Poradna duly
Jana Čurdová
Stiko voda by se udajne mela spotrebovat do druheho dne, ja ji mivam otevrenou tyden.
no ja prave taky cetla ze do 48 hodin, je to na ni i napsany a ja ji mam uz pet dni na kasi, ale prijde mi ok a jeste ji prevaruju
Raduš , ty už dáváš jogurty?? Já už se nepametám, ale mám pocit, že jsem je dávala Olíkovi asi po 7. měsíci…Co říkají chytré knihy?? ![]()
Ja myslim, ze kdyz ji prevarujes, tak se nic nemuze stat…
Dneska jsem jedla rafaelo rezy a Ondra chudak pri kazdym soustu mlaskal a mohl si oci vykroutit ![]()
Spani … tak me Jenik usina okolo pul osme, budi se (cca) 0:00, 3:00, 4:30 jde ke me do postele a mezi 5:00-6:00 vstava. Takze se budi docela dost podle me.
Premyslela sem nechat ho v tech pul paty v postylce a snazit se utisit pac hlady urco nebreci. No nevim. ![]()
Kojo vodu … mam AQUA z lekarny a mam ji dokud ji nevypotrebuju. A to je dooost dlouho, pac Jenik jen obcas pije vodu pres den, jinak stale jen kojim.
Evi … ten lustr ufuf teda.
No hlavne ze to dobre dopadlo. ![]()
Jinak se teda taky tesim, az zacnem s prikrmama, ale rekla sem si, ze vydrzim po 15.9.
Jo a mam z knihovny chytrou émerickou knizku a tam pisou, ze se nema zacinat s prikrmama s mrkvi, ze ma dusicnany. No paxi vyber, ze jo?
Oni sou tam vubec nejaky divny (krome Zanet teda
) pac mam dojem, ze doma vubec pro ty prcky nevarej, a vsechno prej instantni.
No este ze to beru s rezervou. ![]()
Tak pa-pa-pa
ja jdu
![]()
Ted to po sobe ctu a koukam ze pisu jak mi zobak narostl, doufam, ze vas nepohorsuje moje sou este sme taxi atd…
![]()
Hezky vecer,
spime,ale s mensim placem, tak snad malou nic moc netrapilo ![]()
Vse nej vsem oslavencum: Kacce, Davidkovi a i tem, na ktere si ted nemohu vzpomenout
Listi opet musim pochvalit fotecku u metriku, je nova vid?
Has zabal bez problemu, coz asi uz davno mas, a hlavne hezkou dovcu, at si odpocines
Evci chudak malej, snad se moc nelekl, vzdyt to musel byt pro nej sok, a pro Tebe ani nemluvne. Hlavne, ze jste v pohode.
A ted jeste jednou, neb pred tim nikdo nereagoval
nevite co by to nebo cim by to mohlo byt, kdyz ma Iva popraskanou zilku na tvaricce, neni to asi nic moc, ale obcas je to videt vic a nekdy mene. Nebo nemate to nekdo? Manza porad, ze si toho nemam vsimat, ze to do roka mit uz nebude a tak, ale znate to, poblaznena matka. Diky
Stiko ve stredu ma byt uz chladneji, tak co rikas?
Tiko, to zmizi, kulda ma popraskany zilky na vickacha ma je cely cerveny.
streda je blba, jdeme cvicit vojtovku, co ctvrtek? v patek mame v deset neurologa.
Tiko ,
prasklou žilku má Lukášek taky na tvářičce…takovu malou pavučinku,někdy není vůbec vidět,někdy dost (tedy pro mne
)…nevím,čím to může být,ale dr. mi tvrdila,že to vymizí…Pokud to teda nemáme v rodu,což nemáme ![]()
Lu ,
mě to teda rozhodně nevadí…já Tvé příspěvky miluju
![]()
Evi ,
ani nedomýšlet,co se mohlo stát
Tomu říkám štěstí
Fuj,takové hrůzy ![]()
Sblajzla jsem vajíčkovou pomazánku s výborným chlebíčkem a zeleninu
Bylo to MOC dobré a teď jdu koukat na Chirurgy ![]()
Pápá…♥
Zase si nepamatuju,co jste tady přes den řešily
Přitom mám vše dočteno
Mám místo hlavy asi cedník ![]()
Ahojky,
Tiko s praslou žilkou mám žkušenost je v očičku.Lucce praskla asi ve 14 dnech a mizelo to aspoň měsíc.Dr řekla že je to v poho a že se to vstřebá a taky že jo.Ale nevím jestli to bude stejný i na tváři.
Evi fuj lustry si kupuj už jen těsně ke stopu nebo si při vyslíkání klekej
.Ještě že u nás se tohle stát nemůže,dole máme 3metrový stropy a nahoře takový ty puky na našroubování na strop.Ale dík za upozornění,tohle by mě opravdu nenapadlo.
Pipi co tu ohrádku,vydražilas
Já jsem na to teda taky koukala a kdybys nenapsala jak moc o ni stojíš tak bojuju,ale bylo mě to blbý kdybys tam byla a já tě přehazovala
.
S vodou neporadím,u nás byal otevřená jedna když jsem zkoušla ty čajíčky asi 3 dny a pak jsem ji dopila já.Od té doby jsem nic nepoužila.
Tak já letím ostříhat manžu a pak se ještě asi vrhnu i na svou srst na nohách
.Když mají být ty vedra tak ať si můžu vzít sukni,nebo zas byt nemají Štiko
.No já bych na pár dní teplo brala,alespoň bych Leňu mohla hodit do bazénu,byl by od ní klid a večer by byla krááásně unavená.
Tiko u mimca netusim - zilky praskaji z chladu, z alkoholu
, z tlaku atd. Ondra je ma po porodu na obou tvarich, ale svetla mu to. Taky si toho nevsimam, ono to zmizi…
http://pocasi.idnes.cz/server.idn
Lenyo, nastesti ne takovy a jen dva dny ![]()
Ahojte devcatka, tak my zase mely tvrde brisko, takze opet masaz a musela jsem ji pomoct se vykajdit.
No pred pul hodkou usla.
Prijde mi, ze za poslednich par dnu je to se spankem trochu horsi.
Od 2.mesice jsem zvykla ze usne kolem osme a spi do pul seste.
Tedka to mame stridave oblacno: bud usne a spi jak ma az do tech pul sesty (viz vcerejsi noc), nebo nejhorsi varianta: usne o neco dyl ale spi do tech pul sesty, nebo usne o tech pul osmy a kolem treti - ctvrte je vzhuru (coz jsem posledni dny pripsala hladu, protoze mi prijde ze vazne vic ji, nebo tomu, ze ji bolelo brisanko).
Pres den spime uz 3 mesice cca hodinku, takze jsem si zvykla a ani mi to nevadi. Pres den se ji venuji, ale v noci chci aby spala (jako kdybych si mohla porucit ze?)
Kazdopadne pres den ma opravdu max tri spanky po 20 minutkach, vetsinou vsak dva. Uz dokonce vim, i kdy na ni tyhle spanky jdou, ona i tak bruci (viz video - jak usina v autosedacce), takze kdyz zacne zivat a mne si ocka, odkladam ji na nejaky spaci misto, max pred tim supnu kozu, aby se jeste vic unavila, pak ji dam dudan, ruku na tvar a ona se ubruci ke spanku…
Cupi: ja kasicku nedavam, ale i tak mi prijde,ne ze by mela potize s prdy, ale spis s tim, ze se nemuze vykajdit… no vysledek stejne - boli ji brusko.
Has spanek a usinani ve dne - viz posledni velky odstavecek vyse ![]()
Evzci fuj, tak zaplatpanbu, ze se nic nestalo!!!!!
Tiko jak pises listicce, ze ma pekny metrik, a zda je novy.. uplne by se hodilo dodat „ne, vyprany v Perwolu“
![]()