Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
6.8.07 21:32

MaK … ctvrtek promyslim, manza ted prisel, ze snad ma ve st i ve ct hospodu (a jeste chce spat u kamarada, takze na me zbyde baleni na vikend a budu sama :pocitac: :pocitac: ) takze bych mela mit auto, ja uvidim, ale vedu to v patrnosti. Diky, sem se k tobe vetrela… :D :huban:

Tak ja balim, papa kocky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852

Hezky vecer,
taky se u nas spinka.
Ja ted resila ztracenou kocku, zatoulala se k nam na balkon :roll: do 1. patra :! :! ale mela na krku znamecku s telefonem, tak jsem volala majitelce a ta si nechala tak dlouho vysvetlovat kde bydlim az nakonec rekla, ze ji mam pustit, ze si cestu domu najde :?: no tak jsem ji rekla, ze ji radeji necham u sebe a pockam az dojedou s manzelem, protoze ja ji prece „zachranila“ tak ji nenecham na pospas vsem pobudum a velkym psum, ze? Tak tady ted byli a ani nepodekovali :nevim: a to jsem celou dobu volala ze sveho telefonu :-(

Tak se pro dnesek loucim, sice budu u PC, ale bohuzel pracovne, tak mozna jeste nakouknu. Preji vsem krasny zbytek vecera a sladke spani. MMCH ja bych u knizky taky do odstavce spala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785

Leni: na mne covece kniha pusobi uplne stejne :D
Mam doma spousty knih o anglicke historii (bo ja to vazne zeru), ovsem mam prectenou pouze jednu a ostatni se vali ve skrini :( A ja bych si to tak rada precetla.. jenze neni kdy!!!
protoze kdyz nejsem s terezou tak sedim u pocitace :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
6.8.07 21:34

Joooo a PIPI: sem se chetla zeptat, jak to ze nebudete mit v novem internet?? :( Budete nam s Martinkem moc chybet :,-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.8.07 21:45

Čaute štěbetalky :-) ,
co jsem to jenom chtěla… :nevim:
Nevím…tak začnu od konce… :wink:
Tiko ,
jsi učiněný zachránce…uvidíš,jednou se Ti to vrátí,třeba najdeš 20,– Kč jako já o víkendu :potlesk:

Nolen ,
já teda zírám 8O Že si pamatuješ,kde kdo bydlí :idea: Jsi dobrá :wink:

Leni,Maty,Lu,MaK, se tu s Vámi skoro vůbec nepotkávám :-( :-( :-(
Jeje , čau :-)

Jdu pověsit prádlo,kámoščiny děti mi zašpinili kočárek,tak jsem ho musela dát ještě rychle vyprat…no když mi do zítra neuschne,tak aspoň dojde na sporťák :wink:

P.S. Stále teskním po Sárince :( a to čím dál víc…bych nikdy neřekla,že mi bude tak moc chybět :( A to mi připomíná - Hel ,Sárinka jela na chatu do Mikulova s rodinkou,na nás jaksi nezbylo místo,ostatně jako posledních pár let :( Taky moc prima :( Asi už tam tak nějak nepatříme…

Jo a Zuzička tu dlouho nebyla…asi ji dávají kluci zabrat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
6.8.07 21:52

Ahoj kocky :-)

Uz jsem zase jako posledni dobou ve skluzu :roll: ,takze absolutne nevim ktera bije :lol: a snad to jeste doctu :pankac:
Jsem dneska musela jit k dokt.s tou mou rukou,uz jsem mela problem i vyndat malyho rano z postylky,po noci me ta ruka bolela uz fest 8O a mam peknej zanet slach :-( ,takze jsem dostala injekci do kloubu :-( a vyfasla jako modni doplnek ortezku…no prej to bude na dlouho 8O a doufam ze se to spravi,jinak to muze byt i na operaci :oops: …tak jsem si vylila srdicko a jdu postupne docitat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.8.07 22:06

Ježiš, Ali :( auvajs…
Chuděro,tak snad se Ti to co nejdřív uzdraví a žádná operace nebude muset být :idea: Nesmíš ji namáhat…jo,holka zlatá,já Ti porád říkala - Nezvedej ty krýgly s pivem,nezvedej :! …a Ty ne a ne a tady to máš :wink:
Tak teď už jen přes brčko,ju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
6.8.07 22:23

Achoj,
to byl vecer :roll: , teda este se mi nikdy nestalo, ze by mala tak vyvadela… ona rvala hodinu v kuse, uplne ochraptela, byla v kreci, napjata jak luk, oci vytrestene, no des 8O, asi nejake silene boleni … Jinak jsme v poho, zadne extra pokroky, lozeni stale jenom nacvicujeme pohupovanim na kolenou…
A uz nekolik mesicu nectu (knizky)

Kasu taky momentalne nedavam, pac uz mam zase dost mleka a Anji to staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
6.8.07 22:29

ááá stálice Pet a Hlavi :-) Juchůůů

Hlavi: mne tez bere ruka.. ja mam pro zmenu zanesene karpalni kanalky.. uz mne to bralo pred tehu, pak to tehotenstvim nejak vyrusilo a tedka zase znovu. Operuje se to lokalne, ale 3 mesice se ruka nesmi namahat a halvne se berou silne prasky, takze to musim vydrzet az prestanu kojit.. on to vubec bude narez tahat dite a vse delat jednou rukou.

Doufam, ze se ti to vyspravi! :) Drzim pesti! :)

Joooo a chtela jsem vam uz vcera rict ze jsem vyresila ZAHADU PROC MI TEREZKA NECHTELA PIT Z PRAVEHO PRSA A NAVALOVALO SE JI!!!
vcera jsem totiz po mesici objevila na prsu zaschle mliko - uplne jsem se zaradovala, ze se snad jeste rozdojim… a take jsem si mackla na prso a mleko teklo a teklo :-) No moc ne.. ale teklo.
Takze jsem zkusila hned vecer tercu po koupani prilozit na prave.. dala jsem si ji teda do fotbalove polohy, aby nepoznala, ze pije z jineho prsa.. jenze ouha, tereza opet zacala vyvadet jako driv, navalovalo se ji.. (a reknu vam takovy divny pocit kdyz mi z toho prsa zacala sat..s em si pripadala jako kdyz mi ji k prsu davali poprve).
No a tak sem ji dokojila zase levym a premyslela co..
a manzel rika a neni to mliko co mas v pravem prsu „stare“???
Tak jsem to ochutnala… jak z praveho tak z leveho.
Prave - zkysle hnusne mleko a z leveho krasne sladoucke..
takze uz tehda, kdyz jsem z toho praveho moc neprikladala (bo mne se nejak uz od zacatku lepe v sede kojilo z leveho) a na prave jsem davala pouze vlze, takze kdyz jsem ji po 100 letech dycky dala v leze k pravemu, tak vyvadela, az jsem to prso odstavila uplne (tedy odstrikavala jsem z nej, jenze toho nebylo tolik aby se z toho najedla).
Takze ted vim proc.. se omlouvam za roman.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
6.8.07 22:35

Ali lituju te :cry:
Vyborna je kostivalova mast /ze :,-(la/ na masaze, kam se hrabou ty patlaci gely - teda aspon u me. Zkus si ji koupit a masirovat, treba ti to aspon trosku ulevi od bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
6.8.07 22:37

Jeje ty jo to bych nerekla, ze se mliko v prsu muze zkazit 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
6.8.07 22:43

Ruzo: no ja bych to take nerekla, ale asi to tak je..

Terezcin prvni pul rok: (pokud se na to budete chtit divat, doporucuji dat play a hned pauzu, a jit si na chvili neco delat, aby se to natahlo a nesekalo se to).
 http://www.onetruemedia.com/shared?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
6.8.07 22:54

Tak to bychom mohli zalozit krouzek invalidu :lol: , ja mela pred sedmi lety vykloubene leve zapesti a pres dvema prave :arrow: a jak ted prcka vetsinou taham jednoruco, tak to zase zlobi ( a to Anci vazi pouze necelych sest kilo…). Jo, a este me zase zacalo zlobit prave koleno :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.8.07 22:57

Teda, Jeje ,
to je zvláštní s tím mlíčkem 8O
A když už to teď víš,budeš s tím něco dělat??Jako reklamovat prso :-P
Nene,myslím zkusíš Terezku znovu přikládat??

Čauec, Růženko :-)
Jak se máš,co Ondrášek,prdíkuje :( ??

Ajko ,
taky kaše nedávám,páč Luky je nejspokojenější u prska :-) Saveček…

Jo a Jeje ,video mi tu běží pod emimčem,tak si počkám a juknu na to,až to bude jednou přehrané :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
6.8.07 22:57

Jeste jsem se zapomnela pochvalit, ze jsme zitra objednani na nastreleni nausnicek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí