Poradna duly
Jana Čurdová
Co jsem byla naposledy udoktorky,tak když sem jí říkala jak malý často jí tak se mi snažila vysvětlit že děti v šesti týdnech ,ve třech a šesti měsících mají období kdy potřebují více jíst tak jsem jí na to říkala,že mají růstový spurt a ona se začala strašně smát!!! Prý na mě mluví laicky a já to vím odborně,tak jsem udělala machra!!!!! ![]()
nedavno sem se snazila najit na netu brossaky a nic mi to nenaslo, chodila sem totiz s klukem, kterej vypadal jak jejich dvojce, opet blondatej hezounek,modylek, to je moje krevni skupina, chtela sem je ukazat kamosce a na netu o nich neni ani tuk ![]()
Petisko vystrč růžky,dám ti krejcar,,,ale za boha si nemůžu vzpomenout jak je to dál!!!!! ![]()
..dam ti krejcar na tvaruzky,
a trojnicek na tabacek
bude z tebe hajdalacek
teda ne ze by to na petisu nesedlo!!! ![]()
Ahojjjjjj ![]()
Listi vitej doma
![]()
Ted jsem rychle prelouskala par stranek a vim stejne prd ![]()
Jinak malej vubec nechce pit ,jen sunar
,uz jsem se i ptala dokt.jestli to vadi a ona ze ne,ale me to docela mrzi
, presnidavky mu jedou vsechny ale se zeleninou to taky neni valny
asi bude pekne vybiravej
,jo a normalne se malej stydi…dnes jsme byli na chate a byla tam spousta cizich lidi a jakmile na nej nekdo z nich promluvil,tak se usmal ale hned sklonil hlavicku …no kouzelny,byl a je proste k sezrani
,vsak vite ,jo a je supr jak na nas (rodinu) natahuje rucicky,bobek malej
,ja normalne nechci aby to tak rychle utikalo,chci aby byl miminko malinky …vzdyt je to uz naposled ![]()
Tak Petisko,lyšela jsi to,dostaneš krejcar na tvaroh,aby z tebe byl hajdalák!!! Tak už vylez hajdaláku!!!!!
![]()
[b ˇ´Ajo holka moje zlatá ahoj!!!!!!!!!!!
člověče koukala jsem na tebe do galérky,čupr mamina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
jo Listi ja jsem archiv na texty pisnicek
, hlavne pohadkovejch
No budu vyhozena od počítače mým spolubydlícím,páč tu má asi milion nepřečtených emailů a už mi docela významně naznačuje,že bych mohla „táhnout“! ![]()
Listi…to je smula…my se snad nikdy nesejdem…me zas vyhazujou deti…ty prazdniny jsou vopruz
![]()