Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4488
2.8.07 21:30

Jeje nestraš s deštěm.Chlapi dneska nestihly dodělat tu rýnu tak mám jen na půlce baráku a déěť by se mě fakt nehodil,alespoň do oběda to by už měly mít dodělaný,pak je mě to jedno.

Peti vím,vím,takové ty mastňáky domácí,že.Ty já miluju česnekové,ale ty určitě zase nejíš česnek,že :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
2.8.07 21:33

Jeje ,
hmm,čínu :-) Mňam…
Brambůrky jsem Vám vyfotila a hodím je sem,ju :wink: Ať neplním galerku :-)
Já dnes udělala rychlovku masovou na oběd a bylo to strašlivě dobré :potlesk: :-)
Zítra dělám Sárinčiny oblíbené řízky,páč je to poslední oběd doma,tak ji musím udělat její oblíbené jídlo…a mám v plánu španělské ptáčky,výpečky se špenátem…atd.,atd.

Štičko ,
já taky myslela na to,že tu Lištička chybí :( Kdy se má vrátit :nevim: :( ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
2.8.07 21:34

Peti , mně Martin spal už čtvrtý den 1,5 hod. za celý den. 3 x půl hoďky :-D . To je na zabití a že by to mělo nějaký vliv na noční spánek, to nemá, páč vstává furt stejně blbě :roll: .

Jeje - nestraš, já jsem teď pověsila prádlo na balkon. Teda u nás je fujavec celý den, ale v bazénu pod stříškou to nevadilo, bo bylo teplo.

Jani , ať tu noc dobře zvládnete a je to jen nějaká teplota, co je do zítra fuč.

Leni, nepruď zase s tím Lucčiným spaním :-P . Já kluky koupu spolu a tak nějak to zvládnu, dát je spát zároveň, kojím, když čtu Lukáškovi pohádku, tak u toho :D .

Jdu chrupkat, Martin usnul lehce před osmou a zatím nevstával 8O , to je podezřelé. A, jsem to zakřikla, už ho slyším :roll: .Tak dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
2.8.07 21:40

Jo Pet , vim ktery myslis :lol: Ja mam ty normalni bohemky. Miluju cesnekovy, ale na ty si jeste musim pockat :-(

Jeje tak na ne uhod, at ti reknou, jestli to nemuze byt tema ledvinama. Hele co zvazit suchou plinu a pak mokrou a za den to secist? Treba by jim to pomohlo :nevim:

Hmm to brisko. On se zacal otacet, ale behem par dni se naucil zase otocit zpet. Brisko proste nemusi, ani past nechce ach jo…
A uz tam zase hulaka, vyspal se venku v satku, to zas bude nez usne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
2.8.07 21:42

Leni ,
náhodou…česnek jím a dokonce moc ráda :wink: Zrovna zítra se chystám dělat česnekovou polívku :-) Miluju v ní šunku a kopec sýra :potlesk:
Ale brambůrky mám nejraději klasické :-)
Tyto :arrow: http://www.modrykonik.cz/…5_700416.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
2.8.07 21:43

No my koupeme v 8 nebo něco málo po osmé a ve třičtvtě už leží Lucka v postýlce.Ona je super ultra rychlososka.Obě prsa má vypité za pár minut.

Já baštím ananas a brynzové oplatky :-) ,čínu bych si taky dala,ale nejlepší umí manža a ten nemá věčně čas :cry: .A taky bych šla někam na véču.Prostě abych si sedla a donesly mě plný talíř nějaké klasické restaurační bašty a já pak nemusela umývat nádobí :-) .Jéééžíš já mám chutě,já tu asi do rána umřu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
2.8.07 21:44

ja jdu taky spat :-) preji krasny vecer a dobrou noc :!

Pet , ty mastny hospodsky bramburky taky miluju, mnam :-) Jdu si o nich nechat zdat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
2.8.07 21:46

jo ty uz jsi dodala i foto, jeeeezis, ja mam asi hlad, nebo co? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
2.8.07 21:46

Bych si dala smazaka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
2.8.07 21:47

Holky, jdu taky do hajan, jen hlásím, že tady leje jak z konve…

Taky k tomu ukládání…Olík chodí po večerníčku a Vojtíšek tak do 15 minut šupajdí za ním, když ho vykoupu a dám mu sunar. A venku jsem denně tak 2 hodiny dopo a hodku a pul odpo, což si myslím je dost. Ale jasně, že Olík hned neusne, ale je v postýlce a sleduje, jak chodím dávat Vojtovi dudlík :)

Ale Vojtíšek vstává v noci taky čím dál víc, se z toho picnu.

Jo, holky, zítra to vypadá, že pojede Olík na noc k babičce do Slaného. Je to prvně, co bude spát jinde a jsem z toho nervozní strašně moc. Však mě Radka, Pet, Liška, Lenya a další chápete, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
2.8.07 21:51

Dest: Ja nestrasim, meterologove strasi. Tady bylo pres den prijemne, ani hyc ani teplo.. tech 25 stupnu. Takove pocasi mam rada, ale etd se zvedl neprijemne vitr.. jeste jsem prala hraci deku (bo na ni blinkla)a take lehatko bo to ma zasvihane od toho jak na ni jime… tak doufa, ze se to tim vetrem vyfouka nez zacne lit..

PET: tak vypecky se spenatem bych si take dala..covece..
A mne tedy neprekvapuje ze mi tereza pres den nespi. Ona vazne naspi tak40 minut uz bezne.. Rekla ybch uz tak 2 mesice.. je to dan za to ze spi v noci.. ovsem ted za posledni dva dny se vzbudila v noci, takze myslim ze ani dnesek nebude vyjimkou.. uz mne nic neprekvapi!!!

RADI: tak kdybych cetla pohadku u kojeni, tak verim ze terku nenakojim, bo ja nesmim u kojeni mluvit, to se hnedka pusti bradavky a bedlive mne sleduje.. stejne jako kdyz bych si cetla sama potichu..to zase ma potrebu cucet na ten casopis a trhat mi ho…
Ale ses dobra ze to takhle hezky zvladas! :)

Ruzo: a v cem myslis ze by to pomohlo? Ledviny se ji lepsi, proste cura vic.. moc pravidelne odevzdavame do laburatore a je to take v poradku.
A proc musis cekat na cesnekovy??? Ja teda jim naprosto vsechno od 3.mesice a nerekla bych ze ji to nejak vadi..

LENI: Tu restauracku bych si take nechala libit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
2.8.07 21:52

JO a chtela jsem jeste rict, jak jste psali o ty rikanky na nas web, ja tedy ne ze bych to nechtela udelat, ale aby to nebyla prae pro praci… nebylo by lepsi tam jen hodit ty odkazy na stranky kde ty rikanky jsou zpracovane???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
2.8.07 21:56

Jó pokojíček,jste mě připoměly.Dneska jsem byla s Luckou u Leničky a tak jsme se tam válely po koberci a já jsemse jí zeptala jestli by chtěla Lucku k sobě do poke.Naprosto rezolutně to odmítla,řekla že je to její pokojíček a Lucka ať je v ložnici a až vyroste tak bude mít svůj.Já jsem toitž měla takový výčitky jak jste tu psaly že jsou děti sam v pokoji a my jsme v ložnici 3 a tak mě to furt vrtalo hlavou jestli to Leňa takytak necítí,tak už si jsem jistá necítí.
Dokonce jsem jí tam Lucku nechala a šla na záchod a ona se futr rozčilovala protože jí chtěla ukázat hračky a Lucka se obracela na břicho,nakonec na mě zařvala-Mami pojď si ju už vzít už mě tu poblila koberec :lol: .

Holky já mám dneska děsně línej net,mám sdílenou rychlost a je to hrůza,dneska u toho sedí snad všichni :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
2.8.07 22:00

Jeje no je to takovy divny jestli ty pliny ma hodne nasakly ne? Kdyz by to bylo zvazeny, tak bys vedela, kolik toho za den vycurala..
Cesnek, cibuli, jabka (i jiny ovoce a zalenina), chleba a plno dalsich veci fakt nemuzu, jakmile to snim, nastava horor - i v noci me po hodine budi (normalne v noci spi i kdyz ma prdy), ma hysteraky, prdi a vetsinou ani nepije. Minuly vikend jsem si dala krajic chleba a druhy vecer jeste jeden - nic tu nebylo k snedku a dva dny jsem ho davala dohromady, strasne zhubl, protoze ani nejedl. Docela se desim prikrmu. Mam trosku alergii na mliko a vejce a spatny zazivani, asi je to v tom, nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
2.8.07 22:02

Leny a pro Lucku pak budete mit jiny pokoj nebo ji soupnete k sestricce? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí