Poradna duly
Jana Čurdová
Holky,kdyby u nás bylo první spaní 5 až 7 hodin tak vyvěsím prapory!!!!!! ![]()
Ježkovi oči jakej já měla po Vás absťák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Tiko , nee jeste sem je neudala a napsala jsem na brezen i duben 2007
. no u nas to prvni spani je max 5 hodin, ale i tak je to v pohode.
manza ted kraji ananas, tak si zvysim laktaci
.tiko, jestli ale budou ty 30 tak chodim ven tak kolem 7 rano ![]()
Jééééé a ony josu v čoudu!!!!!! Jupí,sem se na ně těšila a teď tu budu mít sama mejdlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jupí jupí janko......
![]()
My sme tý PA a PI z mačiacej planéty,my sme tá posádka čo ide sem..... my totálně hráblo…ejchuchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Jo bych málem zapomněla,když jsme byli na výletě v Trenčíně,tak pod hradem začal malej šíleně řvát a jak krásně seděl tak jsem přišla na to,že se mu klube zoubek…no a u nás se říká,že kdo najde zub má dostat na nové šaty no a na Slovensku že ten kdo najde zub by měl koupit prďolkovi nové boty nebo něco na nohy,prý aby se další zuby klubaly lépe.....
tak nevím,ale že bych prubla obě dvě věci!!!! ![]()
Lišto: děkuju za nabídku. Ono se zřejmě může začít přihazovat až b době, kdy tam je člověk zaregistrovaný dýl jak týden. Můžu ale nějak napsat o povolení, tak to zkusim, páč ní chciiiiiiiii.
LIsti
jen tak dale. ALe taky treba " Pilo nas pet" ![]()
Stiko to je jasny a ja to beru sefe.
Manza kouka na Kaju Gottika na CT 1 a ja tam mam svyho Stajdlika, no teeeda, ja jsem zpet o asi dvacet let. ALe stejne na ty nikdo nema. To si budem muset pockat jeste par let, az se nekdo takovy narodi. „Kavu mam jen jsem kyv…“
Teda já si jdu poklábosit a ony sjou vážně v tahu a příjdou až půjdu pryč já,že?!!!!! Jste opice,blééééé!!!!!!!!!!!!!!
takový malý čůziny,ale stejně Vás mám všechny ráda,i když na mě prdíte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
STIKO: Ja to o brokolici rozhodne nepsala, bo my ji jeste nemely ![]()
TIKO: Dekuji
Uz tu mam polivecku a druhe se mi pripravuje v mikrovlne rure ![]()
JA JSEM TUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! (ostatne jako vzdy
.
Jo v noci jsemt u psala prani Listicko pro Petulku, ale asi si to necetla, takze opakuji vse nej k pulrocnim narozeninkam ![]()
Holky já jsem nejvíce času trávila se svým pětatřicetiletým bratránkem a čtyřicetiletou sestřenkou a povím Vám,jestli mě čeká taková zastydlá puberta jakou trpí oni,tak to potěš koule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já jsem prostě přišla na to,že já mám strašně správně praštěnou rodinu,my jsme fakt všichni do jednoho švihlý,Jedličkův ústav hadr!!!!
Jejky mě už se stejská!!!!! ![]()