Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
5.8.07 14:24

Ahojte prdalíny… :huban:

Sme opet doma, manza s Jenikem koukaj na formule, chtela sem vas docist, ale nemam sil, skoncila sem na strane 1869. 8O :wink:

Jani … vsechno nejlepsi k pidinarozeninam, to jedine sem tu zaregistrla, jo a taky ze ma Liska lepsi naladu? Super. :pankac:

Jsem nevyspala, mladej vstava v pet, no to je desny. :roll: Jdu zkusit neco docist. Ale moc si nefandim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.8.07 14:27

cau kocky, u nas ze zase nespi v noci, ale pres den da ted tak vzdycky hodku, pak je tri vzhuru a zase hodku, ted spinka od pul druhy a ja si taky trosku schrupla :D . mozna je taky unavena tim vecnym cvicenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.8.07 14:27

oprava, spinkala, uz je vzhuru tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
5.8.07 14:48

Ahoj klábosilky,
Jani , vše nejlepší k narozeninám a všem dalším malým oslavencům, které jsem opomněla :-)

Mám málo času a dvě noviny…Vojtíšek má prořízlé dolní jedničky , rovnou obě najednou :D …to je ta dobrá.
Ta špatná je, že na něj v pátek málem spadl lustr. Holky, ležel na zemi, já si svlíkala poblinkaný tričko a rukou vrazila do té ohromné skleněné kopule a ta spadla těsně vedle něj. Střepy všude, děsná rána, no podruhé se narodil. :! Do domečku dám klukům do pokojíčků nějaké plastové lustry nejlépe na strop, ne viset dolů…Píšu to tu proto, abyste taky dali bacha, bylo to hned…FUJ, FUJ :(

Tak mějte všechny krásnou neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.8.07 15:09

Teda Evczo, to je teda, hlavne ze je vojtik v poradku, no musel to byt sok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.8.07 15:17

hura uz zmenili predpoved, tak ty vedra 32 nebudou :dance: :dance: :dance: , teda doufam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.8.07 16:50

Čau kočenky,

Lišťajs , to víš, že jsi nám vlbec nechyběla. Proto tady o tobě každej mluvil, jak se asi máš. :lol: A ta dobrá nálada z tebe úplně čiší, hurááááá Liška je zase to co to bejvalo. :lol: Tak ten malej prďola byl možná fakt protivnej kvůli tomu zubu, ne? A jaká byla první noc doma, pokračuje jako vzornej kluk? A opožděně beruško, že přejeme Péťovi vše nej k narozkám.

Holky, jsem psala Majdě, že všechno nej Baru k narozkám a že doufám, že se Barča neválí z těch oslav někde ožralá. A Majda na to, že ji naučila jednu výbornou zá:,–(u a sice „nemíchat“. :lol: …tak prej celej den pila jen vodku. :pankac:

Jani a vám taky vše nej k pětiměsíčním narozkám. :lol:

Gre k půlročkám taky samo.

Mates , no na drbání tvých vlásků mi nezbyly síly, jsem musela manžu vískat až do vyčerpání. :-D

Evczi , teeeeda, to muselo bejt něco. Ještě že vše dobře dopadlo.

Jéjiku , my máme prdy jako blázen a to dávám jen tu kašičku. Včera jsem ji zkusila udělat řidší, ale bylo to stejný. Stejně jsem k němu třikrát v noci musela a vždcky se kroutil jak had. Sice naposledy jí tak ve 20:30, pak až kolem 4, ale když k němu stejně třikrát musím, tak je to nic moc. Tak nevím, jestli fakt nevyzkouším jenom to kojení. Jedna noc mě nezabije a za zkoušku to asi stojí. Holky nebo je to normál, že ty děti nespí v kuse, taky se vám budí? Mně doktorka teda říkala, že málokteré díte spí bez probuzení, ale co já vím. Ale faktem je, že jak je sám v tom pokojíčku, tak aspoň neslyším to hekání a třískání nohama do postýlky a podobné avantýry. :lol: Ale vyspím se, to jo, teda většinou. :lol: Jo a natahování ručiček, tak to Jonáš dělá už tak dva týdny a je to nádhera. :lol: Vždycky když se probudí a já k němu jdu, tak se začne kouzelně smát a natahovat capky, to bych ho samou láskou snědla. :huban:

Jo Lišti , jestli tě to potěší, tak ač UrbanRider je po i proti směru se sporťákem super, tak malej na mě odmítá čučet, takže jezdíme jenom po směru. Teda ono se říká, že t děti kolikrát proti směru nechtějí být i kvůli tomu, že ta jízda pozpátku jim nedělá dobře, když už vidí. Tak třeba tě to uklidní. :lol:

Luci , manža s malým taky koukali na formule. Malej aspoň koutkem oka zahlídl všechny, který se za jeho život jeli. :lol: A manža vždycky říká: no kdo může říct, že viděl za svůj život všechny formule, co se jely? :pankac:

Has , nám malej teď začal sám usínat v postýlce, ale jenom tehdy, má-li tam kolem sebe hračky. Si je žmoulá v ruce, povídá si a pak se upovídá. Ale když je tam nemá, tak hned řve. Tak nezabralo by to na Justí třeba taky? A pěkně se sbal a přeji krásnou dovolenou. :lol:

A došel mi ten fusak. Vypadá teda skvěle a materiál moc příjemnej, takže už můžeme jet na hory. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
5.8.07 18:55

Evczo gratulace k zoubkům :potlesk: :potlesk: a ten lustr-teda to musel být pěkný šok!

Cupi mi malá taky nespí celou noc v kuse.taky se budí.teď teda častěji i v noci,třeba kolem 2,ale asi to bude zoubkama.Vespod se mi zdá,že pod dásínkama je vidět bílo.Když usne kolem 20,tak se budí aspoň 1-2×,tak do dvou hodin po usnutí-dám cucnout čaje nebo pokud vím,že vypila málo mlíka,tak dám dopít,usne a buď se znovu vzbudí nebo ne.Dřív se budila pak až kolem té 4-5 na jídlo,teď je to ještě 2-3× navíc.po ranním jídle se znovu tak 1-2× vzbudila a většinou pospala do půl 8.Tak je to u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
5.8.07 19:07

Čauky, jen rychlovka:

Evi, ty jo, chudák malý, ještě, že to dopadlo tahhle. Ale FUJ 8O . A co Olík, jak zvládl noc mimo domov, teda jestli už proběhla? A gratuluju k zoubkům. To bych chtěla taky, aby se prořezaly a já o tom ani nevěděla.

Has, Cupi - jestli vám to psychicky pomůže, tak já dnes vstávala k malému co hodinu. Přes den spal celkem 2 hodiny, což je u něj hooodně :roll: .

Jeje - to já napsala, aby i mamči co jim děti nebroukají věděly, že to neva a mohou jim mluvit klidně brzy i tak 8) . Ale holky jsou na to lepší, začínají mluvit dříve :wink: .

Tak pa, jdu číst pohádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.8.07 19:16

Cau kocky, tak tata koupe, mam jen dotaz. jak dlouho vydrzi kojenecka voda otevrena v lednici, do kdy se ma spotrebovat? dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
5.8.07 19:25

Štičko my ji spotřebujeme při 150ml 5×d asi do 3dnů,ale u našich ji mám otevřenou :roll: no ani se neptej,jak dlouho.No hooodně :oops: :oops: My kupujeme Fromin a jedna 1,5l flaška je za 8kč,tak až dobereme,tak dobereme.Ale teď asi začneme brát ty 5l flaše za 20,– a budeme je převařovat,tak počítám,že ty 3 dny jsou ako.
uvidíš,co ti poradí ještě ostatní holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
5.8.07 19:30

Cupinko , my taky prdíme nějak hodně, dokonce dávám na noc tak 10 kapek sabu, ale stejně mi po usnutí taky tak do 2 hodin min 2× pláče. Pak se budí v noci taky skoro co 2 hodiny. Taky má kaši a pak tak za hodinku 120 sunaru…

Raduš , Olík byl docela v pohodě, ani prý nijak neplakal, jen probíhalo delší čtení pohádek, pozdější usínání atp, ale jinak OK. Tak jsem se radovala, že to zase někdy prubnem a dneska mi Olík povídá, že by jel k babí, ale spinkat tam prý nebude. tak ho budeme mít zase pořád na krku :D Ale stejně se mi taky tak stýskalo…

Jo, a o zoubkách jsem teda věděla hodně. Přes den je poslední dobou na výměnu, ale ani jsem to už nepsala, bych se tu opakovala :) A v noci se taky budí fest :(

Štiko, já jí tam mám taky klído pár dní, ale sama nevím, jestli to neva. Asi stejně začnu brzo používat kohoutkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.8.07 19:39

Cupouš nazdárek,tak co,zase jsi tu baštila???? Asi budu muset přečíst tvé příspěvky,abych věděla čím jsi se zase cpala!!!!! :-) :-) :huban:
Cupi…to jsi mě trošku uklidnila s tím kočárkem…my už jezdíme měsíc ve sporťáku a jepravda,že malej si tam zvyknul,vždycky si vyvalí nožičky na madlo a kouká…a propo,když nespinká tak v jaké poloze máš opěradlo??? jestli ho trošku zvedáš???? :D

Jinak já jsem po večeři,plné bříško,děti se mi snaží manžel utopit a já chystám žehlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.8.07 19:49

Cupouš nazdárek,tak co,zase jsi tu baštila???? Asi budu muset přečíst tvé příspěvky,abych věděla čím jsi se zase cpala!!!!! :-) :-) :huban:
Cupi…to jsi mě trošku uklidnila s tím kočárkem…my už jezdíme měsíc ve sporťáku a jepravda,že malej si tam zvyknul,vždycky si vyvalí nožičky na madlo a kouká…a propo,když nespinká tak v jaké poloze máš opěradlo??? jestli ho trošku zvedáš???? :D

Jinak já jsem po večeři,plné bříško,děti se mi snaží manžel utopit a já chystám žehlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
5.8.07 19:56

Evi - já měla u babi Lukáška na spaní 2× po dvě noci, u tchýně 1× jednu noc a jak se ho teď ptali, jestli by u tchýně zůstal na noc, tak říkal „tak to by asi nešlo, babi“ :D . Takže na krku ho asi taky budeme mít furt. :wink:

Jo a Has - já nechat Martina na balkoně v kočáru samotného, tak mi z něho vyleze a spadne na zem, při jeho pohybové zdatnosti.

Mně zase Martínek kapku zatvrdl po banánu, kadil normálně bobky 8O . Tak jsem mu teď dala banán do jogurtu a je to v pohodě. Jo a ta rýžová kaše taky zahušťuje stolici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí