Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
5.8.07 08:51

No zřejmě jedu k tobě Hlavi na oběd!!!! :-)

My ještě nemáme nic v plánu,ale asi podnikneme nějakou procházku!!! Já vůbec nevím jak má být,ale venku to vypadá na pěkný den… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.8.07 08:52

Jo a taky přeji vše nej Davídkovi k narozeninkám!!!!! :-) :huban: :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
5.8.07 09:21

Tak uz jsem tu zas :-P
Listi…klido prijedte :D ,jo a mam Te pochvalit…vcera jsme delali obidek podle Tveho receptiku :-) to s tim lecem,vsem to moc chutnalo :pankac:
Tak nez jsem postavila na jidlo,sklidila nadobi z mycky a povesila pradlo,tak je malej čilej :D ,takze jdeme krmit a prebalit :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
5.8.07 09:31

Ahojte :roll: ,
včera jsem se zařekla,že k pc nepůjdu a nepůjdu a tady zrovna tak živo :(
Právě jsme se úžasně pohádali s drahoušem…jsem vzeklá,že vidím rudě :-( Takový výlev jsem už dlouho neměla a přitom jsem,když nad tím teď přemýšlím, ani pořádný důvod neměla :roll: ALe co…já první nedolezu,bych se mohla :-)

Lištičko ,
nazdár,babo :-) :-) Koukám,že Ti dovča prospěla…to je dobře :potlesk: Hned zníš veseleji :huban:
Peťulovi vše nej k půlročkám :srdce:

Ani nevím,co jsem to všechno chtěla.. :nevim: Normálně se mi ten drabák hnusný smál,že jsem byla tak vzteklá a to mě rozzuřilo ještě víc,tak jsem řekla něco,co jsem neměla a naštval se taky :-P A teď jak to píšu,tak už se směju,páč se někdy fakt chovám jak malé děcko… :-)
Asi taky potřebuju dovču…nebo pivo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.8.07 09:36

Petisko nebo potřebuješ oboje!!!!! :D Děkuji za přání Péťovi!!!
On když pak po hádce nad tím člověk přemýšlí,tak povětšinou zjistí,že se nejvíce porafá kvůli úplné blbosti!!!!! Tak ať se brzy udobříte a manža ať Vás vezme na výlet!!!!! :D

Hlavi teda ta pochvala těší!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§§ Jupí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moc Hlavičkám děkuji!!!! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.8.07 09:37

Peti a máš nejnádhernější metřík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
5.8.07 09:38

Cau Pet :-) …jsem si rikala vcera ze tu chybis :cry: a nejen ja :D A s tou hadkou…hele ja se nekdy pristihnu,ze mi to normalne chybi,jako se postekat ,ono je to totiz po tolika letech uplne normalni si myslim :pankac: a kdo rika ze ne tak keca :-P ,pak se na sebe taky zacnem rehtat a alespon je o cem mluvit :-) hele a kde je ta Lucka? :nevim: ,taky tu chybi,stalice nase :srdce: ,jdu krmit,malej na me ceka dole v obyvaku v cestovni postylce a vsichni tady chrapou jak o zivot 8O ,asi se taky brzo pohadam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.8.07 09:42

Hlavičko ty moje prdelko děkuju za ty fotky!!!!! :huban:

Hlavi a Peti, pojedete na sraz???????????????,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.8.07 09:59

tak jsem si dělala průzkum v jakých kočárcích vozí maminy dětičky na Slovensku a je to dost podobné jako u nás…je tam šílená převaha polských kočárků a jak na nich v obchodech rejžujou…jinak se tam jezdí v Cortinách evolution a v nových x-lander.....
Když jsem se tam procházela tak se po nás otáčeli a ženský vylézaly i z obchodů aby se podívaly,sem si nejprve myslela,že jako na mě „na krasavicu“ :-) a ono houbelec zajímal je kočárek!!!! :-)
A já si říkala jak jsem krásná,že po mě letí i baby!!!!!! :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.8.07 10:01

Ženský kde jste všechny:?????
Já taky vařím a stíhám tu pisinkovat!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
5.8.07 10:03

OOO,děkuji,že jsem chyběla i Vy mě a ani nevíte jak :huban:
Jsem nomrálka pořád pošilhávala po pc a svrběly mě ruce… :wink:
Dneska už si takové mučení odpustím :-P

Hádka zas vyšumí,ale štve mě jen,že jsem sklouzla zase k tomu vyčítání,to nemám rád,pane mistr :-( No jo…stane se… :wink:

Hej, Lišti ,
jako já jedu ikdyby měl být sraz na konci světa… :-) Jen doufám,že se tam nakonec nepotkám sama se sebou :-( :-(
Kdo si to tu vzal nakonec na starosti :?: Rea nebo kecám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
5.8.07 10:17

Tak ja bych jela moc rada,ale fakt zatim nevim,nemame jeste auto,tak radeji se na nic netesim a neplanuju a trebas to vyjde :pankac: ,spoleham na sraz v Plzni v Zoo,doufam ze nekdo k nam dorazi a alespon tak nekoho z vas uvidim :D
Tak me se s kocarkem jezdi suprove,sice to neni kocar za hrisny prachy,ale splnuje me pozadavky a jsem za nej rada :pankac:

Konecne vsichni vylezli z pelechu..no to je desny 8O ,nevi kdy to ma jit spat a pak by se tu valeli do obeda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
5.8.07 10:18

Jo a Lišti ,
dík za pochvalu metříku :srdce:
To víš,trošku jsem dala zabrat Jeje ,jak jsem si vymýšlela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
5.8.07 10:23

To ani nečtěte,páč je to celé výlev stesku :wink:

Jsem byla včera nějaká přešlá,páč mi odjela Sárinka a měla jsem z toho tak divné pocity :? :(
Chjooo a to jsem zvyklá,že jezdí po babičkách a tak,ale jela tentorkát na týden a jak jsme byly teď pořád spolu,tak jsem si tak zvykla :(
Byla smutná,to oplakala a já taky…Ale pak jsme ji volali,tak už byla v pohodě,pusinka moje jediná :srdce:
Normálně mi tak pomáhá s malým,si to uvědomuju až teď,když tu není :(
Si to bez ní už nedokážu představit…
Jdu ji protřídit ty hračky,jak mám a už mám první dárek k Ježuchovi :arrow: krásné povlečení Witch :potlesk: Nejradši bych ji ho dala hned…jsem děsná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
5.8.07 10:29

ahojky vsem ,jsem tady jen naskok :cry: ,mame doma tatku,tak neni tolik volneho casu :? Zitra odjizdi,takze se budu kazdy volny cas travit s vami :wink: Tak zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí