Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
31.7.07 16:29

Tiko … dekuju. Jee to tak potesi, ta chvala od vas. :oops: :srdce:

Liliku … ahojda :-) To neva, ze jste nejmensi, hele lepsi nez holcicka metracek, ne? :wink: :-)

Kocky, tak jsem dopekla cuketovou babovku a je mnamozni. :-) :-) Sblazla sem dva kousky jeste za tepla. :oops: Chudak Jenik asi… :oops: :D No co, at si zvyka, ne? Zivot je nekdy pes. :wink: Cekam na manzu a pujdem sklidit prvni varku nasi urody, pestujeme zampiony. A dnes je mame k veceri. :-) Ach jo, skoda ze uz mel manza narozky i svatek, udelala bych mu prezentacku jako prekvapko. :( Premyslim o te podlozce proti poceni, je to celkem palka, co? :? No zase bych ale radsi vzala tu vetsi, aby se mi vlezla i do vesti sedacky a nejen do vajicka. No nic, sepsala sem odstavec svych myslenkovych pochodu o nicem, tak ja zas jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
31.7.07 17:10

Baf :-)

Taxem tu :wink:

Karolínce přeju vše nejlepší k půlnarozkám :-)

Lu video kráásný :potlesk: ,věřim,že byl manža nadšenej :wink:

Mah :lol: tak se podrž,jo?…ve třech měsících měl Davča 7620g :-) .Teď má bez pár dkg 9kilo :arrow: PidiBudha,no :lol:

Dnes je Davis protivnej :roll: ,tak si za odměnu peču Krtkův dort :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.7.07 17:18

:oops: :oops: :oops: :oops: ŠTIKO KAROLINCE NEJ NEJ NEJ................... no prostě krásnej půl rok :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Kurňa to sem to....., no já to ignoruji :oops:
Luci ty máš střevo, tedy básnický :D jo a video jsem ještě nesjela :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: jo a naučíte mne to?
Lucik řve :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.7.07 17:52

no dobra heliku, tak sis me udobrila :D , to vis sem mamulka haklivka :lol: .
ted jsme si s malou dve hodky schruply, to zas bude nocni mejdan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
31.7.07 18:22

Jůů já mám dneska doma šípkovou Růženku :D . Vojta spal odpolko 2 hodiny (samože ne v kuse), což je 2× tolik co jinky za celý den 8O :potlesk: .

Tiko no bezva! Doufám, že do Pardubek nejezdíte 1× za pětiletku :wink: . Nejpozději na podzim Tě tu očekávám i s Ivčou!

Štiko ten nápad se sloužením se mi moooc líbí. Musím to manželovi hned navrhnout. Nebo spíš oznámit…za měsíc mám narozky, tak aby se náhodou necukal :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
31.7.07 18:54

Ahojky,

tak jsem chtěla na večeři udělat zapečený rohlíky se šunkou a sýrem a jak si vás tak dočítám tak mám z toho rohlíky na strouhanku :-( .

Lucci mě ta tvoje prezentace nejde furt otevřít,pořád mě to píš -blokované URL.Dělám něco špatně????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
31.7.07 19:01

Ahoj kamaradky moje :D :-)

Tak ted jsem si drepla uf uf,od rana zas jsme makali na zahrade :arrow: meli jsme kontejner :roll: ,ted jsem vykoupala malyho a uz je tuhej :pankac:

no a jen Vas rychle prelousknu a zas pobezim ,mam nakrajeny jablka na strudlly ,takze si udelam kafco a jdu pect :D a pak davaj moje oblibene VKV :pankac: a jeste nez pujdu musim Lucci pochvalit video JE KRASNY :potlesk: :D moc se Ti to Luci povedlo a ja jsem zas dojata ,ta melodie je nadherna :! :D a jste pekna rodinka vsichni tri :pankac: :arrow: ,tak a to je zatim vse zlaticka ,papapapa A zdravim jeste Listicku na Slovacko :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
31.7.07 19:12

Leni … tak to netusim, jestli delas neco spatne, asi mas neco jinak nastaveny v pc. :nevim: Treba poradi Jeje. Poslat mailem ti to nemuzu, pac to nejde stahnout do kompu. :?

Hlav … dekuju za pochvalu, musim to precist manzovi az dokoupe Jenika. :oops: Ta melodie je z Forresta Gumpa, jak tam leti to pericko vzduchem. Ja ji mam moc rada.
A co jste delali na zahrade, vyklizeli binec? To znam, to je sileny. :roll:

Mah … gratuluju k sipkove ruzence :-) hlavne pamatuj :arrow: NECHVALIT. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
31.7.07 19:40

Tak mam strudly v troube ,tak šmíruju :-)

Lu…jo jo binec vsehochut :twisted: ,muj deda totiz nikdy nic nevyhodil a jeste domu toho plno nanosil od vsech sousedu ,takze toho bylo dost :roll: ,ted se vrhnu na kyticky,uz jsem si dnes za:,–(ila slunecnici do velkyho kvetinace na pařez…takova prvni vcelka a pokusim se o skalku :D at to mame pekny :D ,jo a tu melodii jsem si rikala odkud ji znam,mam Foresta strasne mocccc rada :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
31.7.07 19:43

ahojky berusky,jen sem vas chtela pozdravit :-) :-) ,jen at vite,ze vas stale sleduji :potlesk: jdu koukat na Shirek3,tak zatim papapa :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
31.7.07 20:00

CUPI - dik za to poprasni pridani fotky atd..no kdybych to opravdu nemohla pochopit, tak se ozvu neboj.
JEJE - no to se urcite domluvime a do fotogalerie se podivam
Dneska nejak devcatka nestiham. Byla u nas navsteva a asi se jim tu hodne libilo, jelikoz nechteli zvednout prdele a jit domu. No i kdyz jsme jim to nenapadne naznacovali, asi to nechapali a pak uz jsem se nastavala a rekla jim at jdou, ze malej pujde spat a potrebuje klid. No koukali na me jako na nekoho kdo je vzhayuke, ale me to bylo uprime jedno, jelikoz malej uz byl neprijemnej a brecel a nebavilo ho to, kdyz na neho delali opicky apod. Stejne si myslel neco o prdeli a nezasmal se na me..no to je asi stalo, ale meli smulu…hruza

Co se resi dneska za tema…ze bych se pripojila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
31.7.07 20:30

Tak u nas se uz taky spinka, jsme po veceri, kterou varil manza a byla vyborna, musim ho verejne pochvalit. Lehke ale vyborne.

Mah tak ja to doma nadhodim a pak dam vedet. My jezdime vetsinou patekaz nedele,ze a nejradeji „ted“ s malou navstevujeme Rybarnu,tam se da jist hezky venku.

Lucci kolik se urodilo zampionu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
31.7.07 20:37

Teda ja myslela jak tu nebude zivo a ticho po pesine. 8O :)

Tiko … sklidili jsme pres 300g = tri obr zampiony a dalsich pet roste. Ale prej je to malo, tchan jich miva daleko daleko vic. :nevim:

Zelvi … z navstevy si nic nedelej, bych ji to rekla taky. :roll: :evil: :wink:

Tak ja to vypinam, papapa berusky a moc nekecejte, rano to nestiham cist. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
31.7.07 20:37

Čauky,
Peti - dobře - beru na vědomí, pak písni.

Martinovi normálně roste zub , ale ten hajzlík zub má za vinu mé nevyspání :twisted: , vstával do půlnoci co hodinu :roll: , někdy necelou, pak už co dvě :wink:.

Takže jsem koupila to homeo Chamomillu 9CH, jsem zvědavá co bude.

A nabouchala jsem ho poprvé na noc kaší, tak uvidíme, jestli to bude mít vliv na vstávání. Notně to zapil mlékem, nechápu, kde se to do něj vešlo. 8O

A jinak už jíme na snídani jogurty , bílý mu nechutnal, tak do něj dávám přesnídávku a to mu jede.

A taky jsem dělala rajskou pro prďolu a šmakovala mu a to je vše.

tak dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
31.7.07 21:13

Ahojte holky,
se musim smat Lucci ty nas docitas rano co napachame pres noc a ja vas docitam vecer, co napachate pres den :D

NO kazdopadne LUCCI Videjko uzasne! :-) Ta hudba je super.. neco podobneho shanim,a le nejak vse co tam nabizi mne nezaujalo nebo jsem neprehrala to spravne - nevim :(
A s cim ze mam pomoct LENYII ??? sem to nejak asi zasklila ci co!
Jo a nechapu to, ze si musela zmensit pocet fotek, bo ja mam rozdelany jedno videjco a fotek a videii tam mam docela dost..

DETSKY POKOJ tak to je porad u mne velka neznama. Plnauji jednu zed zelenou, dve zdi zlute a do toho nejakou tu boduru (nebo kurna jak se to pise) a jeste sem si vyhlidla krasny metr (teda pokud se nezblaznim a nenamaluju to sama-ocemz pochybuji).

STIKO ja uz nedavam krknout ani po mlicku,takze nedavam ani po presnidavce.

JINAK!!! :-) MY SE NEPRETACIME NA ZADA A ANI NA BRISKO, NELEZEME, ZUBY NAM NEROSTOU, ALE UMIME TOTO! :lol: :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí