Poradna duly
Jana Čurdová
Jani tím to není,většinou si toho člověk všimne díky metříku,teda tak je to alespoň u mě. Takže všechno nejlepší prďolce!!!!!!
![]()
Jejiku…tak si to na zahradce u bazenku uzi a s tim oblekanim to mame to same
,oblecky vybiraji holky a pokazdy se dohadujou ![]()
Máte pravdu,tak nějak všechno vidím růžověji,jen se děsím kdy z toho růžového obláčku spadnu na hubiny a něco mě vytočí!!!!! ![]()
tralala.....mě hrabínkuju…jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stejně Vás mám ráda,čůzinky moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Jinak já jsem taky přesvědčená,že ani jedno moje dítě není desáté"!!!!!!!!!!!!! ![]()
DEkuji devcata
Jen doufam ze si nas tatka stihne do tech sedmi vyzvednout ![]()
Hlavi: ty mas aspon rádce, ale ja nemam nic.. navic hodne obleceni kupuje bábi tak aby videla ze to nosime, snazim se vzdycky, kdyz k ni jedu aby mela neco od ni.. ![]()
Jani, vse nej k narozeninkam
, to je fajn ze je maly uz lip.
My jsme ted poobedvali a tata vymyslel, ze si pujdeme lehnout, vstavali jsme brzo a ted prisel z treningu. no nam by to slo ale kulda radi
. snedla celou brokolici od hami a mela ji i v nose a uchu
.
Jani ja znam desne pisnicek, sem na ne uchyl a taky jsme hudebni rodina, ja hraju na kytaru a fletnu, segra taky, bracha na kytaru, deda na harmoniku, housle, babicka na piano, tata kytara, harmonika, mama kytara, strejda banjo,kkytara, druhej strejda heligonka, kytara, balalajka, no mame to v krvi
, na tu kytaru hrajeme skoro vsichni z rodu a u manzy zase cela rodina maluje ![]()
Holky díky
Není nad to se připomenout
![]()
Jejiku neboj,já si to osobně neberu
A pěkně si to užij a Terezku obleč do něčeho čučavýho,ať je kóča.I když-kdy není,že ![]()
Tak ja se loucim drahe me. Jdu se najist a Terka dneska bude mit asi mrkev s bramborem.. ![]()
Tak papcek ![]()
Ahoj ![]()
tak my jsme dnes vzhůru přesně od 5:00, ale na nějaké spaní to zatím nevypadá. Tedy jedno bylo asi 20 minut a před tím hodinové mrčení a fňukání. Já už na to uspávání přes den rezignuju. Mě už to neba. Když Justí začne být protivná a mne si očička, tak se ji snažím uspat a třeba hodinu marně. Já fakt nevím.
Teď řádí na balkoně v kočárku. Když si představíte takovou jednoduchou kresbičku hlubokého kočárku, ze kterého jsou vidět jen kopající nožičky, tak to je přesně teď Justí.
![]()
A to mám balit na dovolenou.
Zítra ráno odjíždíme. ![]()
Has ,my když jsme venku,tak takhle přesně vypadá náš jedoucí kočár a a ještě navíc piští
Jo jo,ty naše a vaše 20 minutovky,co? musíme doufat,že se to jednou spraví a prcci budou spát 2×d a víc.Třeba tak 2×2hodinky ? Jé to je představa
Mě teda malá pěkně štve-furt nechce jest
![]()
Všem, kdo mají výročí, přejeme s Justí všechno nejlepší. Já nevidím metříky,tak se klidně hlašte o přání jako Jana ![]()
Jani - je to prča, kopající a pištící kočár, že? S baštěním neporadím, já pořád jen kojím. Ale Justí se na mě vždy, když já jím, tak hladově dívá, až mi to přestává chutnat. Ale už má slíbenou mrkvičku, asi tak za 3 týdny.
Jdu balit, mám na to 20 minut. (Justí
). A ani oběd dnes nemám.
A manža si přijede až večer. To jsem dopadla. ![]()
A ještě jedna říkanka (slovensky - od manžela):
Na polici v hrnci,
tam volačo drnčí.
Velké oči malo,
skoro ma zožralo. ![]()
Jani - Přes den houby naspí a v noci se začíná budit...... u nás to samé v bleděmodrém.
Zase jsem tady zkysla.
Já snad nikam nepojedu, páč nebudu sbalená.
Ha-malá dostala flašu v lehátku a usla u toho.Manža na mě-pojď se podívat! Malá leží,flašu podepřenou hračkama,spí,občas podudla a potáhne a zase spí.Nechce ji pustit z pusinky.
Tak už-jen se zavrněla a spinká dál,tak mám taky tak 20-30 min ![]()
Jo a manžu musím dnes veřejně pochválit.Ráno jsem hov půl 8 budila,že je malá vzhůru,jestli za ní půjd,já byla včera.Poležela (ale opravdu jen poležela,protože v tomkraválu by usl jen Mira) jsem si do 1Oh a od 12h se jí zase Mira věnuje.Má ji u sebe v pokojíku u PC.To je paráda,když mám veget aspoň občas.