Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1660
3.8.07 19:05

Štiko: já myslim, že s tim neměl žádný problém. On ale nikdy neměl problém s větry, tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
3.8.07 19:41

Stiko vcera mi rikala kamoska, ze jeji holcicce nevadila brokolice, ale kvetak ano. Tak uvidis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.8.07 19:58

Ahojky, tak jsme byli dneska vyzvednout mamku v praci a sli pesky k me babicce.Byla tam i teta, tak mala mela zazitku, ze jsme vykoupali, dostala kozu a spi.. cekam kdy se probudi na nutrilon jeste…

STICKO: NEblazni s penezma! Ja to delam rada! A co ty pupinky (fleky) u vas? Uz to polevilo???? A jak ji chutna mrkev od Hipuu? U nas ji teda nelezla.. (az se ji nadavovalo) a i mne vazne pripadala mdla bez chuti.. Mrvicka od Hami a od toho sunarku ji chutna.. Vcera mela spenat s bramborem a bolelo ji brisko, dneska jsem ji to dala dojist a zatm nic, i kdyz pres den prdela jak o zivot…
A otevira pusinu pri jidle nebo ne??
VUBEC VY KTERE UZ DOKRMUJETE? Otviraji vam pusinku jak Giovi Zanetce???
U nas totiz jsme asi natvrdly ale my to proste neumime.
Zacla jsem prikrovat ukonceny 5.mesic a za ten mesic ani kouska pokroku.. jak ji to mam naucit?????

JANI: myslim ze to bude ta sesta nemoc.

MAH: Gratuluji k otoceni. My od te doby co tady byla pani z toho plavani a rekla nam ze to tam Terka ma, jenze je lina se pretacet, tak pilne trenujem. A myslim ze jsme za ty dva dny udelai kapku pokrok :)

CUPI: To je dobre, ze uz to mate za sebou … fakt mne to moc mrzi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.8.07 20:00

Uz jsme vzhuru na nutracek a prebaleni :-)
tak zatim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
3.8.07 20:11

Tak se pěkně napapejte Jéjiku. :lol:

U nás už malej dostal kašičku. Tak ve 21 se dososne z prsa a bude doufám taky spinkat. :lol:

Jo Jéjiku, Majda sem nechodí kvůli tomu, že jim rekonstruujou ten barák, ale myslím, že až se vrátí, tak sem zase vlítne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.8.07 20:18

Tak jsme ani neprebalovali. Zbufli jsme 230 nutracku a zase spime :-)

Cupi: Ja vim ze Majdi sem nechodi kvuli tomu. V tom prani jsem myslela predevsim Hannu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.8.07 20:20

Tak my uz spinkame. Ted VUBEC NEPOCHVALIM NELLINKU :! Stacilo si tady parkrat postezovat a vsechno je uz lepsi :wink: Ale spani v noci bude asi pokracovat castym vstavanim… :arrow: Smarja, co to je za vetu??? :lol: 8O 8O :roll:
Jeje , ja ji neucila otevirat pusinku, dela to taky sama. Jenze my ze lzicky papame uz od sesti tydnu, a to jsem ji tenkrat zmackla skrane a supla lzicenku do papulky…a tak nejak se to uz naucila :nevim:

Dnes Nelous delala „čity-čity“ s letakem, ve kterem byla vlozena slozenka na zaplaceni predplatneho :pankac: :lol: Hups! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
3.8.07 20:21

Jeje jeste nedokrmuju, ale otvira pusu i kdyz jime a on na nas kouka. Caj a sunar (davam kdyz ma prdy a nechce prso) pije ze lzicky a pusu krasne otvira. Doufam, ze u prikrmu ji bude taky otvirat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
3.8.07 20:22

Jeje - mně malý pusu otvírá. 8)

Cupi - dobře, že je pohřeb za tebou a zvládla jsi to vzhledem k okolnostem na jedničku.

Jo a MaK je kde?

Martin řval čtvrt hodiny jak o život - hlazení, tišení, no nic nezabírá, tak jsem prostě odešla:roll: a už je ticho , tak snad spí. Ještě že ten Lukáš má zpočátku tak tvrdé spaní. Mlaďas byl opět protivný, no kdo mi vyměnil dítě, to fakt nevím :nevim: . Ale je můj, no tak si ho nechám, no :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.8.07 20:23

A jeste udelala „čity-čity“ se vzkazem, na kterem jsem mela tel.cislo jedne zname, ktera mi hackovala cepicku na malou a mela jsem ji napsat, jak ji sedi…Tak jsem to skladala jak puzzle a nakonec se trefila :arrow: SMS prisla te spravne osobe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
3.8.07 20:27

Rady , no na jedničku, …řvala jsem jako o život. A pak jsme hodili řeč s manželem. Byla jsem docela překvapená, celkem se k nám hrnul si popovídat, nebo se vypovídat. Jeho znám velmi dobře taky, byli jsme kolegové v práci. Malá to ani neví, že maminka už není, prý se radili s psychologem a je to tak pro ni lepší. Bavit ji, bavit, aby si na maminku nevzpomněla. …a až přijde ten pravý čas, ukázat jí pomníček. Krutý, ale asi je to tak pro malou berušku opravdu nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.8.07 20:27

Vite ceho jsem si vsimla? Ze mala me nebere jako svou nejmilovanejsi a nejdulezitejsi osobu na svete, ale jen jako kus zvance :evil: :D Si vzdycky lehnu na zem vedle ni a jakmile me zbystri, tak uplne zurive prileze a jeste zuriveji se mi zakousne treba do tvare nebo do krku… Je ji jedno, ze to neni prso, proste jsem to JA a to staci :! Vi, ze odnekud ze me se vzdycky naji, tak me tak bere…jako celek :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.8.07 20:31

Cupi, to je tak smutny :cry: Ale pro tu malickou to bude asi tak nejlepsi, to je pravda :cry: Jde mi z toho mraz po zadech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
3.8.07 20:32

Ahojky,
tak my už taky spíme,byla jsem tam už 2×,že se vzbudila,dala jsem jí cucnout zbytku mlíka.Tak snad jsem tam šla naposled

Jeje mě pusu taky neotvírá.Když má jo velký hlad,tak možná na první 3 lžičky,a pak jí to tam šupu,jakmile jen trochu otevře pusu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.8.07 20:33

Cupi: i mne jde mraz po zadech.. pro tu malou to bude tezke..hodne tezke.. nejen ted, ale pak i v puberte.. :( Ani nedomyslet..

Matess: tak to bych chtela videt :D popis je celkem zajimavy..

KURNA A JAK JSTE JE TO NAUCILI S TOU LZICKOU???
ja ji pri kazde lzcicce ukazuji ze ma otevrit pusu, .. ale ji to prijde smesne, takze spis nez otevre pusu na ham, tak se chlemta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí