Poradna duly
Jana Čurdová
Ahooj,
teda další nová mamina, vítej Gali, já tada nejsem z Ovy, jak psala Lu
, ale ten Frýlant byl správně a do Ovy ku tchýni jedu zítra
. A ta Šestá nemoc u nás asi řádí, my ji měli před 14-ti dny
.
Holky dnes jen letecky, musím makat a mám rozečtenou knížku
.
Hel už se upsala, bolení břicha trápí stále, jak koukám, no nic, končím, pa.
Evi , myslím, že jogurty mohou, jen mléko ne. Jogurt je zakysaný, tak jim nezatěžuje při trávení ledviny, u Lukiho jsem tak taky jela s těmi příkrmy.
Tak me uz Jenik spi, manza je v hospode, ja sedim u TV a cekam na Horaky. ![]()
Jak jste na tom vy??? ![]()
Já tu Lucci v rychlosti dočítám s ďáblíkem na klíně a s druhým v zádech
.Leni skončily Simpsnovi tak už čeká kdy ji sem pustím.Takže já se objevím zas až uložím a dokojím
.
Rady ty při dvou dětech a emiminu a domácnosti zvládáš ještě číst knížku
![]()
Leni … ja mam teda ditko jen jedno, ale vecerni cteni knizky v posteli si neodpustim. ![]()
No jo Leni , včera jsem ji začala číst
. Ale nejdříve musím jít se smetím a vybrat myčku a umýt se a já čumím místo práce na e-mimi
. Takže čus
.
Lucci , počkej, jak budeš kmitat místo čtení v posteli, až ti ti tví dva raraši vytuhnou a budeš muset dodělat všechny resty. To já mám na čtení čas jen občas
. Většinou dělám večer vše, co přes den nestihnu, vařím, uklízím… Ale je fakt, že manžel každý večer žehlí
.
Jooo Radi … tak na to se netesim. ![]()
Pojdte si se mnou povidat, manza uz je na ceste domu… ![]()
Nazdarek, tak my take spime, ale cely den nas trapi prdy. Teda ne ze by byla nejak protivna, ale spis, ze prdi jak o zivot a krouti se chudera…
a dneska sme nekajdili. Od toho zatraceneho spenatu s tim mame problemy ![]()
No jinak MAK : dobra poznamka o parbach a kreditu. zrovna neco podobneho jsme dneska resili s kamoskou
a mluvili o nasich pubertalnich kouscich…a jestli to sectu s manzelovejma, tak se mame na co tesit. Ne nadarmo se rika „panbu ti to oplati na detech
“
Čus děvčátka,
tak jen na rychlovku..klekl nám pc, takže ho manžel nahodil, ale čekáme až přijde někdo a opraví to..pokud to půjde.
Jen píšu, aby jste si nemysleli, že jsem se na Vás vyprdla. Tak papa
Bry vecir vespolek,
jsem tu na skok, protoze jsem uz po vas mela abstak
Akorat nevim, co mam psat, kdyz houby vim, o cem se toci ![]()
My jsme v pohode, uz jsme zase hodny holky
jak jsem psala, ze malou prodam, tak uz si ji zas chci nechat
Akorat pres den moc nespi, ale je hodna, tak ji to odpustim.
Jeste jsem psala Jejikovi, ze mala si necuca palec u nohy
takze Jeje, od te doby si ho samozrejme cuca
![]()
Dobrou, ja zase potichoucku polehoucku zmizim jako para nad hrncem… ![]()
Jo MaK … kojim s klobouckama i bez, a moc to teda rozdil neni, ale nevim, treba to je se zubama jiny. ![]()
Jo a este poznamka nez pojedu pro manzu
zacla sem Jenika kojit odpoledne v jednu, ve tri, v pet a pak v pul osmy pred spanim a normalne mi spi dyl. Jako do prvniho nocniho koja. No nebudu vam psat do kdy, pac to vlastne vubec neni super a neni o co stat a tak jen tak doufam, ze si to mozna nekdy zopakne. Takovou fuj noc.
![]()
Tak ja jedu, sem si s vama teda pokecala, kdyz sem tu sama. Vy zase cucite na Horaky, co? To ja taky.
Ale ted jedu,pa. ![]()
A po kasi se nekroutime, prikrmujeme zatim jen mrkvickou a… to je tak asi vsechno ![]()
Luci hele,tak co třeba ve čtvrtek?
Jinak kloboučky jsem nesehnala-v jedný lékárně je neměli a než jsme se doplazili do druhé,tak už měli zavřeno ![]()
No já mám děti nakrmený,uložený,spící.Teď jsem ještě umyla sebe a jen dosednu tak příjde manža že má pc na dnešek zamluvenej
.Sakramentská rodina oni mě vás nedopřejou
.
Tak musím vyklidit pole,tak PAPA
Jo a ještě to čtení přes den kdyby nebylo emimi tak nejaký kousek času najdu a večer je to to samý
.A číst v posteli
tak možná 2 řádky,já mám čtení v posteli místo prášků na spaní.