Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
4.8.07 21:43

Co jsem byla naposledy udoktorky,tak když sem jí říkala jak malý často jí tak se mi snažila vysvětlit že děti v šesti týdnech ,ve třech a šesti měsících mají období kdy potřebují více jíst tak jsem jí na to říkala,že mají růstový spurt a ona se začala strašně smát!!! Prý na mě mluví laicky a já to vím odborně,tak jsem udělala machra!!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.8.07 21:45

nedavno sem se snazila najit na netu brossaky a nic mi to nenaslo, chodila sem totiz s klukem, kterej vypadal jak jejich dvojce, opet blondatej hezounek,modylek, to je moje krevni skupina, chtela sem je ukazat kamosce a na netu o nich neni ani tuk :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
4.8.07 21:45

Petisko vystrč růžky,dám ti krejcar,,,ale za boha si nemůžu vzpomenout jak je to dál!!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.8.07 21:46

na tvaruzky a trojnicek na tabacek, bude z tebe hajdalacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
4.8.07 21:47

Štiko…ještě že tě mám!!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
4.8.07 21:47

..dam ti krejcar na tvaruzky,
a trojnicek na tabacek
bude z tebe hajdalacek

teda ne ze by to na petisu nesedlo!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
4.8.07 21:48

POZDE! :D

To mam z toho ze to hledam ! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337

Ahojjjjjj :-)

Listi vitej doma :D :D :D

Ted jsem rychle prelouskala par stranek a vim stejne prd 8O
Jinak malej vubec nechce pit ,jen sunar :cry: ,uz jsem se i ptala dokt.jestli to vadi a ona ze ne,ale me to docela mrzi :cry: , presnidavky mu jedou vsechny ale se zeleninou to taky neni valny :o :arrow: asi bude pekne vybiravej :nevim: ,jo a normalne se malej stydi…dnes jsme byli na chate a byla tam spousta cizich lidi a jakmile na nej nekdo z nich promluvil,tak se usmal ale hned sklonil hlavicku …no kouzelny,byl a je proste k sezrani :huban: :srdce: ,vsak vite ,jo a je supr jak na nas (rodinu) natahuje rucicky,bobek malej :dance:,ja normalne nechci aby to tak rychle utikalo,chci aby byl miminko malinky …vzdyt je to uz naposled :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121

Tak Petisko,lyšela jsi to,dostaneš krejcar na tvaroh,aby z tebe byl hajdalák!!! Tak už vylez hajdaláku!!!!! :-) :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
4.8.07 21:50

[b ˇ´Ajo holka moje zlatá ahoj!!!!!!!!!!! :-) :srdce: člověče koukala jsem na tebe do galérky,čupr mamina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.8.07 21:51

jo Listi ja jsem archiv na texty pisnicek :lol: , hlavne pohadkovejch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
4.8.07 21:52

No budu vyhozena od počítače mým spolubydlícím,páč tu má asi milion nepřečtených emailů a už mi docela významně naznačuje,že bych mohla „táhnout“! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
4.8.07 21:52

Listi…neprehanej

Jeje.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
4.8.07 21:53

Listi…to je smula…my se snad nikdy nesejdem…me zas vyhazujou deti…ty prazdniny jsou vopruz :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.8.07 21:54

Listi nedej se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie