dlouho. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 15:33

Cupi, no mely by se davat spis nemlecne, ryzove kvuli mozne alergii na kravske mleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 15:49

houpani na holenich se kulde nelibi, tlaci ji to do briska, asi to delam blbe :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
2.8.07 15:56

Štiko , ale já myslím, že i ty mléčné neobsahují kravské mléko, jen to sušené už je v té směsi. Nebo kdo se v tom vyznáte, tak mě opravte. Já jsem teda dneska koupila 2 nemléčné, od Hami banánovou a rýžovou, ty mu jedou. Ale i jsem koupila i tu, co říkala Pipi, od Sunárku banánovou, a ta je mléčná. Teda Pipi , máš tu mléčnou, jinou tam totiž neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 16:08

tak ja teda taky nevim cupi, no ja kupuju aby nemela lepek a mleko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
2.8.07 16:09

Cupi: mám tu mléčnou s rýží a banány a jak jsem na to koukala, tak to mléko znamená, že to obsahuje to co sunar, tudíž sušené odtučněné mléko a to , pokud neni dítě alergické klíďo může. POkud by bylo alergické, tak přeci papká to hypoalergení

jdu dočítat 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
2.8.07 16:13

např. Nutrilon Rýžová kaše je taky mléčná, ale nepíšou to tak okatě. Jinak taky obsahuje sušené odtučněné mléko. Ono logicky, nějak tu kaši musí vytvořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
2.8.07 16:18

Přečťete si článek Mattel stahuje 1,5 milionu hraček

New York - Fisher Price, jedna z divizí hračkářského giganta Mattel, stahuje po celém světě z obchodů 1,5 milionu hraček.
Existuje totiž vysoké riziko, že obsahují příliš mnoho olova. Vnitrofiremní vyšetřování odhalilo, že čínská firma, která hračky pro Fisher Price vyrábí, použila barvu, která nevyhovuje standardům.
Stažení „postihne“ 83 druhů hraček. Dvě třetiny, tedy jeden milion kusů, byly dodány na trhy ve Spojených státech. Čeští zákazníci se ale zřejmě obávat nemusí.
„Podle našeho dosavadního zkoumání k nám žádné z nebezpečných hraček dovezeny nebyly. Přesto si informace ověřujeme přímo na centrále naší společnosti,“ řekla deníku Aktuálně.cz marketing manažerka firmy Mattel Marie Kadlecová.
Jde o další z řady případů, kdy je nutné kvůli ochraně zdraví stahovat výrobky, které byly vyrobeny v Číně. Často jde dokonce o jídlo či léky.
Vyšetřování hraček
Mattel, který je stoprocentním vlastníkem divize Fisher Price, oznámil, že se nebezpečí týká i oblíbených postaviček Elma a Big Birda z televizního pořadu Sesame Street.
Fisher Price, která má výrobu na starosti, je divizí firmy Mattel
větší obrázekAutor: Mattel
„Vyšetřování, jak k tomu došlo, stále probíhá,“ říká David Allmark, jeden z šéfů Fisher Price.
„Ale věřím, že na to přijdeme a poučíme se z toho,“ dodává.
Olovo je toxické a může být pro organismus rizikem.
Pryč od dětí
Americká Komise pro bezpečnost výrobků nabádá rodiče, aby hračky okamžitě dali z dosahu dětí a kontaktovali prodejce či přímo firmu Fisher Price.
Minulý měsíc proběhlo hned několik akcí, kdy byly z obchodů stahovány nebezpečné čínské výroby, kdy šlo o ryby, zubní pasy a pneumatiky.
V červnu musel výrobce hraček RC2 svolat 1,5 milionu kusů svých produktů. Tehdy šlo také o příliš vysoký obsah olova v barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
2.8.07 16:41

nemléčné kaše : tak abych byla chytrá 8) tak jsem se dočetla, že tyto prášky se rozmíchávají v kojeneckém mléce a proto mléko neobsahují. Klasické kaše se rozmíchávají pouze ve vodě. U těch nemléčných je pak možnost pro alergiky na mléko ta, že se to prostě rozmíchá v tom hypoalergenim. Tož tak.

Více zde www.mojedite.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
2.8.07 17:01

jinak polévku s kousíčky jsem dala jen trošíčku a spíše se divil, co to je, než aby to nechtěl. Budu mu to zatim dávat po troškách, abych ten jeho žaludek hned tak nevyděsila

pleny: myslim, že Cupi se divila, že používám 4. No on má asi Martin zadek po mě, protože ty 3 už mu byly fakt fest a to já nemám ráda. Když je má pak dýl, tak se to trochu hne a ono mu to teče stranou. Tak máme 4 a ty mu zase sedí skvěle. Jsou od 7 kg a Martin už má nejspíš 8 kg, tak máme radši ty.

kaše: já jí tdy mám, ale zase se mi po ní začal budit v noci častěji :cry: . Sice mu strašně chutná, ale prostě to nejde. Tak jsem zase přešla na sunar a opět spinká tak, jak už si maminka navykla. Kaši nějak spotřebuju. Oni píšou, že se má dát jako první večeře, ale jelikož Martin večeří v 18.00 a pak většinou usíná, tak nevim, kdy jí dát. To bych už snad fakt nekojila.

údajná jídelníček od 6. měsíce:
po probuzení: mléko
svačina: ovocná přesnídávka
oběd: zeleninovo - masová směs
svačina: mléko
1. večeře: kaše
2. večeře: mléko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
2.8.07 17:13

Štiko: tady je tip na receptík „Bramborové pyré od 6. měsíce“ To by snad Kuldě chutnalo.
 http://www.mojedite.cz/…e_detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 17:17

dekuju pipi, hlavne to bude lip klouzat do krcku nez sucha roznahnana brambora :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 17:33

jo mamka povidala ze mrkvicka se vypere jedine kdyz tu postizenou vec pocuras :lol: , tak se to delalo za nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
2.8.07 18:14

Caute, sme domáááááá!!!

Pod stolem se nevalim Cupino usata, ale slavit sem byla. :-) Kolegyne mela narozky, tak jsem byla zvana na obed. :-)

Mah … hrnicek sem koupila proto, ze sem chtela koupit pouze drzatka a nasosku od tri mesicu, a tydle dve veci vysly draz nez jeden novy hrnecek s drzatkama a nasoskou. :wink:

Matess … je sice genialni, ze na na bio potravine napsane bio, ale treba mrkev na sobe zadnou cedulku nema a jak vim, ze to nepomichali, ze jo. :nevim: :-) Je to fuk, ja taky prezila na obycejny mrkvi. 8)

Stiko a ostatni … diky za gratulace Jenikovi, posila vsem tetkam pusu :arrow: :huban:

Sem sama samicka, v sedm vykoupam a doufam uspim. Jak jsme dnes courali, tak Jenik nespal od pul devaty do tri a to je moc. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 18:15

Lucci ta bio zelenina je uz vazena v oznacenem pytliku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie