Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
7.8.07 00:22

Take mne to zajima… Covece.. neco nakousnes … a pak nas napinas.. :(

Co se tyce nosu, tak mam story.. jestli si pamatujete porad - davali ho v sobotu odpoledne - po stopach xatapanu - tam slecna hledala nejake sosky a chlap musel nejak dobehnout k ni .. a po ceste posbirat nejake indicie (samo ze s prekazkami) aby vybrala tu spravnou.. no to neni dulezite.
no a samo ze jsme si s brachem na to hrali. Takze on po mne hazel polstarama z poschodovky a ja jak podbihala pod nim a nesmel mne zadny polstar zasahnout, mela ZAVRENE OCI! No nevzladla jsem odhadnou vzdalenost mezi dvermi a tak jsem do nich narazila plnou silou. Jsem se po nich sklouzla jak pohadkova postavicka.. Pak jsem tyden nesla do skoly, bo jsem nos mela jak boxer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
7.8.07 00:23

Me se na tom kole nestalo skoro nic, na to , ze sem preletela pres riditka, nemala sem ani skrabanec, ale teta byla cela dost hnusne zedrena… myslim, ze tam doslo i na nejake siti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.8.07 00:24

Aha,tak mě museli prvně celou očistit,aby našli nějaký nos…Ovšem ten byl stejně na padrť,takže podle toho teď vypadá…někdy si říkám,jak by asi vypadal,kdyby neprošel takovu „úpravou“.....Vůbec celý můj obličej,páč nos je docela důležitý prvek,tedy aspoň ten můj :-)
A ještě mám na jeho špičce,přímo uprostřed pihu 8O Už mi asi milión lidí čistilo nos :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
7.8.07 00:29

Ja si ten frnak prave stlacila a este, jak sem citila, ze to oteka, tak jsem se snazila :arrow: a tak se ten hematom rozlil do okoli :arrow: jak rikam, mela sem pak monokly pod obema ocima :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
7.8.07 00:33

A to ja sem byla este celkem v pohode… zato moje prostredni segra, ta mela kazde prazdniny nejaky uraz - a vzdycky byla pekne domasirovana v xichtiku, vubec nechapu, jak je mozne, ze to na ni nenechalo zadne nasledky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.8.07 00:35

PET: Jestli se nekdy uvidime, tak ti ten nos ocistim, kdyz se prastko nemyjes! :D

Jooo a take jsme sankovaly s bratrem..a v domeni ze je pred nami velka asi metrova kupa snehu jsme narazili plnou rychlosti sankama do dost tvrdeho sutru … sanky netreba popisovat… ja preletala pres ty berany nekam do predu, bracha se valel na tom sutru..
oba sedreny, spinavy, mokri .. no mama musela mit radost..
ne nadarmo se tomu kopci rikal „SMRTAK“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
7.8.07 00:41

Jo a ted mi Jeje pripomnela - jak to vypada se srazikem?? nebo tu nekdo lakal aspon do ZOO!? Kona se neco? Ci co?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.8.07 00:41

Jeje ..s tím sněhem jsi mi připoměla,jak jsem spadla v prosinci,coby malá holčička, do potoka…nějak se pode mnou probořil led…chachááá…Byla jsem venku se ségrou a její „dospěláckou“ partou a všichni na mně byli naštvaní,že musí kvůli mně domů :-P byla jsem mokrá a zmrzlá naprosto celá…Mamka myslela,že ji trefí šlak..jako už po několikáté a já si ani nepšikla :pankac:
Já když tak vzpomínám,tak se fakt divím,že má moje mamča nervy v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.8.07 00:45

PET: Ja si to take rikam. Kolikrat se divim, ze sem prezila sve detstvi (mama nezesedivela) a hlavne se divim, ze ONA prezila mou pubertu :-D

Take jsem padla do potoku.. ale to bylo nejak k velikonocim, sli jsme na vrbove proutky..

AJKO: stoji to na bode mrazu bohuzel. Ja jsem psala vcera v noci, aby vsichni povinne sly na tu diskuzi, ale jak jsem se koukala nikdo tam nebyl :(
takze zrejme pokud to vazne nekdo nezacne brat vazne tak nic.
ja rada organizuji a davam neco do kupy, jsem pry organizacni typ .. , rada bych to udelala i tedka, ale bohuzel nevim zda sama pojedu..takze tak.
ale jestli nekdy budu vedet 100% ze se mam jak dostat, tak nekam zavolam, zamluvim a bud se nekdo odvazi prijet nebo ne..
tady se prihlasila k tomu ze se postara REA, ale zatim se nic nedeje. tak fakt nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
7.8.07 00:50

Jeste sem vam chtela popsat, jak jsem se nahodou proborila do potoka na ceste do skoly (do prvni tridy jsem chodila do vedlejsi dediny)… a ja tak s mokryma botama docapkala do te skolicky :-) a oni me misto vyucovani poslali susit se k tete, ktera bydlela kousek od skoly :lol: … a uz mam nakazane vam dat dobrou noc, abysem mohla jit dat dobrou noc jakemusi chlapovi, kereho uz skoro neznam a rika si muj manzel :-) :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
7.8.07 00:54

JEJE a co to teda udelat v Trebicu? Mne by se to hodilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
7.8.07 00:57

Taky sem kdysi organizovala ruzne akce, ale ja tu nebyvam tak casto, tak si na to netroufam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
7.8.07 00:59

No nic, ja uz vazne mosim… Takze je to jasne, uz sem rekla… sraz bude v Trebici a hotovka :wink:

Pa A+A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.8.07 01:02

AJKO: NO tak Vysocina to je, ale ani si to netroufam navrhnout :D
Jinak tu osobu co si rika manzel uz take moc neznam.. ale pry od zari uz bude lepe.. :) sem zvedava.

Ja take pujdu.. boli mne dneska oci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
7.8.07 01:02

Hmmm, tak ted mne prozmenu usnul na posteli manza :roll: , nemate nekdo tip, jak ho prestehovat :D ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí