Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4337
31.7.07 21:35

Neboj,rozinky tam nejsou :D kvuli Radce,taky je nezere :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
31.7.07 21:38

Prostě nejde a nejde,já mám holt počítač na Lucci zablokovanej :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864

Hlav - bílý jogurt Dobrá máma, a začli jsme DNES :D

Jo a Martin usnul po osmé a v devět už byl vzhůru, já se z toho po***u :roll: , takže kaše nezabírá, no možná jen kvůli tomu lezoucímu zubu, nevím. A to dnes naspal za celý den hodinu a půl.

Jeje - Terka mluví dobře :wink: , Marťas teď furt prská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337

ahoj Pet :-) jakej byl vejlet? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.7.07 21:39

tak treperendy, koncim, manza se me dozaduje :wink: :D , klidnou noc vam i prtouskum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
31.7.07 21:51

Tak ten muj neni jeste z prace doma, natoz aby se dozadoval :-)

Lenyi: to vazne nechapu :(

Hlavi: Oka, sem s ní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
31.7.07 21:59

Lucci pěkný video :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
31.7.07 22:01

jeje taky pěkný :D ba ba ba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
31.7.07 22:05

Nazdarek,

vcera jsem jaksi odbehla k male a uz se nevratila. Nam taky asi zase rostou zuby :? Chudera, proziva to hur, nez ty prvni :cry:
Ja jeste delam obed na zitra, prze jedu k brachovi-odstehovala se od nej pritelkyne, tak mu jedu navarit a trochu ho rozveselit-snad bude Nellinka ve sve forme a nebude mu predvadet zlobivou holcinu :?

Jeje , Terezka je sikulka :potlesk:
Leni , dnes jsem necetla nic o Lenicce :! :?: Aha, to bude asi tim, ze jsem vas nedocitala :oops: :D

Jo Sticko , tohle jsem precetla - ja dnes dala male poprve taky tu biomrkvicku a snedla pulku sklenicky. Ale ona by snedla i 4 takovy 8O :! jenze kdyz se ma zacit po troskach… Po mrkvicce stejne vypila obe prsa a byla jakztakz spokojena :lol: :pankac:
Ja nevim, ale ona asi spurtuje. Papame neustale, dnesni noc byla hrozna, pres den to nebylo o nic lepsi…Tak jsem se proste rozhodla dnes prikrmovat. Budu davat odpoledne pul te mrkvicky a na noc kasicku…

Jdu mrknout na ten obed, jestli se to nepali :roll: Sakry, ale voni to nadherny, aby neco na zitra zbylo :-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
31.7.07 22:09

Ty jo MaK , ty zakernice jedna :! Co jsi to sem dala za odkaz? ten obchudek „arabela“ :evil: Zaslouzila bys na holou :! Mam co delat, abych ho nevykoupila :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
31.7.07 22:10

Jeje..dobrou chut! :D

http://nd.blog.cz/…31233943.jpg

Reo..jaky bylo plavco?

Matess…co varis dobreho??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
31.7.07 22:13

Holky já jdu zítra ke kadeřnici,hurá.Naposeldy jsem byla 14 dní před porodem :? .Jenže k mé se nemůžu dostat,mám to k ní daleko a nevíc objednávky dělá tak na měsíc dopředu-no a jak mám vědět jestli budu mít za měsíc hlídání pro 2 děti a jak na tom budu s kojo :evil: .Takže jsem si tady u nás našla novou kadeřnici,no jsem zvědavá jak zítra dopadnu,ale když se na sebe dívám do zrcadla tak všechno bude lepší než to co mám teď.

S tím videjkem je to zajímavý protože doteď mě šly pustit úplně všechny.Jen jestli ona to Luci nezablokovala jenom pro mě :-) .

Maty dneska jsem snad o Leničce vyjímečně nic nepsala :oops: :lol: ,ale já ještě spát nejdu takže se to může ještě změnit :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
31.7.07 22:18

Maty ,
copak vaříš dobrého pro brášku na oběd :wink: :-)
A ať nezoufá,fajn ženských je :pankac: Pošli ho sem na emimi :wink:

Luky nám vůbec nechce psát autosedačce,vydrží celou cestu vzhůru,to Sára kdykoli se vezla,tak ihned usínala..nezvyk :wink: Ale zvládl celý den na 1 :wink: Jen konstatuju :idea:
Já pořád měla pocit,že pro něj nemám žádnou mikinku,už ze všeho pomalu vyrůstá,tak jsem pro něj něco sháněla a jak to tak doma vybaluju,tak jsem zjistila,že jsme mu koupili 4,tak asi něco měli :-)
Pro sebe jsem taky něco málo koupila,vlastně pro všechny…Sárinka si vyprosila takovu ozdobu do pokojíku :arrow: Witch ( Ali bude vědět :wink: )..taková blbost na stěnu a tři kila :-( Ale hlavně,že se jí to líbí :potlesk:
A nějaké hadříky,taky Ikea to od nás trochu schytala :pankac: A tak…měli jsme se dobře,ale jsme všichni nějací zmožení :?

Raduš ,
nakonec jsme se sejít mohli,ale asi bysme toho času na pokec moc neměly :( Tak příště to snad bude volnější..to víš,když vesničané vyjedou do města :-) :-)

Holčiny ,
jdu chrňákovat,páč jsem fakt kantáre :? Drahouš si mě nežádá a já jeho už vůbec ne :-) Tak se jdu oddat sladkému spánku :-)
Doubrou kočky moje zlaté ,nechte si o mě zdát :pankac: :-)
Papa ♥♥♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
31.7.07 22:24

Hlav pěknej úloveček :lol: :lol: :lol:

Peti nediv se že Luky nechce psát,vždyť to ještě neumí :lol: :lol: :lol: .Ale my jsme na tom stejně-teda s tím spaním :wink: -Léňa chrněla jen se nastartovalo a Lucka celou cestu kouká,juchá a přímo zbožňuje po cestě stroma,to u toho ještě rozhazuje ručkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
31.7.07 22:24

ja delam „Mirciny brambory“ :lol: Jsou skoro zapikacky, ale delam je ve vysokym hrnci, kladu brambory na platky, zeleninu, salam, nakrajenou krkovici, dalsi vrstvu brambor, pak treba mlety maso, zeleninu, krkovici…tak ruzne a hlavne koreni-to Martin miluje. A navrch platky masa. Uz to je, jdu to kostnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí