Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
1.8.07 12:19

jeste dodatek, ty prikrmy kupovany jsou pyre a mimi se musi naucit co nejdrive papat kousky, tak proto se ma doma uvarit brambora, rozmackat vidlickou, zadny mixovani a dat po lzickach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.8.07 12:29

Stiko to je primo prednaska, diky, taky se chystam spis varit doma, ale sklenicky nezavrhuju,to nee. Doma vsak nemam ani jednu :roll: Okolo sebe mam nekolik bio obchudku, tak pro nas neni problem kazdy den kupovat cerstvou zeleninku, ale ono dnes je toho vsude plno. No jsem na sebe zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.8.07 12:33

Jani urcite bych navstevu vzala do Karlovych Varu, treba i autobusem z Prahy, jezdi Letuska to je pane komfort a jste tam za chvilku a behem dvou hodin mate projitou kolonadu i s prohlidkou Becherovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
1.8.07 12:40

Cau holky,

tak jsem to letmo proběhla

příkrmy: já nějak nevim, ale já to prostě nějak neprožívám. Spíše to řeším instinktivně. Prostě, když je to blaf, tak už to nekupuju a kupuju ty, které chutnají i mě. Přeci nebudu dávat svému synovi jídlo, které sice je třeba BIO, ale jinak se to nedá jíst :-( . Prostě je mi putna, jestli to obsahuje to a nebo ono. My jsme taky vyrostly a to se za našeho mládí hnojilo jinejma s prominutim sračkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
1.8.07 12:45

Teda tady to žije 8) .

Příkrmy - já koupila Alnaturu, je to bio zelenina a slyšela jsem na ní samou chválu. Prodává DM drogerie. Uvidíme, jak bude Vojtovi šmakovat. Zatím mám jarní karotku a mrkev s bramborem. Pak budu určitě vařit doma :wink: . V intersparu prodávají čerstvou bio zeleninu ( Štiko i brambory, jen si je musíš sama uvařit :wink: ), tak budu zpočátku používat tu. Jo a ještě dříve než začnete s ovocem se může začít dávat maso :wink: .

Cupi vzhledem k tomu, že se už Johny sám přetáčí, nemá na předsednické místo absolutně žádnou šanci! Možná tak místopředseda, ale to kdo ví jestli :wink: . Jo a s váma počítám při své pražské návštěvě 100%! Žádné výmluvy na plavání či jiné pochybné aktivity neuznávám :wink: . Co máte v plánu příští sobotu? Budem přejíždět ze Šumavy do Děčína, tak že by jsme to vzali přes Stehelčeves (nebo kde to vlastně bydlíš) a trošku vás potěšili návštěvou. Oběd nám vařit nemusíš :-) .

Aliku moje dítko je nesamostatné po celý den, tedy krom té hodiny co spí :roll: . A vy jste teď doma? Nebo zase někde cestujete?

Jani asi bych nejdřív zjistila, jestli jsou spíš na památky, přírodu, sport, kulturní vyžití…prostě co od té dovolené očekávají a podle toho bych plánovala. Možností je spoustu :wink: .

Ohrádku taky neplánuju, už bychom se zde nehli vůbec :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
1.8.07 12:45

Ahoj holčiny

u nás se taky dnes spinkalo docela dobře.Hlavně večer neřvala,ale spinkala.hysterák měla před usnutím . Na noc dostala Hajaju,vyslopla 200ml,já rozdělala žaluzky,aby am nebyla taková tma (jestli se nebojí když tak najednou začala plakávat) a malá jedla až v 6.20 a vstávala za další hodinku.No- mohla vydržet do 8,ale vyslala jsem tam manžela a já pospávala a odpočívala do 9.30 .Jé,jednou za čas to fááákt bodne,hlavně když nespí přes den,jako někteří,že ?No tak jsem si postěžovala,jak špatně spala a doufám,že to zase zopakuje

Štičko malá má po mrkvi taky zácpu,vždycky jí po 2 dnech musím holt pomoct,bo je to tvrdý,vysušený a oranžový fujtajbl.Pardon za popis

Vše nej prďolkům k dnešním narozeninkám

Jeje mě to videjko nejde.Objeví se mi tam všechny mixy videí a chce to heslo a login.Bééé

No a jdu opět dočítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
1.8.07 12:49

kadění: tak Martin teď kadí bobky a to jednou za dva dny. Začala jsem tedy dávat heřmánkový čaj a pěkně se mu to prořídlo, tak doporučuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
1.8.07 12:54

Pipi taky proto je v dnešní době tolik alergií. A když tady je možnost využít zdravější potraviny, tak proč jí nevyužít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
1.8.07 13:04

Taky bych rada kupovala bio zeleninu, ale tady ji asi nikde nemaj. :-( Ani nevim, jak poznam ze je bio. 8O :roll: No ja mam mesic cas, Jenikovi bude teprve pet mesicu. 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
1.8.07 13:21

Tady se to rozjelo nez jsem se vratila z prochazky…a koukam prikrmy..

my kupujeme hami, hipp, proste jak kdy a co sezenu, pac do mesta se tak casto nedostanu…a jestli to obsahuje to ci ono…no, vsechno ma sve pro i proti a neco ji dat musim, takze tak
obcas i varim doma, ale mam treba koupenou brokolici ve sklenicce, uvarim brambor, maso, pridam brokolici a mam obidek…ted jdu taky namichat neco dobreho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.8.07 14:07

Mah , no myslím, že budeme doma, toš se stavte. A můžeme udělat grilovačku, chceš? A možete tu spat. :lol: A budeme rádi, kdybyste přijeli, to je snad jasný. :pankac: Mám jít rozestlat? :dance: A můžem si dát vínko a možeš se mnou čučet z mola. :lol: A tak mi nech v menze aspoň místopředsedu, jo? Malej Lucciš je z kola úplně nadobro, ten už se prej zvedá na čtyři, tak to možná ten uklízeč, ne? :wink:

Luci , taky se mi to na tom parte hrozně líbí. A doufám, že to tak je …přeneseně, prostě, že se Hanka má dobře. :lol:

Aliku , frčíme 27.8.-9.9. :lol: Já už se tak těším na ty túry. Doufám, že malýmu to líbení se ve sporťáku vydrží.

Liliku , tak jakou jsi pořídila tu židličku? My už tu Bambi máme doma a malej je v ní hrozně rád. :lol:

Jéjiku , nezapomeň napsat, co paní s plavčem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
1.8.07 14:12

příkrmy

Příkrmy :arrow: zatím teda neřeším,ale budu si vařit sama,už jsem si koupila malé kelímky,do kterých budu vždycky odkládat na druhý den… :wink:

Matesko ,
zoubky máme od 14.6…a teď jsem zapoměla,odkdy Vy :nevim:
Musím to zpětně najít..ale tuším,že jedem tak stejně :wink:
A u nás to asi fakt budou další,páč Luky poslední dobou (tak 4 dny) kajdí tak 5×-6× denně 8O
A jelikož je stále na MM,tak je to vodo-vaječina :-( :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
1.8.07 14:26

Cupi ,
parte krásné,respektive ten verš :)
A jak dopadlo sedátko,stále nenalezeno :? :?:
A dovča bude určo supr.. :potlesk: Ředitelské apartmá…to kdyby věděli „kámoši“ z práce,co :-) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.8.07 14:28

Aliku , kdybych to za tebou do Tróje neměla tak daleko, tak přifrčím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.8.07 14:31

Peti , no „přejícní kámoši“ by se po… :-) Já na ně dlabu, jak jste mi nařídili. :lol:
Hlásím, že sedátko stále nenalezeno a nečekám, že by se ještě našlo. Takže asi půjdu do toho, jak jsi mi na něj dávala odkaz. Je v něm Luky pořád tak spokojený? Nebo ještě více? Popiš, teto. :lol:
Jo a hele Peti , já jsem možná jelito, co tu nedávalo pořádně pozor, ale Sárinka se loučila ve školce, takže v září už maže do školy, že? Jak to snášíš, mamko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí