Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
1.8.07 10:03

stiko: ten problem s TV máme taky..on u ni nespí ale rád se na ní kouká.. Když ji máme puštěnou tak prostě kouká… snažíme se to nepodporovat ale když třeba du na zachod a chi se v klidu… tak mu ji pustím a vím že je na chvilku klid… nebo pokud potřebji dma něco udělat jinak prostě je to kamamita někdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
1.8.07 10:04

stiko: tak ja se spanim problemy s malym nemam..on je v tom po me…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.8.07 10:04

no problem je, ze to by sme se nemohli vecer na tv divat ani my :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
1.8.07 10:06

Gratulace:

• všem, co už překročili magických 6 měsíců!
  • všem šikovným mimískům, co už se přetáčí, sedí nebo lezou - to jsou pokroky, fakt zírám :o

Lucinka se včera večer poprvé přetočila a dnes ráno mě probudil pláč a Lucinka ještě v polospánku pásla koníčky :lol:
Jinak nám možná poroste zoubek, protože je Lucinka trochu protivnější a v noci se jednou vzbudila s pláčem a strašně si rvala ručičku do pusinky. Ale v puse nic vidět není, tak třeba je jen protivná :?

Příkrmy , začneme po prázdninách a plánuju to tímhle Hami , co myslíte? Neslyšela jste doufám některá, že je to nějaký nekvalitní?
A na stránkách má Hami i různé rady a tipy a vzorový jídelníček :wink:

Jo a už vám nemůžu psát u kója, protože ta moje zvědavka kouká, co to tam cvakám a chtěla by taky mačkat klávesy. A prso jí nezajímá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
1.8.07 10:06

spani tak my spime od zhruba desate vecer do sedmi do rana pak papani, pak si trosku povida a pak spi zhruba do poledne, pak se nabasti, hraje si do druhe (zhruba) a pak si zdrimne tak na dve hodnky tri :wink: a pak vzhuru az do vecera :-)

ale Sticko, muzu te uklidnit, taky sem se nevyspala uz ani nepamatuji dobre za celou noc, skoromanzel ma nove hobby a to je chrapani ..... :-( :-( :-(

uz jsem na nej normalne nastvana i kdyz za to nemuze…takze oddelene pokoje to jisti :pankac: obcas mam narok se vyspat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.8.07 10:12

Aliku my papame bio od hippu, tam neni zadna chemie a hnojeni. vim ze hipp nedopadle v testech nejlip, ale to az ty veci od ukonceneho 8 mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
1.8.07 10:15

s přikrmamam se ma začít v 6měsíci nebo od ukončeného 6měsíce čili skoro v 7????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.8.07 10:20

reo, ukoncenej sestej mesic, je dovrseni 6 mesicu, ja to takhle taky resila, ale spocitej si to od porodu na prstech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
1.8.07 10:20

stiko ty uz jsi na smisene strave 8O ja uz se v nicem nevyznam,..si predstav ze nam rikaji abychom nemichali z pocatku aby si dite zvyklo na ruzne chute, takze jsem dala na spod supliku brokolici s ryzi atd…a davam jen mrkev, nebo brokolici a tak, pry mame davat treba tyden jen mrkev, dalsi jen brokolici,…atd
no je to mazec :-)

no a mala ti papa uplne krasne, celou sklenicku 8O tak to u nas nehrozi,…tak tri plne kavove lzicky tot vse..no na jednu stranu chapu ono to moc dobe neni :lol: ja bych to taky moc nemusela :-)

kdo si bude porizovat ohradku :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
1.8.07 10:24

Ja jsem uvažovala o ohradce… ale nějak jsem ji pak zamítla…uvidíme. Někdo jako ohrádku používa cestovní postýlku…uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.8.07 10:24

no ja vim, ale my meli mrkvicku a druha ma byt brambora a pak brokolice a po zelenine ovoce no a kdyz mrkev mam uz vyzkousenou, tak dam ted mrkev s bramborem, bo vim ze mrkev nic nedela, tak kdyby tak to dela brambora a vim od ceho to je. samotnou bio bramboru sem nesehnala. :lol: ty jo mluvim jak debza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.8.07 10:26

jinak to ma byt jani tak jak rikas :wink: , ani nevim jestli hipp dela samotnou bio bramboru, mrknu na jejich www

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.8.07 10:26

Nazdarek,
PET: my to meli v noci podobne, az na to, ze ja sla spat ve tri a mala se mi ve 4 vzbudila a mejdanek jsme mely do sesti, kdy uz teda mláde bylo tak ukecane, ze jsem si ji vzala do postele a spolecne sme usly
A PROC TO VSECHNO?…to proto, ze jeset par min pred tim nez jsem sla spat jsem psala zanetce mail, ze u nas je to tak a tak… a ze je HODNA!!! Kurna.. ja uz vazne nikdy nesmim psat jak je to u nas natoz o ni rict neco takoveho! :-D

LUCCI: Jojo, ja to v noci prehodila na privat video, ale zkus mrknout semka, sand to tady pojede: http://terezka.hu.cz/videa.html /je to hned to prvni/.

No jinak jsem vas za to rano jeste nedocetla, tak jdu na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
1.8.07 10:27

Malý ještě pořád spí…spachtoš malý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.8.07 10:29

Čau prndy,
Reo , s příkrmama se začíná od ukončeného 6. měsíce. A vše nej k 5-ti měsícům.

Mah , jestli si myslíš, že já nečtu poctivě, tak jsi na omylu beruško. Toho předsedu menzy odvoláš, to je náš flek. :lol: :lol: :lol: A až přijedeš do Prah, máš mě i Jonáše hned za krkem a nezbavíš se nás. Tak se ti budeme věnovat. :lol:

Jani78 , vše nej k půlročkám. :lol: A prcek je drak, šikulka malá.

Štiko , s těma nocema vydrž, ono to někdy chvíli trvá, než prckům dojde, že se nemusí budit.

Aliku , já zatím teda dávám jen kaši od Hami a přijde mi moc fajn. No a vidíš, jaká je malá šikulka, teď bude ne bříšku furt a budeš otáčet zpátky a ještě budeš vzpomínat, kdy ležela jen na zádičkách. :lol:

Mates , no oni většinou v moudrých knihách píšou, že nejdřív se prcek plazí, pak leze a pak se po:,–(í sám. .....ale vím já, jak to doopravdy je, malej se tak akorát točí na břuch, toť vše. A rve si noh pod sebe, ale to už přes dva měsíce a furt nic.

Fusak - tak si představte, že jsem si objednala ten fusak, jak jsem vám ho sem tudle dávala, s těma nohavičkama a paní mi volá, že vůbec nejsou a dlouho nebudou, ale že naštěstí má jeden jedinaj poslední, tak mi ho pošle. Sice to nejsou t barv, co jsem chtěla, ale k čertu s barvama, hlavně že prďolovi bude teplo. Chtěla jsem ho raději pořídit už teď, protože na ty hory ho už raději vezmu, v září už může být všelijak, že?

Rady , to nespání bude určo tím tesákem, neboj, on začne spávat. Jonáš dává přes den standartně teď tak tři hoďky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí