Poradna duly
Jana Čurdová
NO nevim, zda jsem ta prava, ktera by mela shrnovat, bo ja si prd pamatuji ![]()
Vojtisek od MAH se pretocil na brisko.
Moje Terezka je asi nejukecanejsi dite..bo jsme to tu probiraly a nikomu (krome Hlavicek) nemluvi …
Take jsme resily hodne prikrmy, jake jsou dobre, jestli bio, nebo ze zahradky nebo jen presnidavky.
Take ze jsou deti chvilemi na vystrel na mesic (popr na podani inzeratu), bo nespi kdy spat maj a spi kdyz spat nemaj ![]()
Take zuby se tu hodne resi. Boli pusinky boli… Takze s tim spojene horecky, prujmy, zvraceni .. a podobne chutovky, kazdopadne vesmes protivne deticky, ale stejne je milujeme ze? ![]()
Taky Kacka od Janči32 mela horecky a nevi se proc…(osobne typuji sestou nemoc). BTW: Jani je to uz lepsi???
Take jsme tu resily kdo jak si s detma hraje a hazeli sem ruzne rikanky a basnicky (to budu davat na web - az najdu kapku casu)…
a take plavani..
no a ja si vazne uz vic nepamatuji ![]()
JDU NAKRMIT TOHO SVEHO SATANKA
Dneska je vazne protivna cely den… Od 2 rana mam uplne jine dite SAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Ahojky Štičko !!!!! ![]()
JeJe děkuji za výcuc!!!!!!
A přidávám se k tobě a Áje!!!!! Moje dítě totiž sprominutím zavře „hubinu“ až když spí,jinak pořád kecá!!!! Prý to má po mě…teda fakt nechápu jak na tohle přišli!!!! ![]()
Jinak jsem se měla docela fajn,odpočinula jsem si,pobavila se…přes den se pomalu rvali o kočárek,takže parádička…potřebovala bych je všechny doma!!!!
Hlavně malej se tam choval jako ukázkové dítě z časopisu a moudrých knih!!!!! Sem si připadala až trapně,že jsem si stěžovala jak jsem hotová,že malej zlobí a on si tam přifrčí,spí celou noc bez kňourání,vzbudil se dakrát - trochu pocucal prso a spal dál.....dopoledne si hodil na hoďku šlofíka, po obídku si hodil šlofíčka na dvě hodiny minimálně s tatínkem…pak hodil hodinku navečer,hubu nezavřel celý den,házel americké úsměvy,prostě ideální dítě!!!!!!!
![]()
Takže jsem zvědavá na tu katastrofu dneska v noci,když už nemusí hrát slušňáka!!!! ![]()
JO a jeste velke (moje) tema: JAK NAUCIT DITE JIST LZICKOU TAK, ABY SAMO OTEVIRALO PUSINKU??? Bo zatim vetsina miminek krome Vojtiska od MAH a ME TEREZY to proste tak nejak automaticky umi…
a ja nevim jak ji to naucit.. ![]()
Ale taky mu musím přiznat,že byl tak strašně šťastnej když jsme ho přinesli domů!!!!! Jemu tak zářili očička,prostě byl šťastnej,válel se po své dece v obyváku,ošušňával svoje hračky…prostě byl strašně spokojenej…pořád mám před očima ty jeho šťastné očička…
![]()
Jinak už týden dáváme přes den příkrmy a docela nám chutnají a hlavně Anetka je šťastná,že konečně může krmit brášku,pořád mi asistuje a čeká jestli něco nezbyde!!!!
Anetce se nechtělo vůbec domů,každé ráno se mě ptala jestli budeme ještě spinkat u tety a pak skákala metr vysoko že ano,ale včera už byla smutná a že by už chtěla jet domů,že se jí stejská po hračkách a po Martínkovi,takže jsme nakonec jeli už dnes… ![]()
Listi.. a jake mate „slova“ ? ![]()
ja to tu psala dneska rano co vsechno nase krasna nakeca… ![]()
a tedka zrovna tam mele pohadku ala tata jaja baba..
doufam ze se brzy ukeca ke spanku . bo mam hlad a jeste nejake veci na udelani ![]()
Navic tatka dneska ani neprijede domu… holky to je hrozny, ale driv jsem si rikala "at uz prijede, neustale vycitala proc jezdi tak pozde (to jezdil treba v pet), pak zacal v osm, pak v deset, o pulnoci a nekdy vubec… a ja si na to zvykla.. mne uz to snad ani nevadi ze jsem tu sama ![]()
protoze kdyz je doma tak o to vic mne stve ze sedi jen u tv ..
sem zvedava na to, co bude az od zari nastoupi v praci kde maj jen do tri
![]()
Jeje,
super shrnuti, dekuji.
Se lzickou neporadim, protoze ja prikrmy jeste nedavam. Uvidime pristi tyden, jak to budeme delat s temi jablecnymi stavickami.
Prikrmy,
dosly jste k nejakemu vysledku? Shodly jste se na necem nebo panuje vseobecne chaoticky nazor? ![]()
Cim jste zacaly prikrmovat? Myslim tim, co prvni jste zacaly davat?
Cau kocky,
tak u nas se nemluvi, jen vejska a taky desne mruci. Ona jakoby vrci se zavrenou pusou kdyz mi chce neco rict, jako ze ma hlad, nebo chce zvednout a tak a jeste pri tom krouzi tema spickama a rucickama, no prca
, v zoo to bylo dobry a potkali jsme tam ester gaislerovou s dvojcatkama, sedela vedle nas na klobasce
, ty decka uz maji tak rok a pul a jsou to pekni rarasi, ona ma docela velkej zadek a to byla vytezka elite model look, vubec nebyla nalicena a byla tam asi s maminkou, takova blond dama v brylich a stylu jackye kenedy.
Bylo tam silene lidi a museli jsme zaparkovat tak kilak odtamtud u trojskeho zamku a pocitadlo ukazovalo, ze je tam dnes 9000 navstevniku.
A do pavilonu opic byla desna fronta, tak jsme tam vubec nesli.
Brokolice kulde chutnala, tak zitra dorazi tu sklenicku, dala sem ji prvni lzicku od hami
Jejíku on když začne tak tou svou hatmatilkou mluví třeba půl hodiny v kuse…kdyby jsi viděla jak má chvílema tak vhytrý výraz ve tváři když nám něco vysvětluje!!!! ![]()
Jiank se lžičkou nemáme problemy,normálně otevře popelničku a pak si to ještě přecucává jazýčkem,je to docela srandovní!!!! ![]()
Jejíku jinkao hledně manži,já jsem měla chvílema taky takový pocit,že mi už snad ani nevadí,že není s námi,ale jak jsme teď byli spolu a on měl příležitost mi pomáhat tak jsem zjistila že mi vlastně strašně chybí a to že říkám,že mi je někdy i lépe že s námi není mi teď příjde jako taková nějaká obrana prosti smutku nebo co…
![]()
Jinak mi máme za sebou mrkvičku, mrkvičku s jablíčkem, jablíčkovou přesnidávku, přesnidávku jblíčka s banány, rozmačkaný banán, mrkvičku+brokolici… přesnidávky mu samo jedou nejlépe,ale mrkvičku si dá taky,ale méně no… ![]()
Listi, my mame za sebou jen karotku, karotku s bramborem od hippu, vrenou bio bramboru a brokolici od hami a kasi sinlac. Bio bramboru vydavila, asi to byly na ni velky kusy
LIsti: U nas se keca treba i cele dopoledne!!! A kdyz si pustim televizi tak ji jeste prekrikuje, protoze se asi neslysi a slyset se potrebuje ![]()
Takze vim vzdycky kulovy ![]()
Tterez: mysilm ze rozhodne nepanuje jednotny nazor.
Nekteri berou stritne bio potraviny a vari
nekteri kupuji presnidavky z bio
a nekteri proste fakt dle toho co chutna…
melo by to byt tak ze das prvni mrkev.. par lzicek, pak pockas den dva co to udelalo, pak das napr bramboru .. no a takhle pokracujes az ty potraviny zacnes kombinovat (nbo budes kupovat kombinovane presnidavky).
U mne to byl chaos, bo ja si nejak neprecetla jak to ma fungovat, takze terka prvni presnidavku dostala broskvovou .. a pak male nejakou zeleninu.. no ale neudelalo nam to ZAPLATPANBU nic..takze dobry. Akorat tedka jsme emli presnidavku spenat brambory a to ji bolelo hrozne bricho a nemohla se ani vykajdit..takez tu na nejaky cas vynecham..
My mame za sebou
STIKO: ta brokolice se da koupit od hami samotna?? Ja ji nikde nevidela..
ale bojim se ze kdyz ji bolelo bricho ze spenatu, ze to bude s brokolici jeste horsi ![]()
jojo samotna, je to prvni lzicka, ta ji chutnala a brisko zatim v pohode, taky mam ten spenat s bramborem,tak premyslim ze to nedam, to uz snad psala i pipi ne, ze mel martinek prdiky