Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
4.8.07 20:57

Holky,kdyby u nás bylo první spaní 5 až 7 hodin tak vyvěsím prapory!!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
4.8.07 20:58

Ježkovi oči jakej já měla po Vás absťák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :srdce: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009

Tiko , nee jeste sem je neudala a napsala jsem na brezen i duben 2007 :? . no u nas to prvni spani je max 5 hodin, ale i tak je to v pohode.
manza ted kraji ananas, tak si zvysim laktaci :lol: .tiko, jestli ale budou ty 30 tak chodim ven tak kolem 7 rano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121

Jééééé a ony josu v čoudu!!!!!! Jupí,sem se na ně těšila a teď tu budu mít sama mejdlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jupí jupí janko...... :dance: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
4.8.07 21:00

My sme tý PA a PI z mačiacej planéty,my sme tá posádka čo ide sem..... my totálně hráblo…ejchuchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.8.07 21:01

a tak se vzbudila po treti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
4.8.07 21:04

Jo bych málem zapomněla,když jsme byli na výletě v Trenčíně,tak pod hradem začal malej šíleně řvát a jak krásně seděl tak jsem přišla na to,že se mu klube zoubek…no a u nás se říká,že kdo najde zub má dostat na nové šaty no a na Slovensku že ten kdo najde zub by měl koupit prďolkovi nové boty nebo něco na nohy,prý aby se další zuby klubaly lépe..... :D tak nevím,ale že bych prubla obě dvě věci!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.8.07 21:05

uz sem tu, ona place v polospanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
4.8.07 21:05

Lišto: děkuju za nabídku. Ono se zřejmě může začít přihazovat až b době, kdy tam je člověk zaregistrovaný dýl jak týden. Můžu ale nějak napsat o povolení, tak to zkusim, páč ní chciiiiiiiii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
4.8.07 21:06

:D LIsti :D :D jen tak dale. ALe taky treba " Pilo nas pet" :D

Stiko to je jasny a ja to beru sefe.

Manza kouka na Kaju Gottika na CT 1 a ja tam mam svyho Stajdlika, no teeeda, ja jsem zpet o asi dvacet let. ALe stejne na ty nikdo nema. To si budem muset pockat jeste par let, az se nekdo takovy narodi. „Kavu mam jen jsem kyv…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
4.8.07 21:06

Teda já si jdu poklábosit a ony sjou vážně v tahu a příjdou až půjdu pryč já,že?!!!!! Jste opice,blééééé!!!!!!!!!!!!!! :-) :-P takový malý čůziny,ale stejně Vás mám všechny ráda,i když na mě prdíte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
4.8.07 21:08

STIKO: Ja to o brokolici rozhodne nepsala, bo my ji jeste nemely :D

TIKO: Dekuji :) Uz tu mam polivecku a druhe se mi pripravuje v mikrovlne rure :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.8.07 21:09

jeje, ja myslela ten spenat s bramborem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
4.8.07 21:09

JA JSEM TUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! (ostatne jako vzdy :)).

Jo v noci jsemt u psala prani Listicko pro Petulku, ale asi si to necetla, takze opakuji vse nej k pulrocnim narozeninkam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
4.8.07 21:10

Holky já jsem nejvíce času trávila se svým pětatřicetiletým bratránkem a čtyřicetiletou sestřenkou a povím Vám,jestli mě čeká taková zastydlá puberta jakou trpí oni,tak to potěš koule!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Já jsem prostě přišla na to,že já mám strašně správně praštěnou rodinu,my jsme fakt všichni do jednoho švihlý,Jedličkův ústav hadr!!!! :D Jejky mě už se stejská!!!!! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí