Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
31.7.07 12:05
stika píše:
jojo Tiko, tak napis SZ az tu budes

Ozvu se, urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.7.07 13:02

tika štika jo a mne vynecháváte :-P
jinak clona je elastická, štiko neprůhledná a já nevím jestli jí koupit, se v tom plácám :roll: ale podložku fakt doporučuji, třeba i až na příští léto :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
31.7.07 13:09
helik píše:
tika štika jo a mne vynecháváte :-P
jinak clona je elastická, štiko neprůhledná a já nevím jestli jí koupit, se v tom plácám :roll: ale podložku fakt doporučuji, třeba i až na příští léto :wink:

Ja myslela, ze ty jses pryc,jinak bych Te moc rada taky videla,to je jasne!!!!!!

Tak ja se ozvu i Tobe Heli :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.7.07 13:13

Tiko to byl jen šprým :D no mněla bych zítra ráno odjet, ale švagrová zarytě mlčí tak nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
31.7.07 13:22

Pekne odpoledne stebetalky :lol: ,
Vsechno nejlepsi Karolince :-)
Devcata tak jsem dnes byla s malym u Mudr.,objevily se mu v pusince bile flicky :cry: no a jsou to zabky a ma jich plnou pusu :roll:
Dostali jsme na to tu fialovou vodicku a jelikoz si malej hrozne rad necha hrabat do papule,tak jsem od toho cela :-(
Nevite za jak dlouho to zmyzne,mam mu to kapat 3×denne na jazyk,takze skvela zabava.
Jo a jeste mi poradila,ze kdyz se nemuze vykajdit,ze mu mam dat podelne rozriznuty glycerinovy cipek a vazne to funguje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
31.7.07 13:26

ahoj holky

totálně nestíhám,sotva dočtu,musím něco dělat s Káčou,zase dočítám,něco podělám doma a tak je to dokola.Teď jsem vyexpedovala manžu s malou ven,tak jsem umyla balkonový okna,ale nedám je tam zpět,takže mám úkol pro Miru.Odpolko jdeme k našim,takže zase až večer dočtu a snad něco napíšu.Jinak malá jak tak několikrát plakala v noci u tchánů,tak to dělá i doma,včera plakala(řvala a nešla utišit jinak než v rukách,kde do 2 min. zabrala) v 22,24,ve 2.30 a ve 4 jedla,pak spala do skoro 8hJá nevim,jestli třeba v pokojíku není větší tma než v ložnici,bo tohle nikdy nedělávala.Jestli se lekne té tmy nebo ji něco bolí nebo se jí něco zdá-čert ví.Bobek jeden nešťastný.Taky chudáci sousedi,bo mě to přez zeď vzbudí hned,že sebou trhnu,co chudáci oni.je mi to vůči nim blbý,ale taky měli děti a taky jim určo plakaly.To je sakra nevýhoda paneláků.

Tak a jdu dočítat dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
31.7.07 13:33

Tak jak napsala Helik Tika Stika… tak me hned napadlo :arrow:

Ika tika gymnastika
zhlboka sa dobre dycha
raz dva raz dva
na poli je brazda …bla bla… dal to neumim a konci to…
cez rieku je most
cvicili jsme dost.

Omlouvam se slovenstine, psat v ni neumim. :wink: Pamatujete se na to? Takovy cvicko v TV pro deti za myho mlada. :)
Tak a jdu pect babovku podle Pipky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
31.7.07 13:37

jo Jeje ve 3m měla Káča 6,1kg a 62cm.díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
31.7.07 14:00

Luci já si to pamatuju :D . Ale umím to jenom po tu brázdu, dál ani ťuk :D . Video máš moc pěkný! Vážně!

Štiko, Tiko, Heliku já vás chci taky vidět (a samozřejmě i všechny ostatní zdejší dámy) :wink: . Škoda že jsem z Pardubic :-P .

Vojta spí v postýlce a to je vák klídem. To už jsem doma přes den dlooouho nezažila…a asi zase dlouho nezažiju :wink: . Vůbec nechce doma přes den usnout, musím ho dát do kočárku a vyjet ven. Ale dneska jsem ho uprsila :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
31.7.07 14:05

Pet metřík je mooc pěkný,Jeje je vééliká šikulka.Ještě že ji máme.

Lu,krásná prezentace.Promiň,že jsem neodpověděla,ale dočítám až dnes,když je teď manža s malou chvilku venku

Karolínko všechno nej k tvým krásným narozeninám Štičko pak napiš,jak jste malé posloužili :D :D Teda nápad je to dobrý,že bysme něco podobnýho zavedli i u nás :roll: :D

Jo a ještě Lenyo mooc děkujeme za kuponky,včera jsem byla nakupovat.Měli ještě slevu,že když koupíš dvě váhově stejný balení,tak je na ně sleva asi 56kč. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.7.07 14:35

hel, ja taky myslela ze si pryc, jo a mas u me jedno velky minus, nepoprala jsi kulde k narozeninam, to si kamaradka, no fuj, styd se!! :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
31.7.07 14:57

Jani, Mah … diky. Manzovi se to taky libilo, pustel si to asi ctyrikrat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
31.7.07 15:43

Ahoj holky,

tak jsem zase tady :wink:
Byl jsem s Magdisakem na dva tydny na Slovesku, to byla parada. Ale ted je to doma horsi, pac tady mam spoustu pradla na vyprani, vyzehleni a uklid.....proste byl chlap sam doma :lol:

Takze jdu neco delat …a docitat fakt nestiham…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
31.7.07 15:45

Ted tady koukam na ty vahy vasich deti.....to jsem zvedava na nasi, ale pred mesicem mela 5kg, takze to moc vic nebude…se normalne stydim. Zase vyhrajem vsechny statistiky nejmensich, ach jo… :twisted: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
31.7.07 15:46

Lucci se nedivim,ze si to manzel poustel nekolikrat, je to povedene a jeho to muselo extra zahrat u srdicka.

Mah manzel je napul z Pardubic, casto tam jezdime a mame tam taky spoustu kamaradu, tak ja dam vedet, az tam pojedem :)Je co mi se nachodili do Hany Bany 8) to kdyz uz vsudejinde zavirali :lol: a bylo to blizko do hotelu

Moje mamka je zase uz dve hodiny s malou venku a to jde prace hned od ruky a jeste stiham psat sem, hm, ale reknu vam uz se mi po male zacina styskat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí