Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
1.8.07 09:18

Jo a Štičko ,
s tím hlasováním k tématu „Jsme si podobní“…já jsem tam hlasovala,když tam nebyl ještě žádný hlas,tak jsem dala Vašemu taťkovi…až teď jsem se byla mrknout,že už je jich tam víc,víš :wink:

Mah a Ajko ahojte :-)
Cestovatelky naše… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
1.8.07 09:26

Dekujeme za pranicka :-)

holky to tak strasne leti, vzdyt jsme pred chvili byly v porodnicich.........

mala dela tak silene pokroky, nestiham :D

behem tydne a pul, zacala sedet, spat na boku, pretacet se, spat na brisku, no a vcera 8O zacala jakobu ryt hlavickou a takhle uleze asi 50 cm 8O ,
takze za chvili z ni oka nespustim :roll: :lol: jo a jeste jsme zacali s temi prikrmy :-)

posilam moc pozdravu vsem

holky ty videa mate krasne

Stiko vse nej k Vasim vcerejsim pulrocnim narozeninam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
1.8.07 09:32

Ahoj holky,

to je šilený že ty naší prci slaví už pul roku… Už je to pul roku co vykukli ven… to je šilený.. I když ten muj má přesně dneska 5měsícu ale i tak :)
Nedávno jsme řešili kojo ted už mrkvičky :) a zachvilku to bude lezení pak mluvení pak školka… aach jo…

Jinak díky za stránkyy…arebely..fakt boží mají ta super věci :)

Hlav koupaní super jako vždycky malý uplně nadšen. Miluje vodu. Ted se učí abecedu potapění a zachvilku mu budu dávat hlavu pod vou tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
1.8.07 09:36

Dobre rano,

Jani , mala uz sedi? 8O 8O :?:

My jsme zacaly lozit, ale jeste nesedime, to nee. Se priznam :arrow: ja si celou dobu myslela, ze se nejdriv sedi a potom az leze :oops: 8) :D

DARUJI DITE :! :evil: Az se ji vse vyklube,tak ji muzete vratit :? Existuje porad „Vymena deti“ :?: :?: Hned bych se prihlasila, i bez penezite odmeny :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
1.8.07 09:40

Mah , tak ted se sem opravdu vubec nehodi psat, ze ti Vojtik spal dlouho :pocitac: Me neser, Blazeno :evil: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
1.8.07 09:43

Sticko , mala se po vcerejsi mrkvicce pokajdila dnes rano :arrow: :poblion: :-( :poblion: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
1.8.07 09:45

Matess : no sedi 8O taky koukam, vzdycky kdyz jsem k ni natahla ruce tak se chytila a pritahovala se az jednou proste se pritahla a zustala sedet 8O
no a ted ji treba jen pridrzim nozicky a sama si sedne
a takhle pak vydrzi dlouho,
no a jak jsi psala ze Nelinka leze to zas jsem koukala ja 8O no a ted nestiham ze u nas zacina to samy.
uvazujes o ohradce pro malou ?

ja mam totiz strach, ze kdyz treba pujdu na zachod nebo tak , ze by se nekam odkoulela a neco si udelala.
Do lehatka uz ji nemuzu dat bez hlidani :roll: ona se totiz tak jakoby odstrkuje, panecku to je popis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
1.8.07 09:49

mrkvicka :lol: :lol: :lol: taky cekam dvoudenni prekvapeni :lol: :lol: :roll: :lol:

normalne mame plnou plinu po ranu kazdy den, no a od mrkvicky…

tchyne mi rikala ze detem davala pri prujmu mrkvicku, ze pak deti kadily hezky, takze me neprekvapuje ze mala ma skoro zacpu :wink:

to az bude treba brokolice :wink: to jsem zvedava, to budeme topit na plyn. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.8.07 09:50

Nazdarek,
hura tak uz jsme se taky pokakaly, to byl ale puch a je to husty a oranzovy :poblion:
Ty jo az nam vsem budou prtata lezt, tak to tu bude prazdno na emiminu, bo je budeme stale nekde stihat :lol: , si to vubec nedovedu predstavit, tady se posune a narazi do skrine, nebo stolu :? .
Matess, mas ty ruzny chranice rohu, zasuvek, supliku a tak? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
1.8.07 09:52

reo vse nej k petimesicninam :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.8.07 09:54

To je desny, ten nas maniak usina pri tv a dokonce pri ni musi i spat, jak ji vypnu je vzhuru a taky na ni furt cumi, si div hlavu nevykrouti :? , nechci to podporovat, bo to neni zdravy pro oci a taky to zareni asi, ale vzdycky rezignuju. zkusim ji oblafnout nejakym radiem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
1.8.07 09:56

kakani: malý mi kajdil 2× za týden a tento týden každé ráno každý den… asi je to kvuli těm zoubkum, ne?
Má trošku řidší stolici věčšinou to bylo takové husté a oranžové ted je to takové divné nazelenalé a v tom takové zdrclé to mlíčko.. A taky nevím možná tohle tím ochlazením ale líp spinká…
Třeba v ponděli spal do 10:30 včera do 9h a ted ještě pořád spí…i přez den hodně spinká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
1.8.07 09:56

tak to byl pokus o tucne pismo, taky mi to nefunguje jak bych chtela, vzdycky mi to hazi odkaz na konec........ :roll:

Stiko my asi chranice rohu a zasuvek kupovat nebudem bychom prisli na mizinu :lol: asi poridime takovou tu ohradku, nebo jak se tomu rika a bude vyreseno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.8.07 09:57

A jo, reo vse nej :-) , no ja dneska dam mrkev s bramborem, zae par lzicek a pak brokolici s ryzi, tak sem na to zvedava. Kdyz dam dneska jen tak malo, tak vecer zkusim tu kasi, ta ji ale nechutna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.8.07 09:59

Reo, neprovokuj s tim spanim :pocitac: :pocitac: :pocitac: , ja se naposled vyspala pred tehu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí