Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1864
6.8.07 18:51

Ahooj,
teda další nová mamina, vítej Gali, já tada nejsem z Ovy, jak psala Lu :D , ale ten Frýlant byl správně a do Ovy ku tchýni jedu zítra 8) . A ta Šestá nemoc u nás asi řádí, my ji měli před 14-ti dny :roll: .

Holky dnes jen letecky, musím makat a mám rozečtenou knížku :wink: .

Hel už se upsala, bolení břicha trápí stále, jak koukám, no nic, končím, pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
6.8.07 18:56

Evi , myslím, že jogurty mohou, jen mléko ne. Jogurt je zakysaný, tak jim nezatěžuje při trávení ledviny, u Lukiho jsem tak taky jela s těmi příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.8.07 19:49

Tak me uz Jenik spi, manza je v hospode, ja sedim u TV a cekam na Horaky. :)
Jak jste na tom vy??? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.8.07 19:58

Já tu Lucci v rychlosti dočítám s ďáblíkem na klíně a s druhým v zádech :lol: .Leni skončily Simpsnovi tak už čeká kdy ji sem pustím.Takže já se objevím zas až uložím a dokojím :? .

Rady ty při dvou dětech a emiminu a domácnosti zvládáš ještě číst knížku 8O :?: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.8.07 20:01

Leni … ja mam teda ditko jen jedno, ale vecerni cteni knizky v posteli si neodpustim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
6.8.07 20:04

No jo Leni , včera jsem ji začala číst 8) . Ale nejdříve musím jít se smetím a vybrat myčku a umýt se a já čumím místo práce na e-mimi :-P . Takže čus :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
6.8.07 20:07

Lucci , počkej, jak budeš kmitat místo čtení v posteli, až ti ti tví dva raraši vytuhnou a budeš muset dodělat všechny resty. To já mám na čtení čas jen občas :cry: . Většinou dělám večer vše, co přes den nestihnu, vařím, uklízím… Ale je fakt, že manžel každý večer žehlí :huban: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.8.07 20:23

Jooo Radi … tak na to se netesim. :lol:

Pojdte si se mnou povidat, manza uz je na ceste domu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
6.8.07 20:42

Nazdarek, tak my take spime, ale cely den nas trapi prdy. Teda ne ze by byla nejak protivna, ale spis, ze prdi jak o zivot a krouti se chudera… :( a dneska sme nekajdili. Od toho zatraceneho spenatu s tim mame problemy :(

No jinak MAK : dobra poznamka o parbach a kreditu. zrovna neco podobneho jsme dneska resili s kamoskou :D a mluvili o nasich pubertalnich kouscich…a jestli to sectu s manzelovejma, tak se mame na co tesit. Ne nadarmo se rika „panbu ti to oplati na detech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
6.8.07 20:42

Čus děvčátka,

tak jen na rychlovku..klekl nám pc, takže ho manžel nahodil, ale čekáme až přijde někdo a opraví to..pokud to půjde.
Jen píšu, aby jste si nemysleli, že jsem se na Vás vyprdla. Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
6.8.07 20:49

Bry vecir vespolek,

jsem tu na skok, protoze jsem uz po vas mela abstak :! Akorat nevim, co mam psat, kdyz houby vim, o cem se toci :?

My jsme v pohode, uz jsme zase hodny holky :arrow: jak jsem psala, ze malou prodam, tak uz si ji zas chci nechat :wink: Akorat pres den moc nespi, ale je hodna, tak ji to odpustim.

Jeste jsem psala Jejikovi, ze mala si necuca palec u nohy :arrow: takze Jeje, od te doby si ho samozrejme cuca :! :D

Dobrou, ja zase potichoucku polehoucku zmizim jako para nad hrncem… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.8.07 20:50

Jo MaK … kojim s klobouckama i bez, a moc to teda rozdil neni, ale nevim, treba to je se zubama jiny. :wink:

Jo a este poznamka nez pojedu pro manzu :arrow: zacla sem Jenika kojit odpoledne v jednu, ve tri, v pet a pak v pul osmy pred spanim a normalne mi spi dyl. Jako do prvniho nocniho koja. No nebudu vam psat do kdy, pac to vlastne vubec neni super a neni o co stat a tak jen tak doufam, ze si to mozna nekdy zopakne. Takovou fuj noc. :-) :pankac:

Tak ja jedu, sem si s vama teda pokecala, kdyz sem tu sama. Vy zase cucite na Horaky, co? To ja taky. :oops: :wink: Ale ted jedu,pa. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
6.8.07 20:51

A po kasi se nekroutime, prikrmujeme zatim jen mrkvickou a… to je tak asi vsechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
6.8.07 21:00

Luci hele,tak co třeba ve čtvrtek?

Jinak kloboučky jsem nesehnala-v jedný lékárně je neměli a než jsme se doplazili do druhé,tak už měli zavřeno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.8.07 21:17

No já mám děti nakrmený,uložený,spící.Teď jsem ještě umyla sebe a jen dosednu tak příjde manža že má pc na dnešek zamluvenej :evil: .Sakramentská rodina oni mě vás nedopřejou :-) .
Tak musím vyklidit pole,tak PAPA

Jo a ještě to čtení přes den kdyby nebylo emimi tak nejaký kousek času najdu a večer je to to samý :lol: .A číst v posteli 8O :?: tak možná 2 řádky,já mám čtení v posteli místo prášků na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí