Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4337
3.8.07 00:06

Jejiku ja bezim do hajan,rada bych tu setrvala,ale jsem pak rano ko 8O ,tak papapapa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.8.07 00:49

Hlavi, ja se zasekala na onetruemedia.. delam videjco a uz sjem te tu nestihla…

jdu se vysrpchovat a pockam az se dotahnou nejake soubory, vypnu to a jdu take chrnet .. bo nevim zda se zase mrska neprobudi za par hodinek :)

no jeste sem mrcnu, i kdyz sem stejne nikdo nedorazi, kdyz zanetka je take mimo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
3.8.07 01:21

holky bych potřebovala po čuni.Jsem blbá jak zákon káže.Byla jsem se mrknout teď na malou,pořád má teplotku,tak 37,8.Tak jsem jí v polospánku dala 4ml Panadolu a ona se mi zeblila.Takže rožnout,převlíct,přebalit,čípek do zadečku…Ohřála jsem čaj a mlíko,nic nechce.CHvilku si vykládala v postýlce a jak to začalo nabírat na výškách,že bude zpívat.Tak jsem to musela utnout,bo by mě sousedi sežrali.Asi.Tak jsem ji pochovala a naštěstí zabrala a usla.Nevím na jak dlouho,kdy bude mít hlad.Ráno ji poměřím a zavolám dr,přece jen je víkend před námi,tak ať pak nelítám po pohotovosti…

Sakra a zub nevyrostl… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
3.8.07 01:41

A tady prší a já jdu chrnět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.8.07 01:48

Tady uz take od pulnoci prsi.

A jani to mas teplotu po odecteni nebo pred odectenim???
Zkusila bych do ni nacpat aspon trochu vody at neni dehydrovana…
A nemuze to byt ta 6.nemoc, kdyz z niceho nic mate teploty?
A to ze bude zvracet si nemohla vedet, takze zadne facky! :)

Ja uz take jdu chrapat… doufam, ze se mi za hodinku nevzbudi jako vcera :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.8.07 01:50

A malem bych zapomnela:

VŠECHNO NEJLEPŠÍ K PŮLROČNÍM NAROZENINÁM BARUNCE OD MAJDY2 a RICHARDOVI OD HANNY

ac ti uz jsem nechodi…
http://sirmi.ic.cz/smajl/137.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.8.07 07:12

Cau kocky,
to zas byla noc, kazdou hodinu a pul vzhuru, mela desny prdy, dneska to bude bez kase a uvidime.
Jani, jak je, uz jste bez teplot?
Ruzi, ja taky skoro nic nejim, ma pak prdy jak ma to ochably brisko
Jeje, no ja treba ty rikanky znam z detstvi a ne z webu a tam by to bylo vsechno pohromade prosim :wink: .

Holky, zrovna sem premyslela, ze kdyz Jeje pro nas po nocich dela ty wevecka a plati tu domenu, ze bychom ji za to kazda poslala na ucet treba 5Okc, nas to nezabije a ona bude mit aspon motivaci a treba si bude moct vylepsit nejakej programek a udelat je jeste dokonalejsi, co?

jinak to vypada, ze budeme mit vetsi bytecek uz pristi jaro 3+1 a manza dostal sluzebni auto, novou oktavku combi tak se tam vejde i kocar, to je fajn.
Je ale fakt, ze mu s tim povysenim zacinaji spolecenske povinnosti a pristi tejden bude dva vecery na nejakym grilovani s klienty a tak, no ale aspon tu budu s vama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
3.8.07 07:28

jejíku, zkusila jsi někdy plínu zvážit, já dnes kvůli Tobě poprvé, po celé noci david načůral 300g, pil cca třikrát, už jsme sehraní jen vytáhnu prso…to třikrát odhaduji!
Myslím, že naše děti jsou podobně živené, když mám pocit, že má chuť (hladem asi nikdy netrpěl) tak nabídnu prso…dělala jsem to tak u Vítka, který byl stejné váhové kategorie, u Aničky taky, ale ta když měla dost tak nechtěla, prostě nebyla kozenkový typ, takže mám pocit, že naše děti mají furt co čůrat, všimni si, kdy pije víc, delší dobu, někdy si přece taky jen tak cucne, nebo jako D. jen ucucucává…pak čůrá víc, tedy skoro bezprostředně po kojení, nemám správný odhad, nějak mi ten čas s prckama rychleji letí!
Už jsem si stanovila termín příkrmu, asi pondělí…moc se mi nechce…
Papa N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
3.8.07 07:58

Dobré ranko - no dobré :roll:

Všem kteří měli včera adnes narozeninky,tak těm přeji vše nej

Jeje-teplotka byla měřená v oušku asi 5-6×,bo to pořádně neumim.Kolem 2 jsem lehla,v půl 3 jsem jí byla dát čaj,v 5 se vzbudila na jídlo (teda tak se budívá) ,ale vypila místo své 140 jen 7Oml a odevzdaně bez mlaskání a převalování se jako obvykle,usla a spí do teď.Tak jak jsem ji položila,tak leží.Jindy cestuje…Nemůžu spát,pořád se budím,tak jsem si umyla hlavu a čekám,až se probere,že ji poměřím v zadečku a zavolám dr. Touto dobou už bývá Káčulka hore a teď spinká a já bulím,že je nemocná a já nevím,co jí je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.8.07 08:05

Jani nebul, to bude urcite dobry, me mudra rikala ze detem vylitne teplotka hrozne rychle a 38 u nich neni zadna teplota jako u dospelaka a ani se nesrazi, prej je prospesna to telo si dela protilatky a tak tim bojuje a je to dobre :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
3.8.07 08:44

Dobre ranko :-)

Jani neboj,Stika ma pravdu ,u miminek to teplota zas az tak velka neni ikdyz tobe se zda ze je rozpalena a jsi z toho nestastna a mas strach..to je jasny :cry: ,pujdete se mudr.ukazat a ona te uklidni,treba to bude k zoubkum kdyz nema jine priznaky ,nebo ta 6 nemoc :wink: , a ze nema chut k jidlu…to tak byva,ale neco vypila a urcite az se vzbudi ,tak jeste neco vymlaskne neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
3.8.07 08:57

tak jdeme k dr,před námi víkend,tak že na ni mrkne.Malá se najedla a zase spí.Má 37,6
zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.8.07 08:59

Jani , neboj :! Proste je vic ospala a ma mensi chut k jidlu, to je prece normalni i u nas! Za chvili teplotka prejde a bude to zase tvoje stara zlobiva Kacka :wink: :D

Muzete mi nekdo vysvetlit, proc si ta moje cacorka nastolila uplne jiny rezim nocniho spanku, nez byla doposud zvykla :?: :evil: Usina jako obvykle o pul devate. Jenze pak vstane o pul druhe a pak kazdou hodinu a pul :roll: :evil: Coz bych jeste nejak pretrpela, ale v sest se vzbudi nadobro :evil: :x Jindy vstavala v osm :-( Ja chci zpatky svou starou Nellinku :cry:

Mam zaply Nothing Hill, tak jdu zehlit :roll: mozna,jestli se dokopu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.8.07 09:01

Jani , vsak jdi, budes klidnejsi, to Kacka to jedine oceni :wink: Pak dej vedet, jak jsi pochodila :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.8.07 09:05

Jojo koukam ze matky vyspavacky maj po srande :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie