Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
3.8.07 22:21

Tady dneska nkdo neni, kde je ten nenazranec Petisackej :?: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
3.8.07 22:31

Štičko ,
jsem tu,ale nějak se mi nechce psát… :oops:
Jen šmíruju a čtu Vás :-)

Cupi ,
Aničce bude jednou maminka určo chybět,to je jasné.Tohle jsou tak smutné životní rány :(

Jeje , čéče,nevím co Ti poradit… :nevim: Musíš Terku nějak lákat..ale to asi děláš,viď :wink: Takové to letadýlko,ale těžko říct,jestli na to bude už reagovat..Nebo ať mluví,to své baba a jak otevře papulku,tak šup lžičku a pořádně pochválit…Luky už začíná reagovat na „šikulka“…to se začne usmívat,jakoby chápal,že je chválen :potlesk: Ješita :wink:
Jo a chtěla jsem už dlouho napsat,že Luky prostě nemluví,občas něco prohodí,ale slovíčka teda ne-e :roll: Škoda,ale vynahrazuje mi to zase jinak… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.8.07 22:43

Cauky Petisko, tak copak dneska papas dobreho?
Ja piju matovo-jablecny zakysany mlecny napoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
3.8.07 22:54

Štičko ,
dávám si nektarinku… :-) Už jsem sblajzla více než dost,takže teď jen ovoce :roll:
Dneska jsme vrtali Sáře držák na TV a vracíme ho,páč je děsně nestabilní 8O Trnula bych hrůzou,kdy to na ni spadne,takže se koupí plazma a bude po problému… :?
A taky jsme ji vrtali sportovní kruhy do stropu…už tam má houpačku,žebřiny a další věci na vyřádění,tak přibyla další :wink: No jo,je to celý taťka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
3.8.07 22:56

Copak vaříš na zítřejší obídek???My budeme mít masíko s rýží a česnečku ze dneška :-)
Tuším,že Růži se ptala,jakou jsem vařila,ale to už ráno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.8.07 23:16

To jsme tu fakt jedini ukecani? :-)
Sem se divala do kalendare a zacala si povidat koncem brezna.
K 2.4. mam tyto „slova“: AGR, ABU, HAJI, AJ.
14.4.: pridala JÉJI :-) (je to bystra holka :D)
29.4.: pridáváme AGÍ, JÉ, OGÍ (to se stalo nejoblibenejsim slovem)
4.5.: pribira AGR
Ke dni 10.5. mam napsano, ze se rada posloucha. Cim vic keca, tim vic zvysuje hlas :-)
27.5.: OGIKŮ :-)
23.6.: celý projev starosty na vítání hlasite komentovala :-)
15.7.: ABUBU, BABA, BUBUÁ
30.7.: OUGJÁ, HAJÍ, HIJÉ
1.8.: TATA
Tohle jsou nejfrekventovanejsi :-) Samo ze jich vymysli mnohem vic, ale bud si je nepamatuji nebo je nezapisu (to proto ze se neopakuji tak casteji :-)

PET: Letadylko jsem zkousela. Kdyz presnidavku (ovocnou) nedoji a necha ale tri lzicky, tak se mi to nechce skladovat do druheho dne a proste to pred ni dojidam. Vetsinou nez ji ona, tak si davam pred ni jogurt, takze take vidi jak to delam.
Aby se rozpovidala tak na to musi mit naladu, ne vzdy to jde..takze to ze by neco rikala a ja ji to soupla, to by nevyslo :-)
a jak rikam, ukazuji ji jak ma otevirat pusinu a tomu se rehta.. takze nevim jak ji to mam naucit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.8.07 23:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
4.8.07 06:11

Vše nej všem oslavencům tohoto,minulého i příštího dne :srdce:

Jeje ,
sim Tě,mám na Tebe obr prosbu :-)
Psala jsi tu o těch space bagech (týjo,to je skloňování :oops: ),jak jsi s nima spokojená :?: Kde jsi je kupovala,to mě hlavně zajímá a to jsou přímo ty z tv :?: Kolik Tě stály ?? Já mám od ťamošů,ale zdá se mi,že to zpátky pouští vzduch a chtěla bych teda nějaké kvalitnější :? Našla jsem tyto z tv :arrow: http://www.topshop.cz/index.asp?…
Poraď nebohé :nevim:

A nechrňte,já mám naspáno ty své 4 hoďkytak ať Vám nezávidím :-P

Krásnou sobotu a vůbec celý víkend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
4.8.07 07:19

Space bagy me taky zajimaji :) Jestli jsou dobry, tak je asi poridim…

Pet davate Sare do pokojiku telku? 8O Se ma…
Zebriny jsme meli taky, dost jsme se na nich vyblbli :lol:

Jdu veset pradlo a psychicky se pripravit na bourani komina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.8.07 08:00

Dobre rano,
Petis, omlouvam se za vcerejsi utek, manza mi zaklap notas, ze mu sviti do xychtu
Vse nej oslaveneckum :D a preju krasnej den.
jo k obedu mame zapeceny maso s bramborem a zeleninou, zalyty zakysanou smetanou a syrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
4.8.07 08:38

Jéé,on je už někdo vzhůru :-P :-) :wink: ,
vzdali jsme to a drahouš vyjel s kočárkem poměrně dřív ven,páč Luky ne a ne zabrat,ovšem sotva lehl do kočárku,tak chrňouskoval :-)
Darebák :huban:

Růži ,
Tv má Sára už v pokojíčku dýl,pouští si tam ráno třeba pohádky,když my ještě spíme,respektive spali jsme,než se narodil Luky :wink: nebo když byla nemocná,tak aby vydržela ležet v pokoji,páč udržet ji,to je fuška…Nejsem moc zastáncem vysedávání u TV,ale na tohle je neocenitelná :wink: Jsme hodně venku a taky dost sportuje,ale potřebuje i jiné vyžití,takže tak :wink: Jako kulisu to nikdy nemá.
Nakonec se nekoupí plazma,ale LCD TV,páč plazmy jsou (do pokojíčku :idea: ) šíleně drahé 8O
Ať komín brzy povolí a nenadělá moc bince :wink:

Štičko ,
jsem si myslela,že Tě ustřihl manža :wink:
A oběd zní dobře :-)

Denní spánek :arrow: aby jste mě dobře pochopily,tak mě nevadí,že Lukýsek přes den nespí,ale on je docela spavé mimi,takže mu očividně spánek chybí a mrčí a mrčí…kdyby byl vzhůru a samotnému to nevadilo,tak v poho :wink:
Zase plno keců a prd řečeno.. :-)

Je mi nějak blbě,bolí mě břicho a mám nafouklé koleno,že ho sotva pokrčím :( Šmarja,jsem já to ale veterán :-(
Nic,jdu balit tu Sárinku nebo kvůli mě neodjede :oops:
Zatím papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
4.8.07 09:34

Pet verim, ze je tezke udrzet Saru v posteli, kdyz je nemocna, ja s tim mam problem dodnes :D
Z ceho mas nafoukle koleno? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.8.07 09:56

tak uz mam navarino ze vcera, tak se flakam, misto abych spala kdyz prtouskovna spi :? .
manza jel do makra vymenit 3 bal huggies, protoze minulej tejden jsme je koupili a oni ty 3 uz ji skrtej pres nozicky, tak najedeme taky na 4 jako martinek.
Odpol jdeme s manzovyma kolegama do zoo, pac jak tam byl krmit tu zver, tak dostal volnasky, snad tam klistata nejsou :( a kdyz tak si vyberou zviraky a ne nas. Radeji s ni nepujdu dovnitr do tech pavilonu, tam to smrdi a nechci aby tostala alergii, ja ji mam na roztoce, papousky a na kocky.
Hm tak ted volal manza, ze ty plinky nevymenej, prej hygienicky veci nemenej a to jsou netknuty baliky :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
4.8.07 10:06

Nazdarek,
tak dneska v noci Terezka nebyla daleko k vyletu na mesic :-)
Jeste ze jsem sla spat o pulnoci, jinak bych zrejme asi nespala vubec.
Vzbudila se totiz o pul treti, bolelo ji brisko (presnidavka spenat a brambory uz nekupuji!! potvrdio se to i na podruhe) a nemohla se vykaknout…takze jsem udelala masaz, nasledne se vykajdila … to vsechno ok, dala jsem ji jeste nadlabnout a cekam ze usne a ono naopak.. zacala mit roupy a zase mela pekne kecavou… a to tak ze do pul pate!!!! kdyz uz jsem trochu polosilela a neustale ji davala dudan, bo i sousedka mi v tydnu rikala, ze ji v noci slysela … (ma totiz 14denni holcicku a rikala, ze se pekne stridaji,jedna skonci, zacne nase). No a pak jsme spaly do osmi, tak aspon neco :-)

PET: ja koupila tyto: http://www.tvproducts.cz/detail.php?…

STIKO: My uz take dojizdime trojku a najizdime ctyrku.
Dokonce mam pocit ze ty vetsi ji vydrzi dele, protoze ji to primo netre o pipinku a tak je to „mokro“ az za dyl… jak jsou vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
4.8.07 10:09

Stiko tak je zkus prodat ne? Nekdo tu Hugies pouzival…
Nechapu, co je za problem vymenit nenacaty balik :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital