Poradna duly
Jana Čurdová
Jo Jani: tak aspon se ta zahada horecek vyresila. Gratuluji k zoubku a doufam ze druhy potrapi mene.
Jeje … holcicky prej nadseni z nahatosti tolik neprojevujou, vic se to pry libi klukum. ![]()
Jenda spal pul hodiny, nez mi ho nejakej vul vzbudil sekackou, tedka nechce zabrat a ve dvanact mame byt u Dr. a to just bude chrapat.
![]()
Jejiku on eště není,ale snad brzy bude.Je tam jen na dásínku prořízlá čárka.Teda doufám,že neplaším a vyroste co nejdřív a ne za měsíc
![]()
Lu: no kdyz ji prebaluji tak je spokojena…
Jani: Ja vim… no ale pokud je tam ta carecka tak myslim ze to nejhorsi mate za sebou - hlavne proriznout tu dasen ne???
holky, vypinam a jdu za cvrckem ![]()
zase az vecer
papa
Ahojte, zrovna jsem narazila na vaší diskuzi. Mám doma taky únorčátko je to naše malá rošťanka Andulka. ![]()
tak zítra mi bude 22, žiju se svým manželm a dceruškou Aničkou v Ostravě. Jinak Anička má 8 kg, 70 cm, minulý týden jsme na druhé hexa a reakce byla šílená, na to dostala šestou nemoc, ale už to doznívá ![]()
Caudy Gali …
z Ostravy tu nekdo je, ne? Tusim Radka
Tak se treba nekdy setkate. Týý jo, zlatych dva-a-dvacet, to jsi tu mezi nami razem nejmladsi rodicka, jinak byla asi Matessa s 23 léty.
Tak predem vse nej k narozkam.
A co Anicka… kojis, prikrmujes, ma zuby, leze, mluvi, prevraci se… jeee tady se toho probira…
My jedeme na druhou davky hexy za hodinu, no tak doufam, ze sestou nemoc mit Jenik nebude. ![]()
Anička když má naládu tak povídá, dokonce někdy zpívá. Nekojím, už jsme měli zvádnuté celé příkrmy, takže mlíčko měla měla jen ráno, ale těd měla ty horečky skoro týden, tak jsem jí dávala jen mlíčko, a ani to moc nechtěla. Tak teď jsem zvědavá jak se zase do toho vrátí. Zoubky zatím nemáme. Jinak se pořád otačí na bříško, chytá nožičky.
Ahoj Gali ![]()
Lu čoveče,já myslim,že Mates je taky 22,prže 23 je mně
a vim,že ona je mladší ![]()
MaK … no tak ja uz nevim.
Ja mam v tech vasich vekach binec, mam pocit, ze je vsem jak me, pac si pekne rozumime. Ale to bych te Monco urazila, co?? ![]()
Za 3min mame byt u Dr. a Jenik vyspava a vyspava…
![]()
Lu no, mě zase připadá,že všem je jak MNĚ,protože si rozumíme
![]()
Hezke poledne,
od rana resim bohuzel neprijemne pracovni veci a na vas mi nezybl cas, az ted.
Kupodivu zvladam dnesni vedro velmi dobre i mala, mozna taky proto, ze jsme ve velmi chladnem byte, aneboz jsme se naucily na ty 30 ?
Vitam novou maminku Gali , teda vek take zavidim.
MaK to je hezke, ze Ti prijde, ze jsme tady vsechny stejne stare, tim lepe pro men jako starenku ![]()
LU - teda to mate doktorku asi u sebe v baraku v prizemi ne, ze zvladate za tri minuty byt u ni. To by se mi taky libilo ![]()
Ach jo, ja se tesila, jak budeme cely tyden tady u mamky a prave mi volal pan na vymenu bytu, ze se chce jeste jednou na nas byt podivat a premerit si to
vzdyt prece musi pocitat s tim,ze pokud jde z vetsiho do mensiho, tak si nemuze vzit vsechny velke skrine a alamary. No jo, ale oni ti starsi lidi na tech vecech tak lpi. Treba budu jednou uplne stejna, ale ted to teda nechapu ![]()
Nazdarek ! ![]()
Jeste pred odchodem an koncarkovanou za hodinu se na vas jdu mrknout
Mala mi usla u presnidavky
To byl mazec
brlbla a brblala..a usla .. ![]()
Takovy ten pohled jak davali lidi do nevahej a toc.. jak ji pada hlava ![]()
No.. tak unavene dite jsem mela…
ale dvacet minut a uz tam zase brblá ![]()
Vítej GALI!!!
A kdy se ti narodila Anicka a jake mela porovahymiry?? ![]()