Poradna duly
Jana Čurdová
Prostě nejde a nejde,já mám holt počítač na Lucci zablokovanej
.
Hlav - bílý jogurt Dobrá máma, a začli jsme DNES ![]()
Jo a Martin usnul po osmé a v devět už byl vzhůru, já se z toho po***u
, takže kaše nezabírá, no možná jen kvůli tomu lezoucímu zubu, nevím. A to dnes naspal za celý den hodinu a půl.
Jeje - Terka mluví dobře
, Marťas teď furt prská.
tak treperendy, koncim, manza se me dozaduje
, klidnou noc vam i prtouskum
Tak ten muj neni jeste z prace doma, natoz aby se dozadoval ![]()
Lenyi: to vazne nechapu ![]()
Hlavi: Oka, sem s ní!
Nazdarek,
vcera jsem jaksi odbehla k male a uz se nevratila. Nam taky asi zase rostou zuby
Chudera, proziva to hur, nez ty prvni ![]()
Ja jeste delam obed na zitra, prze jedu k brachovi-odstehovala se od nej pritelkyne, tak mu jedu navarit a trochu ho rozveselit-snad bude Nellinka ve sve forme a nebude mu predvadet zlobivou holcinu ![]()
Jeje , Terezka je sikulka ![]()
Leni , dnes jsem necetla nic o Lenicce
Aha, to bude asi tim, ze jsem vas nedocitala
![]()
Jo Sticko , tohle jsem precetla - ja dnes dala male poprve taky tu biomrkvicku a snedla pulku sklenicky. Ale ona by snedla i 4 takovy
jenze kdyz se ma zacit po troskach… Po mrkvicce stejne vypila obe prsa a byla jakztakz spokojena
![]()
Ja nevim, ale ona asi spurtuje. Papame neustale, dnesni noc byla hrozna, pres den to nebylo o nic lepsi…Tak jsem se proste rozhodla dnes prikrmovat. Budu davat odpoledne pul te mrkvicky a na noc kasicku…
Jdu mrknout na ten obed, jestli se to nepali
Sakry, ale voni to nadherny, aby neco na zitra zbylo
![]()
Ty jo MaK , ty zakernice jedna
Co jsi to sem dala za odkaz? ten obchudek „arabela“
Zaslouzila bys na holou
Mam co delat, abych ho nevykoupila ![]()
Holky já jdu zítra ke kadeřnici,hurá.Naposeldy jsem byla 14 dní před porodem
.Jenže k mé se nemůžu dostat,mám to k ní daleko a nevíc objednávky dělá tak na měsíc dopředu-no a jak mám vědět jestli budu mít za měsíc hlídání pro 2 děti a jak na tom budu s kojo
.Takže jsem si tady u nás našla novou kadeřnici,no jsem zvědavá jak zítra dopadnu,ale když se na sebe dívám do zrcadla tak všechno bude lepší než to co mám teď.
S tím videjkem je to zajímavý protože doteď mě šly pustit úplně všechny.Jen jestli ona to Luci nezablokovala jenom pro mě
.
Maty dneska jsem snad o Leničce vyjímečně nic nepsala
,ale já ještě spát nejdu takže se to může ještě změnit
.
Maty ,
copak vaříš dobrého pro brášku na oběd
![]()
A ať nezoufá,fajn ženských je
Pošli ho sem na emimi ![]()
Luky nám vůbec nechce psát autosedačce,vydrží celou cestu vzhůru,to Sára kdykoli se vezla,tak ihned usínala..nezvyk
Ale zvládl celý den na 1
Jen konstatuju ![]()
Já pořád měla pocit,že pro něj nemám žádnou mikinku,už ze všeho pomalu vyrůstá,tak jsem pro něj něco sháněla a jak to tak doma vybaluju,tak jsem zjistila,že jsme mu koupili 4,tak asi něco měli ![]()
Pro sebe jsem taky něco málo koupila,vlastně pro všechny…Sárinka si vyprosila takovu ozdobu do pokojíku
Witch ( Ali bude vědět
)..taková blbost na stěnu a tři kila
Ale hlavně,že se jí to líbí ![]()
A nějaké hadříky,taky Ikea to od nás trochu schytala
A tak…měli jsme se dobře,ale jsme všichni nějací zmožení ![]()
Raduš ,
nakonec jsme se sejít mohli,ale asi bysme toho času na pokec moc neměly
Tak příště to snad bude volnější..to víš,když vesničané vyjedou do města
![]()
Holčiny ,
jdu chrňákovat,páč jsem fakt kantáre
Drahouš si mě nežádá a já jeho už vůbec ne
Tak se jdu oddat sladkému spánku ![]()
Doubrou kočky moje zlaté ,nechte si o mě zdát
![]()
Papa ♥♥♥
Hlav pěknej úloveček
![]()
Peti nediv se že Luky nechce psát,vždyť to ještě neumí
.Ale my jsme na tom stejně-teda s tím spaním
-Léňa chrněla jen se nastartovalo a Lucka celou cestu kouká,juchá a přímo zbožňuje po cestě stroma,to u toho ještě rozhazuje ručkama.
ja delam „Mirciny brambory“
Jsou skoro zapikacky, ale delam je ve vysokym hrnci, kladu brambory na platky, zeleninu, salam, nakrajenou krkovici, dalsi vrstvu brambor, pak treba mlety maso, zeleninu, krkovici…tak ruzne a hlavne koreni-to Martin miluje. A navrch platky masa. Uz to je, jdu to kostnout ![]()