Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
1.8.07 20:27

Holky, vite co? Martin dela u toho Dusana :-) :-) a postezoval si mu, jak je Nellinka hrozne protivna a ze ji asi lezou zuby a vite co? On mu pro malou dal specialni vodicku, ktera ma zarucene ucinky a ma ji z Emeriky :! :D To je nahoda jak prase, Zanet, schvalne se pak zeptam te kamosky, jestli to je ono…jmenuje se to Baby Orajel, LIQUID-to nevim co je,asi vyrobce. A je to mala bila umela lahvicka 13,3ml :wink: Jen na to muzes mrknout, kdyz budes nekde v lekarne. Jeste jsem to ale nezkousela, mala vytuhla u prsa…ani kasicku nesnedla :roll:

A nikdo si nechcete vzit moje dite? Ani kdyz nabizim zadara :?: Klidne i mirne priplatim :wink: Jdu spat, ani na Samotu se nebudu divat :cry: Jsem fakt kaput :evil: Dobrou :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
1.8.07 20:31

A nevyvaruju, to jsem zkousela ze zacatku parkrat v kohoutkove vode v kastrolku. Tot vse :wink: Flasenku od caje umyvam v hodne horke-opet kohoutkove vode. Ja kdyz vidim, jak lozi po koberci a tak ruzne a pak si strka rucenky do papuly, tak vim, ze to nema smysl. brou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
1.8.07 20:35

aha, Zanet , tak Baby Orajel je asi znacka a nazev je Oral Pain Reliever for Teething , Very Bery Flavor, :arrow: ted jsem ti napsala vsechno co tam je. A cumim na net a Baby Orajel je tady celkem bezna znacka detskych zubnich past, takze nevim, co to je za zazrak z Emeriky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.8.07 20:49

Naždárek!
Takze pristup k prikrmum mam podobny jako Pipi. Proste nechci aby z male byla sklenikova kyticka. Cim vic ji budu vyvarovat vsech moznych veci, tim hur to bude snaset az bude vetsi, cimz by si pak mohla vybudovat tu alergii. No mozna je to blbost, ale takhle si to myslim.
Kupuju take dle sveho smyslu, jak jsem psala, to co opravdu chutna tak jak to chutnat ma, kdyz je to mdly hnusik, tak ji to nebudu cpat.
Urcite se jendou take odhodlam uvarit doma, ale pokud to tak bude, tak rozhodne ze zeleniny co nam da babicka. A POZOR ted si odporuji, ale nechci ji to delat z te chemicke zeleniny, co do toho hazej ruzne podpurne pripravky, aby jim to rychlejs vyrostlo. i kdyz vim, ze pozdeji to driv nebo pozdeji bude jist take… Zatim mi ty flasticky vyhovuji, tak uvidime.

Vyvarovani flasek v kohoutkove vode uz od zacatku. Zadne fleky nemame - asi kvalitni voda. Lzicky a misky nevyvaruji z duvodu toho, ze si vazne doma nepestuji sklenikovou kyticku!

MOJE VIDEA pokud nekdo chce videt tak uz to pobezi http://terezka.hu.cz/videa.html

BIOZELENINA take envim jak v obchode poznam a hlavne kdyz je to v obchodaku, verite tomu, ze to nepopletou?? ja moc ne..

KSIRY kupovat nebudfu protoze je mam na te sportovni sedacce.

HRANI S PRCKAMA tak ruzne, hlavne tedka pracujeme na tom pretaceni na brisko,takze ji ukazuji hracky a ona se z a nimi nataci na bok. samozrejem prdeni pusou, ukazovani hracek, povidani si, ma rada kdyz si cteme, ctu ji vetsinou nejaky maminkaci casopis.. akorat nekdy mi po nem jde a tak je takovy trochu zmackany :-)

CTENI POHADEK PRED SPANIM tak to ted opravdu nehodlam zavadet. Pocitala jsem opravdu az s pozdejsim vekem, tzn. 1-2 roky.

PANI Z PLAVACKU Udelalo to na mne dobry dojem,takze jsme se zapsali na zarijovy kurzik :)
Nejdriv se s ni pani pomazlila, pak si ji v obyvaku vysvlekla, trochu s ni pocvicila, aby vedela jak moc je pevna a co v te vode zvladne, take mi ukazala ze Tereza je lenoch, pretocit na brisko by se i umela, ale proste se ji nechce,t akze ukazala mi jak na ni a takze na to zitra najedem :-) No a pak sjme sli do vany, teda spis Terezka, ja prikukovala.
Takze mi ukazala zakladni: to ceho jsem se bala: proste ji chytit za trup a nedrzet za hlavu (coz jsem se opravdu vzdy bala) cimz mi dokazala ze terka je vazne pevna a nepotreba ji vselijak ve vode slozite drzet. Pak samo takove to plavani „za hlavu“. Rikala, ze to si myslela, ze tereza nezvladne - ze je macata a navic se neumi pretacet, neni zvykla na vanu,, no proste vsechny aspekty sli ruku v ruce k tomu, ze to nezvladne..a terča předvedla ze jo! byla moc pochvalena, ac teda terka si trochu poplakala..ale pry vyvadeji deti mnohem mnohem vic.
Pak chtela jeste udelat masaz (sakra to jsem chtela videt, jak to bude delat), jenze to uz se terci vazne moc nelibilo a takze udelala jen masaz nozicek a ja si ji dooblekla…
Takze celkem z toho mam dobry pocit, mame to zkouset a uvidime jak se ji to bude libit a max se do zari jeste stihem odhlasit, ale to nechci. Je to trimesicni kurz kazdou sobotu nebo nedeli a stoji to kolem 2000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
1.8.07 21:00

Lenyo , ta scéna s kafem je taky moje oblíbená…Vždycky, když někde přijde řeč na tenhle film, tak o ní mluvím a nikdo ji ani moc nezná…chápeš to?? já ne :D

Nane , z těch malých předmětů v papulce mám taky hrůzu. Olík toho má taky hafo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
1.8.07 21:05

Jeje … tak konecne sem shledla vase videa, bababa super a u ty sedacky sem se tlemila, jak usina a pak jukne Hele kamera a zase jede. :-)

Se jak debil vyvaruju s flaskou a je to k prdu jo? No super, zas o praci min, dikes. :huban:

Koukali jste na Horaky, to byla zase prca. :-) :pankac:

Tak ja valim do pelisku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.8.07 21:14

Na Horaky mrknu zitra dopoledne :) Sem na ne zapomnela :)

No ona usla zrovna kdyz jsme staly, pak ji vzbudilo to ze ridic prisel a bouchl dverma, pak se auto rozjelo a zase usla ale to uz se tam neveselo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.8.07 21:17

Čau kočky,

tak lahvičky taky nevvařuju, přelejvám horkou vodou.

Jéje , tak plavčo fajn, že? Já jsem právě ráda, že jsme začínali už hodně brz, dělali jsme spoustu cviků na posilování a bylo to znát. Někdy se až člověk diví, co ty děti dokážou. Třeba ležet na zádech a ty je držíš jen v pase a oni tu hlavišku a tělíčko na té vodě v pohodě udrží. My se v září začínáme potápět, takže už musíme mít signál vypilovanej, aby mohl pod vodu. Tak přelejváme každej den a už na to zavírá kukadla. Říkáme: Jonáši žbluňk.

Lucci , broooou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.8.07 21:27

Cupi: no prave to drzeni za trup a plavani mne uplne uchvatilo ! :-)
JInak jsemse na to potapeni take ptala a rikala nam ze nanacvicuji zadne polejvani, ze jdou rovnou na potapeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
1.8.07 21:45

Čus bus :-) ,
tak vidím, Nane, Evi , že řešíte stejné problémy s malými předměty jako já. Nejhorší je, že Lukáš si hraje třeba se stavebnicí na zemi a Martin, jak už ovládá to plazení, se přikrade a čohne mu nějaké kostky.

Příkrmy - většinou vařím. Ale občas dám i koupený. Ale pozor holky, i když je to dle vaší chuti mdlý hnus 8) , tak mimino neví co je sůl a koření, jemu to může připadat jako mňamka :-) , protože ještě nemá zmlsanou chuť.

Teď jsem měla taky docela bobky, aby malému nevadil lepek . Udělala jsem do rajské zásmažku s moukou a od té doby je uplakaný a protivný. No svádím to na ty zuby, ale dnes už se mi tak nateklé ty ďásna nezdály a protivný je furt :roll: . Dostal čípek a už jednou vstal. Jo a kaše u nás nefungovala :cry: .

Čtení Martinovi - teď jedině každý večer poslouchá, jak čtu Lukáškovi - a zajímá ho to, chmatá po knížce a poslouchá, jako by tomu rozumněl. Ale jemu samotnému budu číst až kolem dvou let. To stačí.

Nevyvařuju , nemám co, kojím, čaj nedávám. :wink:

Peti - dobrá story v tom přebalovacím koutku. :wink:

Zítra jsem slaměná vdova. Manža jede do Prahy a přijede až v noci. Jestli bude Martin protivný jak dnes, tak se jdu večer oběsit 8) . Je to dnes už třetí den, kdy pořádně nespí, bléé :roll: .

Tak pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.8.07 21:49

Radi: mdly hnus ji take moc nechutnal.. sklebila se u toho a vyplivovala to. takze se udelala zmena z firmy na firmu a to stejne zbastila bez mrknuti oka.. .
A pokud manza zitra nestihne co ma, tak take budu slamenka ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
1.8.07 21:56

Ahojte :-) ,
děti spí a já mám za celý den klid,doufám,že do rána :-) No,sama tomu nevěřím :roll:
Ale přát si to můžu :wink:
Luky byl dnes protivka…no nevím,co ho trápí,každopádně jak jsem přišli domů z venku,tak už byl klidný… :nevim:
Ale proti tomu,jaký bývá,tak jsem zírala 8O

Kšíry :arrow: taky nebudu kupovat,ze stejného důvodu jako Jeje ,mám je na sporťáku…a sporťák mě začíná lákat… :-) Jestli bude ještě nějaké léto letos,tak ho prubnu :wink: Na chvíli,ale hluboké korbičky se ještě vzdát nechci ani náhodou…nějak je to u toho druhého dítka dojemnější,to loučení se vším… :cry:

Příkrmy :arrow: mám stejný přístup jako Jeje a Lu :arrow: zlatá střední cesta…

Vyvařování :arrow: určo stačí už jen nové věci a tak jednou za čas,řekněme 1× za 3 týdny :wink: Alespoň já to tak praktikovat budu :wink:
Prsa si nevyvařuju,prosím :wink:

Pohádky :arrow: času dost :wink: U Sáry jsme začli až kolem 3 roku,páč ji to dřív absolutně nebavilo… :?

Evczo,Nane ,
z malých věcí mám hrůzu :cry: Sára jede v sobotu na týden pryč a hodlám vše,s čím si nehraje vyhodit,myslím rozbité věci nebo takové,že jim něco chybí a malé věci ji vytřídit a vše schovat na poličku nad postel :idea: Takže nás čeká pidiprácička,páč toho v pokoji má hafo :roll:

Hraní si s prckem :arrow: už jste snad vše jmenovaly…my víc než říkánky děláme blbosti jako letadlo a houpačka na holeních a zvedačky různé a tak,ale co Luky miluje bezmezně je můj zpěv (odvážné to tak nazývat,ale tož když se mu to líbí :-P ) a ze všeho nejvíc miluje píseň(znám jen refrén :-) ):
„Kdyby nám v paláci,pištěli dudáci…to by se krásně žilo,to by byl ráj…
Kdyby se v komnatách,běhoun jak hrom natáh,to by se krásně žilo,to by byl ráj…“
a jelikož víc neznám,tak pak jen ve stejné melodii nananana…nebo lalalalala…Tak to Vám řeknu,že ať má sebevětší trápení,tak tohle ho 100% uklidní :srdce:

Jeje ,
co to je „plavaní za hlavu“ ..to je to,že chytneš dítko v pase :nevim: ??
Jo a nové fotečky pod metříkem vidím až teď a jsou moc pěkné :potlesk:
A Terezka je šikula,že to tak doma pěkně zvládla :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.8.07 21:58

Nazdarek, tak uz jste dokoukaly film a slejzate se tu jak svabi na pivo co? :lol:
Ty jo manza dneska byl pozvanej od nejaky agentury do zoo a krmil slony, zelvy a zirafy a dostal dve vstupenky co platej do konce roku a jeste celosezonni vstupenky na prvni prazskou plaz na smichove.
rikal, ze kdyby byla kulda vetsi tak ji tam mohl vzit krmit ty zviratka. vubec maj z prace takovy akce, dost si to tam uzivaj, posledne byli ve vile vivolenych na pul dne.
Dneska sem vecer naprala prtouskovnu tou sinlac kasi, tak uvidime jaka bude noc.
lepek- me doktorka zduraznovala ze do roka absolutne nic! prej to zatezuje moc travici system miminek a muzu ji tim vyvolat nejakou alergii, nebo komplikaci, vy davate veci s lepkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.8.07 22:02

Pet, ja tu pisnicku coby pohadkovej maniak znam celou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
1.8.07 22:06

Štičko,
tak písaj :-) :-)
Já ji mám někde nahranou,ale nemůžu ji nájsť :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí