Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
2.8.07 07:19

Cau kocky, tak dnesni noc celkem v poho, kojila sem ve 21, 1:30 a 5:30, tak asi to udelala ta kase,nebo nevim.
Preju kraaaaasnej den, dneska ma bejt hic, no nejak to tu prezijeme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 07:26

tak jsem si zatrsala na pisnicku vitr od lucky vondrackovy na radiu impuls a je mi fajn. jezisi ja bych sla tancovat :( , skoda ze nemame dyzu pred barakem, nebo nekde v okoli, jinak nejdu kvuli prtouskovne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 07:27

dekuju Lucci za rikacky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
2.8.07 07:36

Stiko … nemas zac. Ja taky rada tancuju. :wink: Osmdesaty leta v lucerna baru, to je bomba! Za mesic ma kamoska rozlucku se svobodou, sice tam budu mit Jenika, ale doufam, ze si zatancujem! :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 07:47

No ja si tady tancuju aspon po obyvaku, ted trenuju ten klip od madony, jak je tam v tom kovbojskym s tema dvouma klukama, to se mi desne libi ta choreografie, ted nevim jak se jmenuje ta pisnicka sakra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 07:50

ja taky miluju 80 leta a radio impuls, ted tam zpiva lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
2.8.07 07:56

Joo Stiko vim co myslis :lol:

To plavani za hlavu musim zkusit, ja ho koupu tak, ze ho drzim jenom pod hlavickou a on si kope nohama, nebo si je ji (to ho ale radsi pridrzim i pod krkem).
Rikacky moc nedelame, nejvic se mu libi to pianko a kdyz mu k tomu nekdo zpiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
2.8.07 07:58

Ahoj :-)
Ja taky rada tancuju :D ,nic jinyho jsem zatim neprecetla,tak nevim jestli mam docitat :nevim: ,slo o neco vcera zajimavyho? Jen jsem si vsimla ze ses Luci ptala jestli nekdo zacal s domacima poliv.-pyre ..takze ja jo :pankac: Jsem na tom stejne jako Pipi…nijak to nehrotim,dam malymu co bych snedla ja ,neco se vazne neda snist :poblion:
Rikadla......tak taky si hrajem a delame paci paci…a zbytek vetsinou co jste tu psali,ale pred spanim nezpivam ani nectu,malej usina od narozeni sam a jsem za to rada,takze nebudu ho zvykat…jinak mame spoustu kazet do radia s pisnickama a kopu pohadek,to poslouchaly rady holky a my s nima,takze az prijde cas tak na ne dojde,zatim malej spi jeste i dost pres den a ma rad svuj klid ,toz tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 07:58

Cau ruzo, teda ta fotka pod tvym nickem si vzdycky vzpomenu na kuklux klan, nebo nejaky hoppery :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
2.8.07 08:13

Stiko akorat ma zas tu mikinu na sobe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 08:14

Ruzo, ale slusi mu :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 08:19

zase tu nikdo neni, tem ostatnim cuzenam zase ti prckove spej do desiti nebo co? :pocitac: :pocitac: :pocitac: :lol: ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.8.07 08:22

no jeste ze mi tu zpiva maruska rottrova, to me uklidnilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
2.8.07 08:26

Ahojky

Komu že to spí děti do 10 :?: 8O 8O
Ahoj Štičko-vytancovaná? Já než vás vždycky dočtu,tak to trvá.Malá mi tu vyzpěvuje a já se nemůžu soustředit :D :D ,bo moje uši nestíhají z jejích výšek

Já mám teda taky říkanky postahovaný z netu,ale zatím je nějak nepoužívám :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
2.8.07 08:44

Ahojky,

Štiko nespí,vopica dneska vstávala už v5h,ale pak se mnou ještě na hodinu zaťafla a v 7 si ji vzal taťka dolů abych si ještě na hodinku zdřímla.Dneska děláme nový okapy tak tu budu mít o dva dělníky na stravu :roll: ,mě tak to vyvařování cizím lidem nebaví,ale nic se nedá dělat,jsou to kamoši a dělají právě jen za to jídlo,tak je musím pohostit.

Včera večer jsme měly doma pěknej šrumec.V 9h volala manžovy chlápek přes kterýho bral pracovní auto že mu ještě nepřišly peníze.Nebyla to zanedbatelná částka-měla šest nul-a manža ji odesílal minulou středu.No tak už u nás byly pochybnosti jestli to poslal vůbec na správný konto a prostě katastrofický scénáře co budem dělat dál.Naštěstí dneska ráno volala do banky a ten blbec při vyplňování složenky napsal místo konta toho chlápky svoje konto :nevim: takže máme peníze pořád my.Ufffff ani nevíte jak moc se mě ulevilo.

Peti fotky mám taky narvaný všude a jak už jsem tu několikrát psala tak nedokážu mluvit pomalu o ničem jiném než o mých princeznách.Ale to zvonění na sms je dobrej nápad to asi taky zkusím :oops: se budu opičet,neva :?: :oops: .

Říkadel a písniček znám taky kopu.Dokonce umím několik leporel nazpaměť.To víte Leňa byla a je velká čtenářka,knížky miluje a jako malá mě vždycky nosila knížky abych jí četla.I písniček známe na kopy,samozdřejmě všechny pohádkový a všechny Majdy,Dády atak.Máme několik cd ale nejvíc se mě líbí takový se starýma semaforovýma písničkama jako-ztratila Lucinka bačkorku,hvězda na vrbě,pavouček atak.A pak máme večerníčkový cd a tam žeru písničky z včelích medvídků.
Ale tohle všechno na Lucku spíš hrne Leňa,vydrží u ní stát a zpívat jednu písničku za druhou a Lucka se na ni zamilovaně kouká a směje,no prostě holky se budou mít určitě rády :srdce: .

Já už se hrozně těším až bude Lucka větší.Známe ze všech možných cvičení kde jsme chodily takový ty říkadla se cvičením ,tak uže s e těším až ji to budem učit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí