Únor 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
1.8.07 10:31

Cupi: Na horach na podzim sto pro :) je lepsi kdyz ho budes mit s sebou!

Stiko: Biobrambora je dobra :D Ale samotna se opravdu neprodava a myslim ze snad z brambory nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.8.07 10:34

Stiko: Hipp v testech nedopadl nejlip a pises az ve vecech od 8 mesice,ale on ma vseobecne nejvic dusicnanu. Ve srovnani stejneho vyrobku napr mrkvicky toho tam Hami a Sunarek ma min. Nehlede na chut. Hipp je mdly. Sunarek je takovy ze to opravdu videlo mrkev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.8.07 10:36

Jéjiku , kde se dá sehnat Sunárek? V DM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.8.07 10:37

Dobre rano, smazala jsem si prispevek :pocitac: :pocitac: :-(

no ale honem k veselejsim tematum: vse nejlepsi k pidinarozeninkam at uz 6ti mesicnim nebo i 5ti mesicnim. Samosebou i ke vsem moznym i nemoznym pokrokum.

Zanet jen pro upresneni, ja teda jeste od porodu sedm hodin v kuse nespala, tak nevim, jetli jsem se treba nekdy spatne vyjadrila, nebo jsem to popletla, ale vazne sedm hodin treba teda jako v postylce jsem ,ale mezi tim kojim a jine ruzne ukony, ale sedm hodin v kuse spanku, hmmm tak to bych si taky dala vazne rict a hned. Ale to jen,abys vedela, ze na tom jsme podobne a tolik v kuse nespinkam :oops: Tak neni co zavidet :D Mala trebada osm hodinv kuse, ale to ja jsem rada za klid a honem dodelavam tisice veci.

Ohradka zatim neplanuju, neb mame pidibyt, a u babicky mame po mne starickou drevenou, jen se poradne vycisti a bude a pak do noveho bytecku az dle situace. Ale necham se rada inspirovat.

Stiko ja jsem to pochopila, takze tak hrozne to nebude :lol: ale taky jsem myslela, ze se po mrkvicce da samotna brambora nebo jina zelenina a pak budu teprve davat pohromade, ale jeste jsem to nestudovala a pockam si na nasi doktorku, tam jdem az 13.8 tak do te doby to snad ukojim, snad se nic nestane, ze zacnem kus po 6ti mesicich? Co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.8.07 10:38

Ježíš, teď jsem otevřela Hančino parte, holky, a má tam napsaný: Neumřela, jen spí a zdají se jí sladké sny. .....už zase řvu jak želva. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.8.07 10:39

U nas ho maji v Rossmanu, v DM a v Droxi ..teda ted se to uz jmenuje jinak, ale nevim jak a i v supermarketech.

NO nic devcata, musim jit za tou svou ukecaninou.. bababa, dneska krom toho mame jeste najete OUGJÁ, HAJÍ a HIJÉ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.8.07 10:43

Jeje, ja od hippu mam jen ty bio veci na zacatek, jiny nebudu kupovat a logicky i dle helika nemuze mit nehnojena zelenina zadny dusicnany ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.8.07 10:43

Jo a ještě jsem vám neřekla včerejší martirium s mou rehábkou. Tak volám šéfikovi zotavovny do Špindlu, jako dojednat si postýlku a tak a ten mě tak vyvedl z míry. Mi říkal, že jako na rehábku a s dítětem, že to ještě nezažil a že si myslí že to nepůjde. No já myslela, že mě omejou. Hned jsem volala svému šéfovi a ten říkal: klídek, to se zařídí, hned volám. Za chvíli volal zpět, že máme domluvené ředitelské apartmá. :lol: No upřímně, je to příjemné mít apartmá, ale mě by bylo jedno cokoliv, hlavně mít kde hlavu složit. Se tam hlavně těším, že vpadneme a budeme chodit na procházky a tak. Tak doufám, že už mě s tím žádná překvápka nečekají, třeba hlavně na místě nebo tak. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.8.07 10:46

Stiko: jo ty mas vlastne bio hipp..
dle toho clanku je spatna i zelenina ze zahradky nehnojena, ale ja tomu nerozumim :-)

Cupi: no hlavne ze to dopadlo dobre

Jo a nikdo jste si nevsiml ze mam nove obrazky pod metrikem. Búúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

a ted vazne jdu ! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
1.8.07 10:47

cupi sunarek se da sehnat myslim i v lekarne.
Nebo si myslim muzes objednat pres internet, na jejich strankach.

jeje tak to jsi dneska pekne vyspana 8O , ja jsem taky malou dneska verejne chvalila, takze v noci me to ceka taky :lol: na 100%

stiko bio bramboru jsem teda taky nikde nevidela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.8.07 10:48

Hehe, tak nemusim - ona se ukecala a ubrblala ke spanku.. :)
ale i tak pujdu, sem si riakal, ze bych mohla po sto letech udelat nejaky piskot … tak se jdu podivat zda mam inkredience…
a take umyt koupelnu bo dneska dorazi ta zenska z plavacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.8.07 10:48

Dusičnany - tak já Štiko četla, že právě lidi si hodně myslí, že když je něco nehnojenýho, že to nemá dusičnany, ale prý omyl, že ty dusičnany se do toho můžou dostat i z ovzduší. Že prý dělali test na zeleninu, co si někdo pěstoval sám a nehnojil a na kupovanou a byl v tom velkej rozdíl. Ta z vlastní zahrádky měla dusičnanů více. Tak nevím. Já se vvaruju těch, co dopadly blbě v testu, ale zase to nehodlám nějak extra hrotit, to bychom těm našim prďolům nemoholi dát dneska nic. Obrovskou roli v tom všem hraje dnes lobby a snaha o to, aby si každý protěžil toho svého favorita. Tak je to se vším, dnešní doba je taková a je jen na nás, jak to všechno uvážíme a stěmi informacemi naložíme. Já jsem vždy volila a volím i teď zlatou střední cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
1.8.07 10:51

Cup , ty tu dovču teda budeš mít luxusní 8)
Já byla ve Špindlu minulý týden a bylo to krásný. Kdy jedeš ty?

Jo a co nějaký ten sraz, jak to s ním vypadá, nikde jsem nic nečetla. Nebo co nějaký mini mimi sraz v Praze, neplánoval se tu?

Ohrádka, ta ty stařičké dřevěné jsou asi nejlepší, prodávají se pořád, ale je to docela drahé. My to zatím zkusíme s cestovní postýlkou, ale to mi připadá malé, to je tak na odložení, když si chce člověk odskočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.8.07 10:52

Cupi: Presne tak. Kdyby se clovek soustredil na to co vsechno je spatne, tak bychom nemohli jist nic..
Moje babicka mi pestuje mrkvicky aby mala mela cerstvou a tak ji samozrejme nemuzu odmitnout. Nebudu ji rikat,ze ji male nebudu davat (ale to spis z duvodu ze se mi s tim nechce patlat, nez ze bych verila ze je to nejako zavadne), ale nejak ji spotrbujeme..do polivky a tak :-)

Jani: no vyspala sem se vazne bajecne :twisted:
budu se ridit heslem: NECHVAL, BUDES POTRESTANA! :-)

Jinak jak vas tak ctu, tak se dneska pujdu vybavit do lekarny ..koupim ten gel na dasne a nejaky ten panadol. Rikate ze sirup je dobry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.8.07 10:59

Aliku: sraz se nepohl vubec. dle mne uz nic na zari nemame sanci najit, navic nikdo se nema k tomu aby poradne zasel na diskuzi ohledne srazu, natoz aby se vubec nejako vyjadril a vubec to stoji proste na jednom bode, takze pokud se o to nepostara jedna osoba ktera nerekne bude to tehdy a tehdy tam a tam, kdo jede.. tak to asi nebude nikdy.
Ja sdama za sebe rikam, ze nevim, zda se tam dostanu a zda na to bude.. protoze manzel meni praci, nebude auto a vyplata o podstatny peniz mensi. Takze sama za sebe rikam, ze nemohu nic slibit.

Kurna vyhodte mne od toho pocitace! Musim jit neco delat! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí