Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4337
31.7.07 22:24

Leni…to je skoda ze Ti to videjko nejde ,je to moc pekny :srdce: ,zase jsem utrousila slzicku ,ja tady na emimcu toho posledni dobou nabrecim vic jak za celou svoji existenci :oops: :P Kadernici taky nutne potrebuju,takze zavidim :-)

Ty jo…pred barakem nam stoji ten kontejner plnej bordelu a uz asi treti chlap se v nem hrabe 8O …asi hleda poklad :D :nevim: ,no aby tam rano neco zbylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.7.07 22:24

Ahoj holčiny, tak já poctivě balím, ráno brzo vstávám a jedemééé :dance:

A pozóóór Lucinka dnes večer poprvé mněla něco jiného než mlíko :-) :-) dostala mrkvičku, poslední dny jsem mněla pocit že má večer hlad, včera jsem jí zkusila dát kaši a mám pocit že jí víc vylezlo zpět :D no a dnes když jsme večeřeli halekala a nedala pokoj, jako že chce taky, tak dostala :pankac: no snědla minimum, ale večer byl daleko klidnější :potlesk: Takže táhnu na dovču sklínky, no chtěla jsem až po dovče, ale když jinak nedá :wink: Doufám že zítra sní víc než půl lžičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
31.7.07 22:25

Jo a dr. říkala,že se nám klubou horní zoubky a co nevidět budou venku,ale já je teda nevidím :nevim: Tak buď jsem slepejš (to jsem :wink: ) nebo má vlčí mlhu :nevim: Nebo je jasnovidka :wink:
Tak a už tu nejsem…čáry máry fuk,ať je ze mě …nevím co… :nevim: Třeba spící vlk…no to je ale trapné…
To ani nečtěte :-P

Jo a v Ikei jsme šli do přebalovacího kouktu a vyrušili jsme milující se dvojici (holku s klukem :-) )…ti byli červení až na :-) No ale pak jsem se tam celkem štítila malého přebalovat,naštěstí jsme měli podložky,takže jsem ho obložila :pankac:
Pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
31.7.07 22:32

Hlav to znám,tak jsme před dvěma lety vyklízely dvůr a sousedi pak rozebíraly kontyš :lol: ,je to ale prča se dívat jak se v tom hrabou,co :lol: .

Pet na ještě že to byla holka s klukem ,protže jinak by to bylo fuj-teda nic proti jinak homo menšinám ,ale tohle já nemusím.A to jste nemohly počkat až skončí :?: ,když na to musely vlítnout i v obchodě tak to musela být akutní rychlovka :lol: .

Hel dobrou a šťastnou cestu!

Safra já už budu muset zkusit taky nějaký ovocíčko nebo zeleninku,když vás tak čtu tak se už těším co na to bude Lucka říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
31.7.07 22:34

Hel…a ted mas namireno kam tetko :D :?:

Pet…bezva zazitek 8O ,se Ti ani nedivim ze ses stitila :cry: ,buhvi co se tam asi delo :o ,ale jsou teda ti mladi dneska troufali co,me by bylo trapne :roll: :oops: a jakou tu ozdubku jsi Sarince koupila? a to vis ze Witch znam moc dobre :pankac:

Mates…a tolika druhu masa?najednou :?: to si braska pochutna :D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.7.07 22:35

PET tedy ty máš story 8O

LEni díky za přání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.7.07 22:38

Jo pozor abych vlastně nejela někomu za humna :D Díky Alenko
Tak pozor já jedu do Halámek
a pokud jsem někomu za humnama a chce se sejít, tak můj tel má:
Lucci
Jeje
Cupi Štika
Ali
a to je snad vše :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
31.7.07 22:40

Pet :D :potlesk:

Hlav, no je tam ta krkovicka a jedna vrstva jsou kousicky ml.masa…A tohle je obed pro me a Martina, brachovi jsem nakoupila a varit budu az tam-rostenou nebo kureci prsa na nejaky zpusob..l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
31.7.07 22:40

HLAV: vypada moc pekne ! :) Mnami :-) :-) :-) Jen ted nevim, zda „TO“ videt nezvetsilo jeste vic me chute.

PET: No teda vy jste krasne utracely! Boha, ja chci taky!!! :( Jenze tedka jak muz bude azse menit praci a bude mit o 7tisic min (coz je docela husty), tak se muzu s utracenim na dlouho rozloucit :(
A zazitek teda zajimavej! Ty vubec mas zazitky… nejdriv v recku zelvy, ted u prebalovaku parecek :D Jestli ty to nejak nepritahujes ty exhibionisty! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
31.7.07 22:42

A kdeze jsou Halamanky? :oops: …sem ostuda :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
31.7.07 22:44

Pet, kdy Lukaskovi narostly prvni zoubky? Me totiz pripada, ze tem nasim dvou budoucim manzelum rostou stejne. Nellinka mela prvni zuby 18.cervna-ve 4 mesicich a ted se ji taky klubou horni :?

Tak ja jsem po jidle…teda po zitrejsim obede :oops: :oops: :oops: Byl fakt vybornej, musim se pochvalit :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
31.7.07 22:47

Mates …tak proto si delala velkej hrnec…aby si si dala i k véče vid? To vis ze si šikulka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
31.7.07 22:48

Ty Hala…cosi… taky neznam, takze Hlavi , nejsi sama ostuda :wink:

Jeje, jestli ona ta Pet ty eshibicionisty spis nevyhledava :wink: :D

Ja jdu taky spat. Jsem kaput po dnesku :? Snad bude dnesni noc lepsi :cry: DOBROU NOCICKU :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
31.7.07 22:49

No nic já taky padám hajat,tak DOBROU :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
31.7.07 22:50

Leni , dobrou a pozdravuj Lenicku :wink: :D
Hlavi , ten hrnec byl spis vysokej nez velkej, takze tam toho zas az tak moc nezbylo :oops: :D Ale pro nas dva to staci :D

Dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital