Poradna duly
Jana Čurdová
Ježiši Cupi, chudák holčička, tak to je kruté
A kdo by neřval, já řvu i na svatbách, natož pohřeb.
Cupi dneska jsem na tebe od rána myslela
. Muselo to být strašné. Já Ti příští týden zavolám a domluvíme se ju? Ale pokud byste chtěli někam jet, tak se na nás vůbec neohlížejte a jeďte! To je rozkaz
.
Radko však já si taky vůbec neumím představit, že bych k tomuhle nespavci měla ještě jedno dítko! Musím pevně doufat, že druhé prospí celý den
.
Jeje já sice ještě nedokrmuju, ale dávám každý den kapky ze lžičky a poslední dobou abych mu tu pusu páčila
. O nějakém otevírání se nedá vůbec mluvit, všechny kapky dost často skončí na bryndáku. No jsem na tu mrkev zvědavá
. Terezka vypije 230 nutrilonu???
Já mám co dělat, abych do Vojty nacpala 120
.
A ještě jak u nás funguje zákon schválnosti…Vojta má permanentně pod krkem vyrážku (malou, občas mu vyleze trošku víc). A samozřejmě v pátek večer před odjezdem na dovolenou Vojtovi vyskákala OBŘÍ vyrážka, navíc ho to asi dost svědí, protože si to v nestřežené chvilce rozškrábal do krve
. Poraďte bezradné matce co s tím?
Tak a končím, mějte se tu ty 3 týdny krásně!!! Bude mi bez vás (trošku) smutno
.
Jeje - já ho to neučila, otevírá pusu automaticky, když nechce jíst, tak ji neotevře
. On zase neumí pít z flašky, kouše to pítko a hraje si s tím, ale cucne jen sem tam. ![]()
No Mah, záleží, co to je. Zkus Ondřejovku . Já ho vždycky namažu něčím na Lukášův ekzém, když je problém. Nebo Fenistil, jsou i kapky proti svědění Fenistil, ale nevím, od jakého věku to je možné dát. Jo a doufej, že druhé dítě bude jen spát, doufej
, Lukáš byl to samé v bledě modrém jako je Martin teď, s tím spaním
. Ale doufat můžeš
.
Mah: a co na to dat trochu materskeho mleka??? pry je to takovy vselek..
Si mne potesila ze aspon nekdo to neumi ![]()
No dneska 230 nutracku.. a pred tim jeste cele me leve prso ![]()
normalne to byva vetsinou tak 210…(ale to je na noc.. - jednou denne, jinak ji mene - nemyslim si ze bych mela v prsu vic nez 120.. a i 120 je takova bezna nase denni mira
).
Ha, Ondřejka
tu vyrobil pan lekarnik od nas z Libiny
Krasne voni, ale nam Dr. rikala, ze uz se moc nedoporucuje
jako vsechno, co bylo za nas, ze
Pry cosi obsahuje…ja nevim, me to je jedo ![]()
Mah, my tu vyrazku mame taky, dnes obzvlast hodne
Myslim, ze je to tim, jak slinta-ma uz bolavou i bradicku. A dnes prave mela vetsi vystrih, tak se to tak zhorsilo, jak si to poblindila a poslintala. Zkousim to mazat bepanthenem
ho beru jako vselek ![]()
Jeje, vidis, MM na to taky zkusim
Jeje, my zas nedavame palecky na nohach do pusinky, ani neumime tak krasne rikat „baba“ jako Terezka
Ta je v tomhle prebornice, musim se tady uculovat, kdyz si vzpomenu, jak to hezky rika ![]()
Jo holky, malá to bude mít fakt těžké. Ale Aleš je úžasný. My, jako vojáci, máme po určité době nárok na tzv. výsluhový příspěvek. A Aleš už slouží cca 20 let, příští rok mu končí závazek, tak říkal, že to tady na Kladně prodá a půjde s malou bydlet do Hradce Králové, kde bydlí i rodiče Hanky. A bude prý jen s ní. Ten výsluháč má do konce života a už se z toho dá v pohodě vyžít a když si bude potřebovat přivydělat, tak může dělat třeba jen na částečný úvazek a bude skoro pořád s Aničkou. Je úžasnej táta. Ale tak mi přijde hrozně krutý vůči Hance, že malá na ni má zapomenout. Ale je to asi jediná cesta, aby se prďolka netrápila.
Mah , jasně, cinkni.
A s vyrážkou to teda nevím. Obzvlášť když je to do krve. My jsme takové rány vždy potírali heřmánkem, ten Bepanthen bych nedávala, když je to do krve, bych měla strach, že to bude bobtnat.
Mates , asi jsi kusanec, že po tobě malá leze.
A nemyslím to prosím tě nijak lesbicky, jo? ![]()
Matess,ty zase máš téma
nebo choutky?
Jsem sama domááá.Manžel vyrazil na šipky,čekám ho nejdřív v 11 ![]()
Jani: ja jsem take sama doma, ale manzela nemam v trati nybrz jeste v praci ![]()
Matess: jojo kazde to prte umi neco jineho. Vy jste pohybove nadani a my jsme vyrecni
Uz ani neumim vyjmenovat vsechna „slova“ co ma ve slovniku
KOlikrat ani neslysim vlastniho slova jak keca ![]()
Cupi: to je hrozne a vubic Hance opravdu nefere. Ale myslim ze driv nebo pozdeji se mala na maminku stejne zepta…
je mi z toho smutno, jak asi Hance muselo byt a bolet ji - vedet, ze nebude malou videt vyrustat ![]()
Díky za rady. Ondřejku nemám (a ani neznám)
. Napadlo mě ještě vyzkoušet tekutý pudr, ten by mohl na to svědění zabrat, co myslíte? Snad se mu to do rána zlepší, ráno to mívá vždycky dobrý.
Matess - taky mě napadlo, jestli to není tím věčným slintáním a blinkáním. Ale zrovna dneska byl takřka celý den v suchu, tak ti nevím
. Má to i za ušima a tam si taky jen tak nenaslintá
.
Raduš neber mi naději, působí to na mě dost antikoncepčně
.
Jo Jeje , Terka žvatlá parádně. Lukášek nikdy moc nežvatlal,
vždycky jsem záviděla kámošce, jak její klučina krásně kecá to své baba, mama, tata, lala… no a nakonec Lukáš začal krásně mluvit asi tak dva měsíce před druhým rokem a ten chlapeček mluví ještě dneska, kdy má přes tři roky, tak, že mu nejde rozumět, takové ty výrazy, kterým rozumí jen máma.