Poradna duly
Jana Čurdová
Tak ještě mám chvilku!!!!
Sem se nedala,bránila jsem počítač zuby nehty!!!!! ![]()
Jo holky už se těším až si na srazu zabékáme…sme taký aký sme!!!! ![]()
LIsti, Hlavi: nedejte se!!!
ja si teda zatim v kutlochu soukromnicim (manza tu jeste nesedel), protoze ma pracovne notas, ale to bude uz jen 14 dni! JEJIZ CO JA ZAVISLAK BUDU DELAT, AZ SE ZASE BUDU MUSET O SVUJ MILOVANY PC DELIT?? ![]()
Hlavi: vy uz natahujete rucenky.. jejiz to musi byt super! ![]()
Jojo mala to s tou hlavou dela take..
a to ze rychle rostou je vazne hruza
Clvoek to vazne nestiha vsechno tak nejak zaryt do pameti a uzivat na 100% ![]()
ty jo honi me mlsna, ted jsem ulitla na vanilkovy tvarohovy activii a dam si do toho cokoladovy musli
jo jejiku..malej zacal natahovat rucicky a je to bozi ![]()
jsem plna …sezraly jsme s holkama melouna
jo a taky bych chtela nekdy potkat nejakou celebritu…Sticko a jak se chovala ??ja bych desne špízovala
manza rika ze budu desna babka az budu stara ,zvedava a klepna ![]()
no chovala se normalne, akorat byla takova nacurena, vubec nebyla namalovana, vypadala jako ve snowboardacich, taky sem nedavno videla halinu, ty je ale kousek
Minuly rok, kdyz jsme byli v Praze u tchyne, tak jsem za ten tyden 3× potkavala Machacka (co ted natocil tu reklamu na nescafe).
a moje spolukocarkovnice predminuly tyden 2× bohdalku.
Hlavi: kurna ja se take tesim az terča zacne trochu byt aktivnejsi co se pohybu tyce. Kazdym dnem vyhlizim to otoceni na brisko a ona se k tomu sama nema. ![]()
Ja jsem treba videla z Lunetic Alese kdyz meli u nas koncert tak byl u Mc Donalda a Radce tenkrat bylo 4 a pul (nebo tak nejak) a sla si mu rict o podpis na ruku
a tejden si ji nechtela mejt…:D:D tenkrat je milovala
Jinak minuly rok byly holky v baru (ten co se vysilal v tv) atam videly zname tvare viz.Novotny,Savka …atd.
Jojo do baru sla tchyne s Barcou
ale ona ty slavne tak nejak nezere (nevim zda je to nejaky pubertalni odmitavy postoj ???) ![]()
zase placem ze spani.. chjo a to mam jit se psem jeste tedka v noci ![]()
vubec je zvlastni ze vetsina pubertaku miluje nejake sve idoly a barca vubec. Nidko se jji nelibi.. ano hudbu si poslechne, ale ze by nekoho mela vylepeneho na zdi a sileneho milovala to ne.
akorat si za doby super star od nas vyprosila Bendysuv podpis ale to asi kvuli holkam ve tride aby zavideli ![]()
Jeje …u nas na zdi taky plakaty nevisi,nevim ze by mely vylozene nakej idol,teda ta mladsi jo,ma rada Ewu Farnou
a Witch
ale to je jeste takovy mladatko
Radka ma asi nejoblibenejsi cinnost icq a praci s pc.
grrr
HLAVI: tak icq take miuje
vzdycky kdyz sem jde „za tatkou“ tak sedne k notasu a ne a ne ji odsud vyhnat
ale ted ze pry mamka take poridi net, tak kdo vi, zda sem vubec bude chodit ![]()