Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
4.8.07 10:13

Sticko , pavilonu bych se nebala… Spravne se praveze ma chodit ke kravam-to pak dite nebude na nic alergicke. Ale nevim, jestli to teda funguje jen u krav… Proste delej jak ty to citis. Ja taky nesnasim, kdyz se mi treba nekdo vysmiva, proc malou tak chranim pred vetrem, kdyz je to „jen letni vitr“ :evil: Me taky vetsi foukani proste dela zle, boli me z toho hlava a hned soplim, takze kdyz vic fouka, tak malou moc nevytahuji z kocaru a chranim ji, aby nefoukalo i dovnitr… Kamoska ma mimi, co ma par tydnu a nevadi ji to, ani kdyz je mala bez cepky. Dokonce ji koupala venku, i kdyz jeste nemely po sestinedeli. 8O Ale je to jen na ni - ja to neodsuzuju, ale bala bych se :?

A 4 pliny pouzivame asi 2 tydny, protoze ty naloze, co hazela do trojek, byly fakt mnamozni :-( a vetsinou skoncily az za krkem :lol:

Sakra, ja jsem toho zas nakecala o nicem 8O Ale mazat uz to nebudu, kdyz jsem si dala tu praci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
4.8.07 10:18

jdu uklizet :roll: se mi fakt strasne chce :? Pustim si uklidovou hudbu :arrow: Nohavicu, to je pak prace veselejsi :) Tak zatim bye :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
4.8.07 10:20

Stiko: tak to zkus prodat.
Jat u mam jeste take cely balik tesco plen, ale vzhledem k tomu, ze u mamy mam jeste rozdelany balik …tak tento svuj rozdelavat nebudu a prodam ho kamosce co chodi se mnou kocarkovat. Uz to nemuzu kolikrat ani dopnout krze ten jeji pupicek… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.8.07 10:23

ok, prazandy, koupite nekdo tri baliky huggies premium 3 5-9kg, dam slevu 10% na balik co? :wink: a to uz se vyplati :lol: :lol:
tiko, ty tu nekde budes v tydnu, nechces plinky, jak je velika Ivuska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
4.8.07 10:34

Hezke sobotni rano,
chci vas taky jeste rychle pozdravit pred odjezdem, jedeme do Pruhonic :park, obed nekde na zahradce a pak taky malinko nakupku. No klasika :D

Stiko nam jsou uz 3 taky male, mozna zkus dat dotaz treba na brezen nebo duben? Ale brezen je zamknut, hm, tak na bazarek ? Bohuzel nevim o nikom. :cry: A ZOO si uzijte , taky bych nekdy sla ale nechce se mi tam kvuli tem davum, co tam ted o prazdninach vali. Ale treba budete mit stesti a zrovinka se strefite do poctu akorat :roll: coz vam moc preju. Pak napis jak bylo.

Space bagy (opravdu hrozne slovo na sklonovani 8O )mam ty stejne co JEJE a maximalni spokojenost.

Jinak jeden dotaz: Ivce praskla zilka na tvaricce, vubec nevim cim to je a co to znamena, a ke vsemu to ma nekdy videt vic a nekdy mene :cry: nevite cim to muze byt? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
4.8.07 10:34

Myslim ze spis to prodas po jednom nez vsechny tri naraz :-)

Jdu neco delat :) pa večír :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
4.8.07 10:44

Ahojky děvčata,

tak jsem vás dočetla a jsem spokojená, páč toho nebylo tolik. Už sem tak často nechodim, protože jsem začala pracovat na netové závislosti :( . Byla jsem tady furt a tak ho radši budu vypínat. Stejně až se přestěhujem, tak nám nepude, tak ať si zvykám.

Jeje: čoveče Martin už se snad se lžičkou narodil. Jakmile polkne, tak už má otevřenou pusu a hlasitě mě pobízí, kde jsem a že mi to trvá pěkně dlouho :lol: . A problém nemá ani s lahvičkou, teda pokud mu tam náhodou nedám heřmánkový čaj, ten mu teda nejede. Když má ale žízeň tak se přemůže.

sušenky: tak jsem zakoupila sušenky od 6. měsíce a dneska to rozmělnila do jablkové přesnídávky. Teda ten si mlaskal. Normálně tu jablkovou moc nechce a teď na mě zase hulákal :lol:

slova: tak krom toho mama mama když je naštvanej, tak jenom spokojeně ječí.

lezení: tak zatim lezeme jako rak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
4.8.07 10:59

ohrádka: přemýšlel jste o ní někdo? Já nějak pořád nevim. Pořád si říkám, že tam jsou děti jak ve vězení a pak si zase řeknu, že budu za ní ráda až si budu potřebovat :-) . Tak :nevim: . Máma mi chce pořád něco koupit, tak že bych jí řekla o tohle. Chtěla koupit jídelní židličku, ale tu mi půjčí švagrová tak :nevim:
Koukala jsem na některé a je blbý, že jsou takový malinký. To může klidně sedět v postýlce. Největší jsem našla 150×150
 http://uzlik-mazlik.eobchod.com/…hradka_m.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
4.8.07 11:18

Pipi ja mam takovou tu starou, nasla jsem ji na pude, vydrhla a jsem za ni rada. Davam do ni malyho, kdyz si potrebuju odbehnout. Vystlala jsem mu ji perinou, ma tam hracky a je spokojeny. Jak tu mam pesany, tak se bojim, aby mi ho nepohamtali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
4.8.07 12:54

zdravím Vás po delší odmlce.
jakpak se máte?

nějaké velké novinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
4.8.07 17:33

Čau berušky!!!!!!! Já vím,že Vám se nestejskalo ale mě stráááááááááááááááááášně a jsem konečně TADY!!!!!!!!!!!!§§§ Jupííííííííííííííííííííí!!!!!! [/b

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
4.8.07 19:01

Vitam ztracenky Listicku a Terezu!! :)

Terez: nejake velke novinky?? Hm covece nevim - dle toho jak dlouho si tu nebyla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
4.8.07 19:32

poslední co si pamatuju je, že Nelinka už leze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
4.8.07 19:37

No taky by mě v kostce zajímalo o co jsem přišla???????????? :oops: Kuju!!!! :srdce:

Jeje děkuji za přivítání!!!! :huban: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.8.07 19:44

Cau Listi, to vis ze jsi nam chybela, jak ses mela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí