Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte prdalíny… ![]()
Sme opet doma, manza s Jenikem koukaj na formule, chtela sem vas docist, ale nemam sil, skoncila sem na strane 1869.
![]()
Jani … vsechno nejlepsi k pidinarozeninam, to jedine sem tu zaregistrla, jo a taky ze ma Liska lepsi naladu? Super. ![]()
Jsem nevyspala, mladej vstava v pet, no to je desny.
Jdu zkusit neco docist. Ale moc si nefandim. ![]()
cau kocky, u nas ze zase nespi v noci, ale pres den da ted tak vzdycky hodku, pak je tri vzhuru a zase hodku, ted spinka od pul druhy a ja si taky trosku schrupla
. mozna je taky unavena tim vecnym cvicenim
Ahoj klábosilky,
Jani , vše nejlepší k narozeninám a všem dalším malým oslavencům, které jsem opomněla ![]()
Mám málo času a dvě noviny…Vojtíšek má prořízlé dolní jedničky , rovnou obě najednou
…to je ta dobrá.
Ta špatná je, že na něj v pátek málem spadl lustr. Holky, ležel na zemi, já si svlíkala poblinkaný tričko a rukou vrazila do té ohromné skleněné kopule a ta spadla těsně vedle něj. Střepy všude, děsná rána, no podruhé se narodil.
Do domečku dám klukům do pokojíčků nějaké plastové lustry nejlépe na strop, ne viset dolů…Píšu to tu proto, abyste taky dali bacha, bylo to hned…FUJ, FUJ ![]()
Tak mějte všechny krásnou neděli.
Teda Evczo, to je teda, hlavne ze je vojtik v poradku, no musel to byt sok
hura uz zmenili predpoved, tak ty vedra 32 nebudou
, teda doufam
Čau kočenky,
Lišťajs , to víš, že jsi nám vlbec nechyběla. Proto tady o tobě každej mluvil, jak se asi máš.
A ta dobrá nálada z tebe úplně čiší, hurááááá Liška je zase to co to bejvalo.
Tak ten malej prďola byl možná fakt protivnej kvůli tomu zubu, ne? A jaká byla první noc doma, pokračuje jako vzornej kluk? A opožděně beruško, že přejeme Péťovi vše nej k narozkám.
Holky, jsem psala Majdě, že všechno nej Baru k narozkám a že doufám, že se Barča neválí z těch oslav někde ožralá. A Majda na to, že ji naučila jednu výbornou zá:,–(u a sice „nemíchat“.
…tak prej celej den pila jen vodku. ![]()
Jani a vám taky vše nej k pětiměsíčním narozkám. ![]()
A Gre k půlročkám taky samo.
Mates , no na drbání tvých vlásků mi nezbyly síly, jsem musela manžu vískat až do vyčerpání. ![]()
Evczi , teeeeda, to muselo bejt něco. Ještě že vše dobře dopadlo.
Jéjiku , my máme prdy jako blázen a to dávám jen tu kašičku. Včera jsem ji zkusila udělat řidší, ale bylo to stejný. Stejně jsem k němu třikrát v noci musela a vždcky se kroutil jak had. Sice naposledy jí tak ve 20:30, pak až kolem 4, ale když k němu stejně třikrát musím, tak je to nic moc. Tak nevím, jestli fakt nevyzkouším jenom to kojení. Jedna noc mě nezabije a za zkoušku to asi stojí. Holky nebo je to normál, že ty děti nespí v kuse, taky se vám budí? Mně doktorka teda říkala, že málokteré díte spí bez probuzení, ale co já vím. Ale faktem je, že jak je sám v tom pokojíčku, tak aspoň neslyším to hekání a třískání nohama do postýlky a podobné avantýry.
Ale vyspím se, to jo, teda většinou.
Jo a natahování ručiček, tak to Jonáš dělá už tak dva týdny a je to nádhera.
Vždycky když se probudí a já k němu jdu, tak se začne kouzelně smát a natahovat capky, to bych ho samou láskou snědla. ![]()
Jo Lišti , jestli tě to potěší, tak ač UrbanRider je po i proti směru se sporťákem super, tak malej na mě odmítá čučet, takže jezdíme jenom po směru. Teda ono se říká, že t děti kolikrát proti směru nechtějí být i kvůli tomu, že ta jízda pozpátku jim nedělá dobře, když už vidí. Tak třeba tě to uklidní. ![]()
Luci , manža s malým taky koukali na formule. Malej aspoň koutkem oka zahlídl všechny, který se za jeho život jeli.
A manža vždycky říká: no kdo může říct, že viděl za svůj život všechny formule, co se jely? ![]()
Has , nám malej teď začal sám usínat v postýlce, ale jenom tehdy, má-li tam kolem sebe hračky. Si je žmoulá v ruce, povídá si a pak se upovídá. Ale když je tam nemá, tak hned řve. Tak nezabralo by to na Justí třeba taky? A pěkně se sbal a přeji krásnou dovolenou. ![]()
A došel mi ten fusak. Vypadá teda skvěle a materiál moc příjemnej, takže už můžeme jet na hory. ![]()
Evczo gratulace k zoubkům
a ten lustr-teda to musel být pěkný šok!
Cupi mi malá taky nespí celou noc v kuse.taky se budí.teď teda častěji i v noci,třeba kolem 2,ale asi to bude zoubkama.Vespod se mi zdá,že pod dásínkama je vidět bílo.Když usne kolem 20,tak se budí aspoň 1-2×,tak do dvou hodin po usnutí-dám cucnout čaje nebo pokud vím,že vypila málo mlíka,tak dám dopít,usne a buď se znovu vzbudí nebo ne.Dřív se budila pak až kolem té 4-5 na jídlo,teď je to ještě 2-3× navíc.po ranním jídle se znovu tak 1-2× vzbudila a většinou pospala do půl 8.Tak je to u nás.
Čauky, jen rychlovka:
Evi, ty jo, chudák malý, ještě, že to dopadlo tahhle. Ale FUJ
. A co Olík, jak zvládl noc mimo domov, teda jestli už proběhla? A gratuluju k zoubkům. To bych chtěla taky, aby se prořezaly a já o tom ani nevěděla.
Has, Cupi - jestli vám to psychicky pomůže, tak já dnes vstávala k malému co hodinu. Přes den spal celkem 2 hodiny, což je u něj hooodně
.
Jeje - to já napsala, aby i mamči co jim děti nebroukají věděly, že to neva a mohou jim mluvit klidně brzy i tak
. Ale holky jsou na to lepší, začínají mluvit dříve
.
Tak pa, jdu číst pohádku.
Cau kocky, tak tata koupe, mam jen dotaz. jak dlouho vydrzi kojenecka voda otevrena v lednici, do kdy se ma spotrebovat? dekuju
Štičko my ji spotřebujeme při 150ml 5×d asi do 3dnů,ale u našich ji mám otevřenou
no ani se neptej,jak dlouho.No hooodně
My kupujeme Fromin a jedna 1,5l flaška je za 8kč,tak až dobereme,tak dobereme.Ale teď asi začneme brát ty 5l flaše za 20,– a budeme je převařovat,tak počítám,že ty 3 dny jsou ako.
uvidíš,co ti poradí ještě ostatní holky
Cupinko , my taky prdíme nějak hodně, dokonce dávám na noc tak 10 kapek sabu, ale stejně mi po usnutí taky tak do 2 hodin min 2× pláče. Pak se budí v noci taky skoro co 2 hodiny. Taky má kaši a pak tak za hodinku 120 sunaru…
Raduš , Olík byl docela v pohodě, ani prý nijak neplakal, jen probíhalo delší čtení pohádek, pozdější usínání atp, ale jinak OK. Tak jsem se radovala, že to zase někdy prubnem a dneska mi Olík povídá, že by jel k babí, ale spinkat tam prý nebude. tak ho budeme mít zase pořád na krku
Ale stejně se mi taky tak stýskalo…
Jo, a o zoubkách jsem teda věděla hodně. Přes den je poslední dobou na výměnu, ale ani jsem to už nepsala, bych se tu opakovala
A v noci se taky budí fest ![]()
Štiko, já jí tam mám taky klído pár dní, ale sama nevím, jestli to neva. Asi stejně začnu brzo používat kohoutkovou.
Cupouš nazdárek,tak co,zase jsi tu baštila???? Asi budu muset přečíst tvé příspěvky,abych věděla čím jsi se zase cpala!!!!!
![]()
Cupi…to jsi mě trošku uklidnila s tím kočárkem…my už jezdíme měsíc ve sporťáku a jepravda,že malej si tam zvyknul,vždycky si vyvalí nožičky na madlo a kouká…a propo,když nespinká tak v jaké poloze máš opěradlo??? jestli ho trošku zvedáš???? ![]()
Jinak já jsem po večeři,plné bříško,děti se mi snaží manžel utopit a já chystám žehlení…
Cupouš nazdárek,tak co,zase jsi tu baštila???? Asi budu muset přečíst tvé příspěvky,abych věděla čím jsi se zase cpala!!!!!
![]()
Cupi…to jsi mě trošku uklidnila s tím kočárkem…my už jezdíme měsíc ve sporťáku a jepravda,že malej si tam zvyknul,vždycky si vyvalí nožičky na madlo a kouká…a propo,když nespinká tak v jaké poloze máš opěradlo??? jestli ho trošku zvedáš???? ![]()
Jinak já jsem po večeři,plné bříško,děti se mi snaží manžel utopit a já chystám žehlení…
Evi - já měla u babi Lukáška na spaní 2× po dvě noci, u tchýně 1× jednu noc a jak se ho teď ptali, jestli by u tchýně zůstal na noc, tak říkal „tak to by asi nešlo, babi“
. Takže na krku ho asi taky budeme mít furt. ![]()
Jo a Has - já nechat Martina na balkoně v kočáru samotného, tak mi z něho vyleze a spadne na zem, při jeho pohybové zdatnosti.
Mně zase Martínek kapku zatvrdl po banánu, kadil normálně bobky
. Tak jsem mu teď dala banán do jogurtu a je to v pohodě. Jo a ta rýžová kaše taky zahušťuje stolici.