Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
31.7.07 22:51
hlaviiicky3 píše:
A kdeze jsou Halamanky? :oops: …sem ostuda :oops:

No já bych to taky nevěděla, ale místní vědět budou, je to hraniční přechod blízko Českých Velenic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
31.7.07 23:02

Hel…tak se tam mej moc hezky :D a budu se tesit az pojedes znovu do Plzne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
31.7.07 23:05

damy,ja se taky pro dnesek loucim :D,jdu vyndat nadobi z mycky a slozit sve unavene telo do pelisku :) dobrou noc vsem a krasne sny :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.8.07 00:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
1.8.07 01:46

Ahoj babulky,

ja zas nestiham, tak jdu jen na skok. Nemam nic docteneho, tak kdybyste nektera neco potrebovala (jako treba tu vodicku na rust zoubku z Emeriky), tak mi pisnete SZ.
Vratil se nam tatka, tak jsem zpatky v kolotoci vareni, prani, zehleni… a navic zitra jedeme na vylet na druhou stranu Floridy (3 hodiny jizdy, tak doufam, ze to Giovi zvladne), takze jdu balit…

Zacina nam mesic, kdy bude mit vetsina nasich miminek, to je uzasne, ze jsme spolu tak dlouho vydrzely a ze ty nase prdolky uz jsou taaak velike. Vsem miminkam uz dopredu preju krasne pulrocni narozeninky a Giovi posilam vsem holcickam pusinku :huban: :D

Jo a Heliku , omlovam se, ze jsem te zmatla s tou medicinou :-) To vis, ja kdyz nekdy nad ranem ODSTRIKAVAM :wink: tak jsem byla schopna reagovat jen na jednu vec, do vaseho povidani se to vubec nehodilo :-)

A jeste Tiko, ja furt myslim na to, jaks psala… dnes jsem se moc nevyspala, jen asi 7 hodin 8O Devce, ani nevis, jak ti zavidim… az budu spat 7 hodin, tak budu ta nejvyspalejsi zenska na svete :D

Mejte se krasne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.8.07 02:40

Zanet, jo tak 7 hodin jsem nespala ani nepamatuji :-) ale ja si to delam sama :(

No a tedka uz jdu vazne chrnet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.8.07 06:40

Cau kocky,
tak sem vas docetla.
Jani, vse nej prdolce k pulrocninam :-)
Pet, ty mas zazitky, ze tys tam prisla cumakovat, nez si te vsimly? :lol:
Noc- hruza, mala asi nejak nezvladla tu porci mrkvicky, bo celou noc desne prdela a bolelo ji brisko a jeste chuderka nekakala a stale tlaci :(
Hel, krasnou dovcu
Vcera jsme slouzili a ani se necvicilo kdyz mela ty narozky :D , ale dneska uz ji to neodpustim, kocicce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.8.07 06:47

jo manza dostal vip listky na open air operu carmina burana na strelecaku, ale me se nechce vecer malou opoustet a davat spat ke tchyni :( , videli jste to nektera, vite o co jde? Asi tam poslu tchynuli s mamcou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
1.8.07 07:07

Dobre ranko.

Leni … to videjko me mrzi. :-( Jeste me napadlo, ze ti poslu odkaz na mail, ale je to to samy vlastne, takze si asi nepomuzem. :nevim:

Jeje … povidaci Terka zase nebeha me. :pocitac: :nevim: Dycky mi to napise toto :arrow: This is a private video. If you have been sent this video, please make sure you accept the sender's friend request. No tak nevim. :( Ja totiz neumim anglicky, pochopila sem jen ze je to soukrome video. :wink:

Taky se zvedla nejaka prikrmovaci vlna, to koukam, ja sem chtela vydrzet az po 15.9. kdy jdem na svatbu. :?

Stiko … ta opera mi nic nerika. :nevim:

Pet … super historka, to to ale muselo bejt akutni pro ty dva. :-)

Dneska zkusim uspat Jenika, dat hlidani mame a sjedu nakoupit do Brodu, joj to se tesim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
1.8.07 07:38

Dobre rano,

tak my vstavaly klasicky v pet, takze jsem prevlikla postele,mam rizoto v troube , ted jeste vytrit loznici a mam pro dnesek skoro splneno :wink:

Ju,ja bych tak jela nekam nakupovat…ale do Prahy se mi nechce a tady v prdelakove neni skoro nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
1.8.07 08:10

Ahoj, ahoj, tady Ajka, pamatujete si na me este???

Tak na Slovensku bylo baaajecne, cesta nam trvala tri hodiny… kdyz sme jeli tam, mala trochu knourala, az se uspala (byla sem docela nervni, ze nemozu sedet vzadu vedle ni, protoze sme prevazeli cimbal na opravu a ja sem se tam uz nevesla :roll: )… Ale kdyz sme jeli zpatky, tak byla uplne zlata. Priste pojedeme jeste dal… A pak jeste dal…
A kdyz uz sme byli tacovi rozcestovani, tak sme jeli jeste v pondeli s tatkou do Brna, segra mela dovolenou, toz sme politali po nakupech (kdybyste nekdo chteli zavidet :wink: )
A dneska jedeme az do nedele na prazdniny k nasim, pac Zykmund me stve… vymenuji mu v kanclu okna, tak pracova doma… a clovek na neho nesmi ani promluvit 8O , tak to tu ani nemusime byt :-)

Vuuubec nemam ani tucha, o cem ste tady celou dobu diskutovali (ale muselo to byt velice zajimave, kdyz ste prokecaly 50 stranek :wink: :D ), tak vam jenom napisu, jake delame pokroky :arrow: Anny je uz na kolenou a srandovne se pohupuje, ale pak se nastve, ze se nic nedeje a pristane zpatky na brisko… sem zvedava, kdy zacne lozit, chrobacek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
1.8.07 08:17

Uf, mela bysem jit zase balit… mne se zda, ze ani nic jineho nedelam - zabaluju, vybaluju, prebaluju. Vubec se mi nic nechce a to musim este vyzehlit hromadu pradla, at ma tatin v cem chodit do prace. A propos - vcera sem cely den prala, pac si pan domu stezoval, ze mu dochazi spodni pradlo :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
1.8.07 08:48

Ahoj :-) ,

koukám, že dnes bude nákupní den. Já byla včera a Vojta už má koupenou první mrkvičku :wink: . Skoro jsem ten nákup obrečela…a to mu to chci dát až koncem srpna :lol: .

Lucci nenech se ovlivnit tím, že už ostatní začínají s příkrmama. Pokud Jendovi mlíko stačí a je spokojený (jako že je :wink: ), tak není vůbec kam spěchat! Jen to do té svatby klidně vydrž, však ono mu nic neuteče :wink: .

Ajko - další geniální dítě, co už skoro leze 8O . A já toho našeho pacholka nedonutím otočit se na břicho a nedonutím. A že má nějaká kolena ještě vůbec nezjistil :-) . Ale třeba z něj bude intelektuál…já stále doufám v toho předsedu Mensy :-) .

Heliku - hezkou dovolenou přeju :wink:

Štiko - celou Carminu Buranu jsem sice neslyšela, ale útržky co znám, jsou naprosto úžasný! Já bych šla :wink: .

Jani78 - gratulačky k půlročninám!

MaK - na tebe jsem včera úplně zapomněla :oops: . Tý brďo už 9 kilo? 8O . Že ty mu tajně dáváš pribiňáky :-) . Davídka prostě musím vidět!!! Asi se na podzim vypravím do naší metropole a všechny pražandy se mi budou muset věnovat :pankac: .

A nakonec se musím pochlubit, Vojta dnes spal až do 5:09 8O 8O 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
1.8.07 08:51

Dobré ránko :-) ,
my jsme dneska měli od 3 do 5 mejdan…nedobrovolně,tedy já nedobrovolně :roll: Kolem 5 už jsem pomalu ani nedýchala,aby Luky usnul :wink: Takž tak od nás…

Lu ,
vídeo pěkné,hudba supr :potlesk:
A kam jedeš nakupovat do Brodu???Do Českého :?: Jestli jo a stavíš se u notáře,tak tam pozdrav moji tetičku :-)

Pěkný den všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
1.8.07 08:58

Mah - Magdisa se taky na bricho neotaci ani omylem…ale uz dva tydny uspesne cpe palce u nohy do pusy…a nejradeji u jidla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí