Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
4.8.07 21:57

no tak aspon pujdu taky nekdy brzo spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
4.8.07 21:58

Tak ještě mám chvilku!!!! :D Sem se nedala,bránila jsem počítač zuby nehty!!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
4.8.07 22:01

Listi…holka sikovna :wink:
sticko..tak to zase pujdes spat dlouho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121

Jo holky už se těším až si na srazu zabékáme…sme taký aký sme!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785

LIsti, Hlavi: nedejte se!!!
ja si teda zatim v kutlochu soukromnicim (manza tu jeste nesedel), protoze ma pracovne notas, ale to bude uz jen 14 dni! JEJIZ CO JA ZAVISLAK BUDU DELAT, AZ SE ZASE BUDU MUSET O SVUJ MILOVANY PC DELIT?? :(

Hlavi: vy uz natahujete rucenky.. jejiz to musi byt super! :)
Jojo mala to s tou hlavou dela take..
a to ze rychle rostou je vazne hruza :( Clvoek to vazne nestiha vsechno tak nejak zaryt do pameti a uzivat na 100% :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.8.07 22:02

jo ja se delit nemusim, my mame kazdej svuj notas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.8.07 22:04

ty jo honi me mlsna, ted jsem ulitla na vanilkovy tvarohovy activii a dam si do toho cokoladovy musli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
4.8.07 22:11

jo jejiku..malej zacal natahovat rucicky a je to bozi :D

jsem plna …sezraly jsme s holkama melouna

jo a taky bych chtela nekdy potkat nejakou celebritu…Sticko a jak se chovala ??ja bych desne špízovala :D manza rika ze budu desna babka az budu stara ,zvedava a klepna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.8.07 22:15

no chovala se normalne, akorat byla takova nacurena, vubec nebyla namalovana, vypadala jako ve snowboardacich, taky sem nedavno videla halinu, ty je ale kousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
4.8.07 22:19

Minuly rok, kdyz jsme byli v Praze u tchyne, tak jsem za ten tyden 3× potkavala Machacka (co ted natocil tu reklamu na nescafe).

a moje spolukocarkovnice predminuly tyden 2× bohdalku.

Hlavi: kurna ja se take tesim az terča zacne trochu byt aktivnejsi co se pohybu tyce. Kazdym dnem vyhlizim to otoceni na brisko a ona se k tomu sama nema. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
4.8.07 22:21

Ja jsem treba videla z Lunetic Alese kdyz meli u nas koncert tak byl u Mc Donalda a Radce tenkrat bylo 4 a pul (nebo tak nejak) a sla si mu rict o podpis na ruku :D a tejden si ji nechtela mejt…:D:D tenkrat je milovala
Jinak minuly rok byly holky v baru (ten co se vysilal v tv) atam videly zname tvare viz.Novotny,Savka …atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
4.8.07 22:23

Jojo do baru sla tchyne s Barcou :-D ale ona ty slavne tak nejak nezere (nevim zda je to nejaky pubertalni odmitavy postoj ???) :D

zase placem ze spani.. chjo a to mam jit se psem jeste tedka v noci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
4.8.07 22:28

vubec je zvlastni ze vetsina pubertaku miluje nejake sve idoly a barca vubec. Nidko se jji nelibi.. ano hudbu si poslechne, ale ze by nekoho mela vylepeneho na zdi a sileneho milovala to ne.
akorat si za doby super star od nas vyprosila Bendysuv podpis ale to asi kvuli holkam ve tride aby zavideli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
4.8.07 22:35

Jeje …u nas na zdi taky plakaty nevisi,nevim ze by mely vylozene nakej idol,teda ta mladsi jo,ma rada Ewu Farnou :lol: a Witch :-) ale to je jeste takovy mladatko :D :-) :-) Radka ma asi nejoblibenejsi cinnost icq a praci s pc. :-) grrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
4.8.07 22:37

HLAVI: tak icq take miuje :) vzdycky kdyz sem jde „za tatkou“ tak sedne k notasu a ne a ne ji odsud vyhnat :D ale ted ze pry mamka take poridi net, tak kdo vi, zda sem vubec bude chodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí