Poradna duly
Jana Čurdová
Tiko … dekuju. Jee to tak potesi, ta chvala od vas.
![]()
Liliku … ahojda
To neva, ze jste nejmensi, hele lepsi nez holcicka metracek, ne?
![]()
Kocky, tak jsem dopekla cuketovou babovku a je mnamozni.
Sblazla sem dva kousky jeste za tepla.
Chudak Jenik asi…
No co, at si zvyka, ne? Zivot je nekdy pes.
Cekam na manzu a pujdem sklidit prvni varku nasi urody, pestujeme zampiony. A dnes je mame k veceri.
Ach jo, skoda ze uz mel manza narozky i svatek, udelala bych mu prezentacku jako prekvapko.
Premyslim o te podlozce proti poceni, je to celkem palka, co?
No zase bych ale radsi vzala tu vetsi, aby se mi vlezla i do vesti sedacky a nejen do vajicka. No nic, sepsala sem odstavec svych myslenkovych pochodu o nicem, tak ja zas jdu.
Baf ![]()
Taxem tu ![]()
Karolínce přeju vše nejlepší k půlnarozkám ![]()
Lu video kráásný
,věřim,že byl manža nadšenej ![]()
Mah
tak se podrž,jo?…ve třech měsících měl Davča 7620g
.Teď má bez pár dkg 9kilo
PidiBudha,no ![]()
Dnes je Davis protivnej
,tak si za odměnu peču Krtkův dort ![]()
ŠTIKO KAROLINCE NEJ NEJ NEJ................... no prostě krásnej půl rok
![]()
Kurňa to sem to....., no já to ignoruji ![]()
Luci ty máš střevo, tedy básnický
jo a video jsem ještě nesjela
jo a naučíte mne to?
Lucik řve ![]()
no dobra heliku, tak sis me udobrila
, to vis sem mamulka haklivka
.
ted jsme si s malou dve hodky schruply, to zas bude nocni mejdan
Jůů já mám dneska doma šípkovou Růženku
. Vojta spal odpolko 2 hodiny (samože ne v kuse), což je 2× tolik co jinky za celý den
.
Tiko no bezva! Doufám, že do Pardubek nejezdíte 1× za pětiletku
. Nejpozději na podzim Tě tu očekávám i s Ivčou!
Štiko ten nápad se sloužením se mi moooc líbí. Musím to manželovi hned navrhnout. Nebo spíš oznámit…za měsíc mám narozky, tak aby se náhodou necukal
.
Ahojky,
tak jsem chtěla na večeři udělat zapečený rohlíky se šunkou a sýrem a jak si vás tak dočítám tak mám z toho rohlíky na strouhanku
.
Lucci mě ta tvoje prezentace nejde furt otevřít,pořád mě to píš -blokované URL.Dělám něco špatně????
Ahoj kamaradky moje
![]()
Tak ted jsem si drepla uf uf,od rana zas jsme makali na zahrade
meli jsme kontejner
,ted jsem vykoupala malyho a uz je tuhej ![]()
no a jen Vas rychle prelousknu a zas pobezim ,mam nakrajeny jablka na strudlly ,takze si udelam kafco a jdu pect
a pak davaj moje oblibene VKV
a jeste nez pujdu musim Lucci pochvalit video JE KRASNY
moc se Ti to Luci povedlo a ja jsem zas dojata ,ta melodie je nadherna
a jste pekna rodinka vsichni tri
,tak a to je zatim vse zlaticka ,papapapa A zdravim jeste Listicku na Slovacko
![]()
Leni … tak to netusim, jestli delas neco spatne, asi mas neco jinak nastaveny v pc.
Treba poradi Jeje. Poslat mailem ti to nemuzu, pac to nejde stahnout do kompu. ![]()
Hlav … dekuju za pochvalu, musim to precist manzovi az dokoupe Jenika.
Ta melodie je z Forresta Gumpa, jak tam leti to pericko vzduchem. Ja ji mam moc rada.
A co jste delali na zahrade, vyklizeli binec? To znam, to je sileny. ![]()
Mah … gratuluju k sipkove ruzence
hlavne pamatuj
NECHVALIT. ![]()
Tak mam strudly v troube ,tak šmíruju ![]()
Lu…jo jo binec vsehochut
,muj deda totiz nikdy nic nevyhodil a jeste domu toho plno nanosil od vsech sousedu ,takze toho bylo dost
,ted se vrhnu na kyticky,uz jsem si dnes za:,–(ila slunecnici do velkyho kvetinace na pařez…takova prvni vcelka a pokusim se o skalku
at to mame pekny
,jo a tu melodii jsem si rikala odkud ji znam,mam Foresta strasne mocccc rada ![]()
ahojky berusky,jen sem vas chtela pozdravit
,jen at vite,ze vas stale sleduji
jdu koukat na Shirek3,tak zatim papapa ![]()
CUPI - dik za to poprasni pridani fotky atd..no kdybych to opravdu nemohla pochopit, tak se ozvu neboj.
JEJE - no to se urcite domluvime a do fotogalerie se podivam
Dneska nejak devcatka nestiham. Byla u nas navsteva a asi se jim tu hodne libilo, jelikoz nechteli zvednout prdele a jit domu. No i kdyz jsme jim to nenapadne naznacovali, asi to nechapali a pak uz jsem se nastavala a rekla jim at jdou, ze malej pujde spat a potrebuje klid. No koukali na me jako na nekoho kdo je vzhayuke, ale me to bylo uprime jedno, jelikoz malej uz byl neprijemnej a brecel a nebavilo ho to, kdyz na neho delali opicky apod. Stejne si myslel neco o prdeli a nezasmal se na me..no to je asi stalo, ale meli smulu…hruza
Co se resi dneska za tema…ze bych se pripojila
Tak u nas se uz taky spinka, jsme po veceri, kterou varil manza a byla vyborna, musim ho verejne pochvalit. Lehke ale vyborne.
Mah tak ja to doma nadhodim a pak dam vedet. My jezdime vetsinou patekaz nedele,ze a nejradeji „ted“ s malou navstevujeme Rybarnu,tam se da jist hezky venku.
Lucci kolik se urodilo zampionu?
Teda ja myslela jak tu nebude zivo a ticho po pesine.
![]()
Tiko … sklidili jsme pres 300g = tri obr zampiony a dalsich pet roste. Ale prej je to malo, tchan jich miva daleko daleko vic. ![]()
Zelvi … z navstevy si nic nedelej, bych ji to rekla taky.
![]()
Tak ja to vypinam, papapa berusky a moc nekecejte, rano to nestiham cist. ![]()
Čauky,
Peti - dobře - beru na vědomí, pak písni.
Martinovi normálně roste zub , ale ten hajzlík zub má za vinu mé nevyspání
, vstával do půlnoci co hodinu
, někdy necelou, pak už co dvě
.
Takže jsem koupila to homeo Chamomillu 9CH, jsem zvědavá co bude.
A nabouchala jsem ho poprvé na noc kaší, tak uvidíme, jestli to bude mít vliv na vstávání. Notně to zapil mlékem, nechápu, kde se to do něj vešlo. ![]()
A jinak už jíme na snídani jogurty , bílý mu nechutnal, tak do něj dávám přesnídávku a to mu jede.
A taky jsem dělala rajskou pro prďolu a šmakovala mu a to je vše.
tak dobrou ![]()
Ahojte holky,
se musim smat Lucci ty nas docitas rano co napachame pres noc a ja vas docitam vecer, co napachate pres den ![]()
NO kazdopadne LUCCI Videjko uzasne!
Ta hudba je super.. neco podobneho shanim,a le nejak vse co tam nabizi mne nezaujalo nebo jsem neprehrala to spravne - nevim ![]()
A s cim ze mam pomoct LENYII ??? sem to nejak asi zasklila ci co!
Jo a nechapu to, ze si musela zmensit pocet fotek, bo ja mam rozdelany jedno videjco a fotek a videii tam mam docela dost..
DETSKY POKOJ tak to je porad u mne velka neznama. Plnauji jednu zed zelenou, dve zdi zlute a do toho nejakou tu boduru (nebo kurna jak se to pise) a jeste sem si vyhlidla krasny metr (teda pokud se nezblaznim a nenamaluju to sama-ocemz pochybuji).
STIKO ja uz nedavam krknout ani po mlicku,takze nedavam ani po presnidavce.
JINAK!!!
MY SE NEPRETACIME NA ZADA A ANI NA BRISKO, NELEZEME, ZUBY NAM NEROSTOU, ALE UMIME TOTO!
http://www.youtube.com/watch?…