Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
2.8.07 12:07

Cupi ty rikadla jsou moc hezke, uz jsem si je vytiskla :)
Jak jsme si je cetla, uz v duchu jsem na:,–(ila takovy rikankovy ton a rytmus a jeste jsemse k tomu pokyvovala:) jeteze me nikdo nevidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
2.8.07 12:10

A ještě jsem zapomněla napsat, že vždycky se plavání začíná nejprve polohou v klubíčku u maminky, pak se dítě položí na ruku maminky a do vody tak, aby ale mělo ouška ve vodě a vozí se ze strany na stranu u maminky v náručí, pak tak, že se chytne dlaní jedné ruky pod zadečkem a druhou pod hlavičkou, zase musí být ouška ve vodě (až úplně pod hlavičkou, vůbec ne pod krkem), na a pak jak popisovala Jéje, tak ta jedna dlaň zůstane pod hlavičkou a druhá se dá malíkovou stranou pod bradičku a jezdí se tak dokola nebo za strany na stranu. A pak na posilování bříška je dobré mít prcka na vodě na zádech a rukama ručkovat do pasu i trošku níže, dokud udrží hlavičku a leží rovně na vodě. Jakmile ji začne zaklánět do vody, je třeba jet rukama zase výš, protože je to hodně namáhavé. Hawk, domluvila jsem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
2.8.07 12:12

Tiko , já už ten rytmus mám taky úplně v uších. :lol: A už se hrozně tším na to plavání v září. Na to potápění jsem fakt zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
2.8.07 12:27

Tak a mne dite uslo v kocarku a ja mam desky s materilama k praci u ni v kocarku v sustive igelitce, takze mam vybornou vymluvu a delat proste nemuzu, neb tim bych vzbudila malou a to se preci nedela!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
2.8.07 12:53

No co bys to byla z macechu Tiko , kdybys ji budila. Opovaž se. :lol: …a moc tě mrzí, že nemůžeš pracovat, viď? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
2.8.07 12:55
cupina píše: ..a moc tě mrzí, že nemůžeš pracovat, viď? :wink:

No uplne brecim steskem po praci a k tomu popijim vychlazene nealko mochito a chroustam kesu orisky a brouzdam na netu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
2.8.07 12:58

Chuďátko, já ti věřím, že bys pracovala, až bys brečela. Tak ten žal holt zajez a zapij. Pláču s tebou. :cry: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 13:00

Cauves,
tak my taky spime :wink: , tak jsem ji zkousela dat biobramburek rozmackanej vidlickou a ona se chudak davila az se poblinkala, tak budu davat jeste rdej to pyre, jo a taky ji to desne nechutnalo, to byly xychty, tata nas sledoval online pres skype a valel se v kanclu smichy.
Jinak ta stolicka po tech prikrmech to je mnamozni zalezitost :poblion: , kdybych to vedela jakej to bude pusinec a naloz, tak se do toho nehrnu :lol:
cupi, my budeme snad chodit taky plavat od zari do amalky. jo a manza me hlida jestli cvicime, musime cvicit taky online. no aspon to neflakam. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
2.8.07 13:00

Tiko styď se, takhle se flákat :-) .

Cupi ten odkaz je bezva!!!! Tolik říkanek pohromadě…no máme do večera co dělat 8)

Já jsem právě pustila CD s dětskýma písničkama, k tomu Vojtovi „zpívám“ a tematicky tančím (před chvíli jsem skákala jak kůň :pankac: ) a Vojta je naprosto happy :-) . Dokonce se směje nahlas, pojala jsem podezření, že se mi posmívá, lumpík jeden :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 13:02

Jo Lucci, vsechno nej Jenickovi k peti mesicum :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 13:03

Ja nevim, ze ty deti milujou kdyz mamky ze sebe delaj debila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
2.8.07 13:08

Mah ja se tady u PC stydim az se cervenam (nastesti, ze nejsem online s nikym od nas z kanclu :) Stiko nemas to lehke,ze jsi takto sledovana :(

A ze ty si MAH poustis pisnicky od Berusky z KB :) tu ja taky moc rada poustim, a ja mam zase moc rada „kdyz jsem ja slouzil to druhy leto…“jen se mi motaji ty zviratka a jedine co si pamatuju bezpecne je to „kure krakore beha po dvore“

No nic, podeziram, ze manza donesl alko mochito 8) ba ne, to jsme kupovali spolecne, tak jsem si jista

Stiko dekuji za upozorneni
JENIKU vse nej k dnesnim pidinarozkam
A ja hlava hloupa, ona mu Lucci koupila ten hrnecek k tomuto vyroci a mne to netrklo :D :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
2.8.07 13:09

Jo jo, kdyby mě tak viděl můj šéf pan doc. Ing. CSc., ten by kulil očiska :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
2.8.07 13:11

Tiko jo jo, Beruška od KB. Škoda, že má jen 17 minut. Pro velký úspěch jsem to musela zapnout znova :lol: . Za chvíli jdu hopsat, musím urychleně dojíst oběd :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 13:14

jsem zvedava jak martinek od pipi zvladnul tu zeleninovou polivcicku s kouskama, jestli se taky chudera davil, ty kousky jim delaj problemy, je to ale prdel se na ne divat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí