Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
31.7.07 21:15

Cau kocky, tak u nas se uz spinka. rtouskovna mi usnula v naruci u VKV a ted sem ji odnesla do postylky.
teda nevim jestli je to tou mrkvickou, ale dneska mi vubec nekakala :?
zitra najizdime na mrkev s bramburkem, tak sem na to zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
31.7.07 21:21

Stiko: mne pravidelne kajdi kolem desate dopoledne… od doby co jime presnidavky.
Joooo a dite kadit nemusi. Pry kdyz dostane jidlo tak akorat tak to proste vsechno spotrebuje a nevylouci… pisou v chytrych knihach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
31.7.07 21:21

Ahoj Jeje a stiko.. :D
Jeje Terezka je rozkosna!! :D mam takhle presne natocenou Radku v peti mesicich na kamere,jak nekolikrat za sebou rekla bába bába bába,brecela jsem :D

stiko,tak jsem zvedava jak vam pojede mrkvicka s bramburkem,Adikovi ne ne ne jo a s krkanim,tak po mlicku krka jak starej chlap 2krat :lol: a po mrkvicce (nebo presnidavce) ,nez ho umeju a ulozim tak si krkne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
31.7.07 21:22

Jeje týjooo,Terezka je frajerka 8O :potlesk:

Jsem se přežrala krtkovým dortem :roll: jsem fakt čině

Jinak u nás už se taky spí.Teda TEĎ,za pět minut to může být úplně jinak :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.7.07 21:22

jeje to je ale sikulka :lol: :potlesk: :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
31.7.07 21:23

jo a kakame od doby co vubec nekojim-rano po 8h. pravidelne :D a vyjimecne nekdy odpoledne .

radko uz jogurty????? 8O 8O a jaky??a kdy si zacla??dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.7.07 21:24

no my nakonec dort nemame, ale dala sem si kotel boruvek s cukrem a zaky sanou smetanou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.7.07 21:26

kuliskovna dostala k narozkam spinkaci oblecek, vypada v tom jak smoula, ale je to sametovy, tak ji v tom bylo horko, no treba to vyuzijeme na prochajdu nebo v zime, hodila sem vam ho do galerky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
31.7.07 21:27

no sakva.. dorticky.. jezis mam chut na sladke..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
31.7.07 21:27

Jo a Jejiku jeste k tem miram -fakt je to naky zapeklyty ja tam vidim v tech trech mesicich 63cm ale Adik mel 66.a na seznamku to taky nebylo videt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
31.7.07 21:28

jejiku posli ti strudl chces?? :D :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
31.7.07 21:29

Jeje Terezka je šikulka,ale co si to o tobě jako myslí :?: 8O Nebo to bylo na nás 8O 8O :D .
A ta pomoc bylo,že mě nejde to Lucci videjko otevřít,pořát mě to píše Blokované URL,tak nevím jestli dělám něco špatně nebo mě něco chybí v pc.

Štičko třeba se jen Kája zaplňuje a za pár dní to všechno vykajdí.Když se dělá domácí příkrm tak se tam dává pár kapek olivovýho oleje právě kvůli zácpě.Nevím jestli to v těch kupovaných je ale když jí tam pár kapek přimícháš tak se určitě nic nestane a malé se uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
31.7.07 21:32

Lenni: to jsme delali radost babicce :D
Co se tyce toho videa, je divne, ze ti tedka slo to moje.. takze normalne bych ti odpovedela, ze mas nastavene zabezpeceni, nebo nemas stahnuty ovladac, ale takhle vazne netusim.. zkus to jeste jednou: http://www.youtube.com/watch?…

Hlavi: JOJOJO! Pokud tedy nepridavas hrozinky, bo ty ja nesnasim!
A zeru gumove pavoučky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
31.7.07 21:33

Rady vy to berete rychle,to zachvilku bude na oběd knedlo vepřo zelo :lol: .

Ty vaše noční chutě přinutí člověka vyplenít Leničce zásoby :oops: už se cpu alespoň lázeňskýma oplatkama :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
31.7.07 21:34

Ahojte všem :-) ,
tak jsme doma…tedy už dýl,ale poctivě jsem Vás dočetla…nedivím se holkám,že je to dočítání nebaví.. :oops: :-)
Já tedy slibuju,že sem budu chodit co nejmíň a vyjádřím se nanejvýš 2× denně :huban:

Jeje ,
Terinka je úžasná :potlesk:
Lištičko ,
ahojda a pěkně si to tam užij a odpočni si :-) :huban:

A už si nepamatuju vůbec,ale vůbec nic… :nevim:
Kolik stojí ty poticí podložky,vlastně nepotící :wink: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie