Poradna duly
Jana Čurdová
jeste dodatek, ty prikrmy kupovany jsou pyre a mimi se musi naucit co nejdrive papat kousky, tak proto se ma doma uvarit brambora, rozmackat vidlickou, zadny mixovani a dat po lzickach
Stiko to je primo prednaska, diky, taky se chystam spis varit doma, ale sklenicky nezavrhuju,to nee. Doma vsak nemam ani jednu
Okolo sebe mam nekolik bio obchudku, tak pro nas neni problem kazdy den kupovat cerstvou zeleninku, ale ono dnes je toho vsude plno. No jsem na sebe zvedava.
Jani urcite bych navstevu vzala do Karlovych Varu, treba i autobusem z Prahy, jezdi Letuska to je pane komfort a jste tam za chvilku a behem dvou hodin mate projitou kolonadu i s prohlidkou Becherovky.
Cau holky,
tak jsem to letmo proběhla
příkrmy: já nějak nevim, ale já to prostě nějak neprožívám. Spíše to řeším instinktivně. Prostě, když je to blaf, tak už to nekupuju a kupuju ty, které chutnají i mě. Přeci nebudu dávat svému synovi jídlo, které sice je třeba BIO, ale jinak se to nedá jíst
. Prostě je mi putna, jestli to obsahuje to a nebo ono. My jsme taky vyrostly a to se za našeho mládí hnojilo jinejma s prominutim sračkama.
Teda tady to žije
.
Příkrmy - já koupila Alnaturu, je to bio zelenina a slyšela jsem na ní samou chválu. Prodává DM drogerie. Uvidíme, jak bude Vojtovi šmakovat. Zatím mám jarní karotku a mrkev s bramborem. Pak budu určitě vařit doma
. V intersparu prodávají čerstvou bio zeleninu ( Štiko i brambory, jen si je musíš sama uvařit
), tak budu zpočátku používat tu. Jo a ještě dříve než začnete s ovocem se může začít dávat maso
.
Cupi vzhledem k tomu, že se už Johny sám přetáčí, nemá na předsednické místo absolutně žádnou šanci! Možná tak místopředseda, ale to kdo ví jestli
. Jo a s váma počítám při své pražské návštěvě 100%! Žádné výmluvy na plavání či jiné pochybné aktivity neuznávám
. Co máte v plánu příští sobotu? Budem přejíždět ze Šumavy do Děčína, tak že by jsme to vzali přes Stehelčeves (nebo kde to vlastně bydlíš) a trošku vás potěšili návštěvou. Oběd nám vařit nemusíš
.
Aliku moje dítko je nesamostatné po celý den, tedy krom té hodiny co spí
. A vy jste teď doma? Nebo zase někde cestujete?
Jani asi bych nejdřív zjistila, jestli jsou spíš na památky, přírodu, sport, kulturní vyžití…prostě co od té dovolené očekávají a podle toho bych plánovala. Možností je spoustu
.
Ohrádku taky neplánuju, už bychom se zde nehli vůbec
.
Ahoj holčiny
u nás se taky dnes spinkalo docela dobře.Hlavně večer neřvala,ale spinkala.hysterák měla před usnutím . Na noc dostala Hajaju,vyslopla 200ml,já rozdělala žaluzky,aby am nebyla taková tma (jestli se nebojí když tak najednou začala plakávat) a malá jedla až v 6.20 a vstávala za další hodinku.No- mohla vydržet do 8,ale vyslala jsem tam manžela a já pospávala a odpočívala do 9.30 .Jé,jednou za čas to fááákt bodne,hlavně když nespí přes den,jako někteří,že ?No tak jsem si postěžovala,jak špatně spala a doufám,že to zase zopakuje
Štičko malá má po mrkvi taky zácpu,vždycky jí po 2 dnech musím holt pomoct,bo je to tvrdý,vysušený a oranžový fujtajbl.Pardon za popis
Vše nej prďolkům k dnešním narozeninkám
Jeje mě to videjko nejde.Objeví se mi tam všechny mixy videí a chce to heslo a login.Bééé
No a jdu opět dočítat
kadění: tak Martin teď kadí bobky a to jednou za dva dny. Začala jsem tedy dávat heřmánkový čaj a pěkně se mu to prořídlo, tak doporučuju ![]()
Pipi taky proto je v dnešní době tolik alergií. A když tady je možnost využít zdravější potraviny, tak proč jí nevyužít?
Taky bych rada kupovala bio zeleninu, ale tady ji asi nikde nemaj.
Ani nevim, jak poznam ze je bio.
No ja mam mesic cas, Jenikovi bude teprve pet mesicu.
![]()
Tady se to rozjelo nez jsem se vratila z prochazky…a koukam prikrmy..
my kupujeme hami, hipp, proste jak kdy a co sezenu, pac do mesta se tak casto nedostanu…a jestli to obsahuje to ci ono…no, vsechno ma sve pro i proti a neco ji dat musim, takze tak
obcas i varim doma, ale mam treba koupenou brokolici ve sklenicce, uvarim brambor, maso, pridam brokolici a mam obidek…ted jdu taky namichat neco dobreho…
Mah , no myslím, že budeme doma, toš se stavte. A můžeme udělat grilovačku, chceš? A možete tu spat.
A budeme rádi, kdybyste přijeli, to je snad jasný.
Mám jít rozestlat?
A můžem si dát vínko a možeš se mnou čučet z mola.
A tak mi nech v menze aspoň místopředsedu, jo? Malej Lucciš je z kola úplně nadobro, ten už se prej zvedá na čtyři, tak to možná ten uklízeč, ne? ![]()
Luci , taky se mi to na tom parte hrozně líbí. A doufám, že to tak je …přeneseně, prostě, že se Hanka má dobře. ![]()
Aliku , frčíme 27.8.-9.9.
Já už se tak těším na ty túry. Doufám, že malýmu to líbení se ve sporťáku vydrží.
Liliku , tak jakou jsi pořídila tu židličku? My už tu Bambi máme doma a malej je v ní hrozně rád. ![]()
Jéjiku , nezapomeň napsat, co paní s plavčem. ![]()
Příkrmy
zatím teda neřeším,ale budu si vařit sama,už jsem si koupila malé kelímky,do kterých budu vždycky odkládat na druhý den… ![]()
Matesko ,
zoubky máme od 14.6…a teď jsem zapoměla,odkdy Vy ![]()
Musím to zpětně najít..ale tuším,že jedem tak stejně ![]()
A u nás to asi fakt budou další,páč Luky poslední dobou (tak 4 dny) kajdí tak 5×-6× denně ![]()
A jelikož je stále na MM,tak je to vodo-vaječina
![]()
Cupi ,
parte krásné,respektive ten verš ![]()
A jak dopadlo sedátko,stále nenalezeno
![]()
A dovča bude určo supr..
Ředitelské apartmá…to kdyby věděli „kámoši“ z práce,co
![]()
Aliku , kdybych to za tebou do Tróje neměla tak daleko, tak přifrčím. ![]()
Peti , no „přejícní kámoši“ by se po…
Já na ně dlabu, jak jste mi nařídili. ![]()
Hlásím, že sedátko stále nenalezeno a nečekám, že by se ještě našlo. Takže asi půjdu do toho, jak jsi mi na něj dávala odkaz. Je v něm Luky pořád tak spokojený? Nebo ještě více? Popiš, teto. ![]()
Jo a hele Peti , já jsem možná jelito, co tu nedávalo pořádně pozor, ale Sárinka se loučila ve školce, takže v září už maže do školy, že? Jak to snášíš, mamko?