Poradna duly
Jana Čurdová
MaK … ctvrtek promyslim, manza ted prisel, ze snad ma ve st i ve ct hospodu (a jeste chce spat u kamarada, takze na me zbyde baleni na vikend a budu sama
) takze bych mela mit auto, ja uvidim, ale vedu to v patrnosti. Diky, sem se k tobe vetrela…
![]()
Tak ja balim, papa kocky… ![]()
Hezky vecer,
taky se u nas spinka.
Ja ted resila ztracenou kocku, zatoulala se k nam na balkon
do 1. patra
ale mela na krku znamecku s telefonem, tak jsem volala majitelce a ta si nechala tak dlouho vysvetlovat kde bydlim az nakonec rekla, ze ji mam pustit, ze si cestu domu najde
no tak jsem ji rekla, ze ji radeji necham u sebe a pockam az dojedou s manzelem, protoze ja ji prece „zachranila“ tak ji nenecham na pospas vsem pobudum a velkym psum, ze? Tak tady ted byli a ani nepodekovali
a to jsem celou dobu volala ze sveho telefonu ![]()
Tak se pro dnesek loucim, sice budu u PC, ale bohuzel pracovne, tak mozna jeste nakouknu. Preji vsem krasny zbytek vecera a sladke spani. MMCH ja bych u knizky taky do odstavce spala ![]()
Leni: na mne covece kniha pusobi uplne stejne ![]()
Mam doma spousty knih o anglicke historii (bo ja to vazne zeru), ovsem mam prectenou pouze jednu a ostatni se vali ve skrini
A ja bych si to tak rada precetla.. jenze neni kdy!!!
protoze kdyz nejsem s terezou tak sedim u pocitace ![]()
Joooo a PIPI: sem se chetla zeptat, jak to ze nebudete mit v novem internet??
Budete nam s Martinkem moc chybet ![]()
Čaute štěbetalky
,
co jsem to jenom chtěla… ![]()
Nevím…tak začnu od konce… ![]()
Tiko ,
jsi učiněný zachránce…uvidíš,jednou se Ti to vrátí,třeba najdeš 20,– Kč jako já o víkendu ![]()
Nolen ,
já teda zírám
Že si pamatuješ,kde kdo bydlí
Jsi dobrá ![]()
Leni,Maty,Lu,MaK, se tu s Vámi skoro vůbec nepotkávám
![]()
Jeje , čau ![]()
Jdu pověsit prádlo,kámoščiny děti mi zašpinili kočárek,tak jsem ho musela dát ještě rychle vyprat…no když mi do zítra neuschne,tak aspoň dojde na sporťák ![]()
P.S. Stále teskním po Sárince
a to čím dál víc…bych nikdy neřekla,že mi bude tak moc chybět
A to mi připomíná - Hel ,Sárinka jela na chatu do Mikulova s rodinkou,na nás jaksi nezbylo místo,ostatně jako posledních pár let
Taky moc prima
Asi už tam tak nějak nepatříme…
Jo a Zuzička tu dlouho nebyla…asi ji dávají kluci zabrat ![]()
Ahoj kocky ![]()
Uz jsem zase jako posledni dobou ve skluzu
,takze absolutne nevim ktera bije
a snad to jeste doctu ![]()
Jsem dneska musela jit k dokt.s tou mou rukou,uz jsem mela problem i vyndat malyho rano z postylky,po noci me ta ruka bolela uz fest
a mam peknej zanet slach
,takze jsem dostala injekci do kloubu
a vyfasla jako modni doplnek ortezku…no prej to bude na dlouho
a doufam ze se to spravi,jinak to muze byt i na operaci
…tak jsem si vylila srdicko a jdu postupne docitat ![]()
Ježiš, Ali
auvajs…
Chuděro,tak snad se Ti to co nejdřív uzdraví a žádná operace nebude muset být
Nesmíš ji namáhat…jo,holka zlatá,já Ti porád říkala - Nezvedej ty krýgly s pivem,nezvedej
…a Ty ne a ne a tady to máš ![]()
Tak teď už jen přes brčko,ju ![]()
Achoj,
to byl vecer
, teda este se mi nikdy nestalo, ze by mala tak vyvadela… ona rvala hodinu v kuse, uplne ochraptela, byla v kreci, napjata jak luk, oci vytrestene, no des
, asi nejake silene boleni … Jinak jsme v poho, zadne extra pokroky, lozeni stale jenom nacvicujeme pohupovanim na kolenou…
A uz nekolik mesicu nectu (knizky)
Kasu taky momentalne nedavam, pac uz mam zase dost mleka a Anji to staci.
ááá stálice Pet a Hlavi
Juchůůů
Hlavi: mne tez bere ruka.. ja mam pro zmenu zanesene karpalni kanalky.. uz mne to bralo pred tehu, pak to tehotenstvim nejak vyrusilo a tedka zase znovu. Operuje se to lokalne, ale 3 mesice se ruka nesmi namahat a halvne se berou silne prasky, takze to musim vydrzet az prestanu kojit.. on to vubec bude narez tahat dite a vse delat jednou rukou.
Doufam, ze se ti to vyspravi!
Drzim pesti! ![]()
Joooo a chtela jsem vam uz vcera rict ze jsem vyresila ZAHADU PROC MI TEREZKA NECHTELA PIT Z PRAVEHO PRSA A NAVALOVALO SE JI!!!
vcera jsem totiz po mesici objevila na prsu zaschle mliko - uplne jsem se zaradovala, ze se snad jeste rozdojim… a take jsem si mackla na prso a mleko teklo a teklo
No moc ne.. ale teklo.
Takze jsem zkusila hned vecer tercu po koupani prilozit na prave.. dala jsem si ji teda do fotbalove polohy, aby nepoznala, ze pije z jineho prsa.. jenze ouha, tereza opet zacala vyvadet jako driv, navalovalo se ji.. (a reknu vam takovy divny pocit kdyz mi z toho prsa zacala sat..s em si pripadala jako kdyz mi ji k prsu davali poprve).
No a tak sem ji dokojila zase levym a premyslela co..
a manzel rika a neni to mliko co mas v pravem prsu „stare“???
Tak jsem to ochutnala… jak z praveho tak z leveho.
Prave - zkysle hnusne mleko a z leveho krasne sladoucke..
takze uz tehda, kdyz jsem z toho praveho moc neprikladala (bo mne se nejak uz od zacatku lepe v sede kojilo z leveho) a na prave jsem davala pouze vlze, takze kdyz jsem ji po 100 letech dycky dala v leze k pravemu, tak vyvadela, az jsem to prso odstavila uplne (tedy odstrikavala jsem z nej, jenze toho nebylo tolik aby se z toho najedla).
Takze ted vim proc.. se omlouvam za roman.. ![]()
Ali lituju te ![]()
Vyborna je kostivalova mast /ze
la/ na masaze, kam se hrabou ty patlaci gely - teda aspon u me. Zkus si ji koupit a masirovat, treba ti to aspon trosku ulevi od bolesti.
Ruzo: no ja bych to take nerekla, ale asi to tak je..
Terezcin prvni pul rok: (pokud se na to budete chtit divat, doporucuji dat play a hned pauzu, a jit si na chvili neco delat, aby se to natahlo a nesekalo se to).
http://www.onetruemedia.com/shared?…
Tak to bychom mohli zalozit krouzek invalidu
, ja mela pred sedmi lety vykloubene leve zapesti a pres dvema prave
a jak ted prcka vetsinou taham jednoruco, tak to zase zlobi ( a to Anci vazi pouze necelych sest kilo…). Jo, a este me zase zacalo zlobit prave koleno
![]()
Teda, Jeje ,
to je zvláštní s tím mlíčkem ![]()
A když už to teď víš,budeš s tím něco dělat??Jako reklamovat prso ![]()
Nene,myslím zkusíš Terezku znovu přikládat??
Čauec, Růženko ![]()
Jak se máš,co Ondrášek,prdíkuje
??
Ajko ,
taky kaše nedávám,páč Luky je nejspokojenější u prska
Saveček…
Jo a Jeje ,video mi tu běží pod emimčem,tak si počkám a juknu na to,až to bude jednou přehrané ![]()
Jeste jsem se zapomnela pochvalit, ze jsme zitra objednani na nastreleni nausnicek…