Poradna duly
Jana Čurdová
Cupi: Na horach na podzim sto pro
je lepsi kdyz ho budes mit s sebou!
Stiko: Biobrambora je dobra
Ale samotna se opravdu neprodava a myslim ze snad z brambory nic nebude.
Stiko: Hipp v testech nedopadl nejlip a pises az ve vecech od 8 mesice,ale on ma vseobecne nejvic dusicnanu. Ve srovnani stejneho vyrobku napr mrkvicky toho tam Hami a Sunarek ma min. Nehlede na chut. Hipp je mdly. Sunarek je takovy ze to opravdu videlo mrkev.
Dobre rano, smazala jsem si prispevek
![]()
no ale honem k veselejsim tematum: vse nejlepsi k pidinarozeninkam at uz 6ti mesicnim nebo i 5ti mesicnim. Samosebou i ke vsem moznym i nemoznym pokrokum.
Zanet jen pro upresneni, ja teda jeste od porodu sedm hodin v kuse nespala, tak nevim, jetli jsem se treba nekdy spatne vyjadrila, nebo jsem to popletla, ale vazne sedm hodin treba teda jako v postylce jsem ,ale mezi tim kojim a jine ruzne ukony, ale sedm hodin v kuse spanku, hmmm tak to bych si taky dala vazne rict a hned. Ale to jen,abys vedela, ze na tom jsme podobne a tolik v kuse nespinkam
Tak neni co zavidet
Mala trebada osm hodinv kuse, ale to ja jsem rada za klid a honem dodelavam tisice veci.
Ohradka zatim neplanuju, neb mame pidibyt, a u babicky mame po mne starickou drevenou, jen se poradne vycisti a bude a pak do noveho bytecku az dle situace. Ale necham se rada inspirovat.
Stiko ja jsem to pochopila, takze tak hrozne to nebude
ale taky jsem myslela, ze se po mrkvicce da samotna brambora nebo jina zelenina a pak budu teprve davat pohromade, ale jeste jsem to nestudovala a pockam si na nasi doktorku, tam jdem az 13.8 tak do te doby to snad ukojim, snad se nic nestane, ze zacnem kus po 6ti mesicich? Co?
Ježíš, teď jsem otevřela Hančino parte, holky, a má tam napsaný: Neumřela, jen spí a zdají se jí sladké sny. .....už zase řvu jak želva. ![]()
U nas ho maji v Rossmanu, v DM a v Droxi ..teda ted se to uz jmenuje jinak, ale nevim jak a i v supermarketech.
NO nic devcata, musim jit za tou svou ukecaninou.. bababa, dneska krom toho mame jeste najete OUGJÁ, HAJÍ a HIJÉ
Jeje, ja od hippu mam jen ty bio veci na zacatek, jiny nebudu kupovat a logicky i dle helika nemuze mit nehnojena zelenina zadny dusicnany ne?
Jo a ještě jsem vám neřekla včerejší martirium s mou rehábkou. Tak volám šéfikovi zotavovny do Špindlu, jako dojednat si postýlku a tak a ten mě tak vyvedl z míry. Mi říkal, že jako na rehábku a s dítětem, že to ještě nezažil a že si myslí že to nepůjde. No já myslela, že mě omejou. Hned jsem volala svému šéfovi a ten říkal: klídek, to se zařídí, hned volám. Za chvíli volal zpět, že máme domluvené ředitelské apartmá.
No upřímně, je to příjemné mít apartmá, ale mě by bylo jedno cokoliv, hlavně mít kde hlavu složit. Se tam hlavně těším, že vpadneme a budeme chodit na procházky a tak. Tak doufám, že už mě s tím žádná překvápka nečekají, třeba hlavně na místě nebo tak. ![]()
Stiko: jo ty mas vlastne bio hipp..
dle toho clanku je spatna i zelenina ze zahradky nehnojena, ale ja tomu nerozumim ![]()
Cupi: no hlavne ze to dopadlo dobre
Jo a nikdo jste si nevsiml ze mam nove obrazky pod metrikem. Búúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
a ted vazne jdu ! ![]()
cupi sunarek se da sehnat myslim i v lekarne.
Nebo si myslim muzes objednat pres internet, na jejich strankach.
jeje tak to jsi dneska pekne vyspana
, ja jsem taky malou dneska verejne chvalila, takze v noci me to ceka taky
na 100%
stiko bio bramboru jsem teda taky nikde nevidela ![]()
Hehe, tak nemusim - ona se ukecala a ubrblala ke spanku.. ![]()
ale i tak pujdu, sem si riakal, ze bych mohla po sto letech udelat nejaky piskot … tak se jdu podivat zda mam inkredience…
a take umyt koupelnu bo dneska dorazi ta zenska z plavacku.
Dusičnany - tak já Štiko četla, že právě lidi si hodně myslí, že když je něco nehnojenýho, že to nemá dusičnany, ale prý omyl, že ty dusičnany se do toho můžou dostat i z ovzduší. Že prý dělali test na zeleninu, co si někdo pěstoval sám a nehnojil a na kupovanou a byl v tom velkej rozdíl. Ta z vlastní zahrádky měla dusičnanů více. Tak nevím. Já se vvaruju těch, co dopadly blbě v testu, ale zase to nehodlám nějak extra hrotit, to bychom těm našim prďolům nemoholi dát dneska nic. Obrovskou roli v tom všem hraje dnes lobby a snaha o to, aby si každý protěžil toho svého favorita. Tak je to se vším, dnešní doba je taková a je jen na nás, jak to všechno uvážíme a stěmi informacemi naložíme. Já jsem vždy volila a volím i teď zlatou střední cestu.
Cup , ty tu dovču teda budeš mít luxusní ![]()
Já byla ve Špindlu minulý týden a bylo to krásný. Kdy jedeš ty?
Jo a co nějaký ten sraz, jak to s ním vypadá, nikde jsem nic nečetla. Nebo co nějaký mini mimi sraz v Praze, neplánoval se tu?
Ohrádka, ta ty stařičké dřevěné jsou asi nejlepší, prodávají se pořád, ale je to docela drahé. My to zatím zkusíme s cestovní postýlkou, ale to mi připadá malé, to je tak na odložení, když si chce člověk odskočit.
Cupi: Presne tak. Kdyby se clovek soustredil na to co vsechno je spatne, tak bychom nemohli jist nic..
Moje babicka mi pestuje mrkvicky aby mala mela cerstvou a tak ji samozrejme nemuzu odmitnout. Nebudu ji rikat,ze ji male nebudu davat (ale to spis z duvodu ze se mi s tim nechce patlat, nez ze bych verila ze je to nejako zavadne), ale nejak ji spotrbujeme..do polivky a tak ![]()
Jani: no vyspala sem se vazne bajecne ![]()
budu se ridit heslem: NECHVAL, BUDES POTRESTANA! ![]()
Jinak jak vas tak ctu, tak se dneska pujdu vybavit do lekarny ..koupim ten gel na dasne a nejaky ten panadol. Rikate ze sirup je dobry?
Aliku: sraz se nepohl vubec. dle mne uz nic na zari nemame sanci najit, navic nikdo se nema k tomu aby poradne zasel na diskuzi ohledne srazu, natoz aby se vubec nejako vyjadril a vubec to stoji proste na jednom bode, takze pokud se o to nepostara jedna osoba ktera nerekne bude to tehdy a tehdy tam a tam, kdo jede.. tak to asi nebude nikdy.
Ja sdama za sebe rikam, ze nevim, zda se tam dostanu a zda na to bude.. protoze manzel meni praci, nebude auto a vyplata o podstatny peniz mensi. Takze sama za sebe rikam, ze nemohu nic slibit.
Kurna vyhodte mne od toho pocitace! Musim jit neco delat! ![]()