Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
577
1.8.07 11:02

dotaz nebo rada

Predstvte si ze jste cestovni kancelar:

jake misto byste doporucili kamaradum, aby navstivli v ceske republice, mimo Prahu ?? Jsou z Francie.

Myslim na podivani, jako treba Tabor, Telc, nebo hory, vesnicky ??? Zamky, krasne krajiny.

Mam jim naplanovat dovcu protoze ceskou republiku znam :roll:

chachacha…mam pocit ze znam velke kulove

Poradite :?:

Jak pochazime kazda z jineho koutu zeme, tak myslim ze kazda znate nejake pekne mista.

Moc dekuji predem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
1.8.07 11:05

vite nektera proc mi to vzdycky vynechava jeden radek :?: :?: :?: tady zabiram strasne moc mista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.8.07 11:09

No ty dusicnany, nevim, me to doporucila laktacni poradkyne, ten hipp, ale bio, dle toho testu ma vic sodiku, ne dusicnanu,oproti jinym. A na ty lahvicce pisou ze sodik je 30 a na hami 75, tak fakt nevim. No cert to vem, neco jist musi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
1.8.07 11:12

Ahojky vsem :potlesk: ,
predem preji vsem co maji vyroci vse nejnej :-) :-)
Asi jsem tutan,ale kde najdu ty vase videa? :oops:
Jsou vasi drobci taky tak nesamostatni, :roll: ,malej si stale vyzaduje moji spolecnost 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
1.8.07 11:12

Kukuc. 8O

Tak jsem po nakupech a nechala sem v mimi krame 800,–. :roll: :D Chtela sem koupit ty drzatka na Avent lahev a savicku tu bilou. Mi vysvetlete, proc to prodavaji po dvou??? :pocitac: :pocitac: Takze bych musela koupit dve savicky, dvoje drzatka, no to me vysla levnejc cela flasa se savickou a drzatkama. 8) Pak mam MAM flasu co ma to sroubovaci dno, lzicku na papani, takove to penove puzzle na zem, mam abecedu a cisla, a pak vodolepky na koupani. :wink: Jenik uz zuzla zirafu z vodolepek. :D

Ohradku … neplanuju, mame v nejhorsim cestovni postylku.

Prikrmy … Sunar je chutove lepsi nez Hipp??? Koukam, ze sunar vychazi docela dobre, co? Poslete mi nekdo odkaz na ty testy prikrmu?? Prosiiiiiiiiiim. :)

Jani78 … ja bych jim ukazala treba Cesky Krumlov, Lednicky areal, Ardspach, Cesky raj, Palavu, Telc, Kromeriz, Sec… jezis toho je. :wink:

Jeje … krasny fotecky u metriku!!! :wink: :-) Jinak sirup zadnej nemam, jen paralen cipky.

Cup … dovcu budes mit suprackou koukam. :potlesk: Jo a ten napis na parte me vazne dojal, je to krasny, ale smutny. :cry:

Musim letet, Jenda rve… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
1.8.07 11:15

Jani , tak to teda není jednoduchý úkol. Taky bych nevěděla. Zkus se mrnout třeba tady , jestli nenajdeš nějaké tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.8.07 11:20

Tak nakonec to bude pernik. na piskot jsem nemela dost vajec.

Grehlo, moje jsou na http://terezka.hu.cz/videa.html (ovsem doufam, ze to tam bezi).
O samostatnosti - tj vec o ktere psat nemohu. rada bych, ale pak by to bylo o 100% naopak, takze si dokazes predstavit jak to vlastne za normalne je! Si pripadam jak spion :D

chut sunarku x hipp - je to muj osobni nazor, ze je to chutove lepsi. Hipp je mdly bez chuti, ne ze bych chtela proti nemu brojit, sama jsem ho zpocatku kupovala (bo jsem si rikala, ze kdyz je to tak vyhlasena znacka, ze to bude ok), ale prijde mi ze z toho citim chemii. Nemuzu si pomoct (a to jsem ani necetla ty testy, to az pak). Pak jsem koupila na zkousku LEVNEJSI Sunarek a proste citim z toho, ze ta presnidavka tu dotycnou zeleninu (ovoce) nejen videla, ale ze je to z toho opravdu delana. I Hami bio mi chutna vic…
ale jak pisu, nechci tu propagovat sunarka nebo hami, at si kazdy kupuje co chce.. jen pisu pro srovnani jak to vidim ja :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
1.8.07 11:21

Lucci , jakou máš abecedu a čísla. Taky něaký chci, aby byla Lucka hned génius :lol:

Nesamostatné dítko - Lucka je tak napůl. Dopoledne si většinou vystačí sama a odpoledne, hlavně teda k večeru vyžaduje společnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
1.8.07 11:22

Jeje: tak víš co? Ja se toho srazu ujmu.. udělám to takhle podle datumu který si vybrali a místa a najdu hotel zajistím ubytovaní a ostatní už nechám na babach. Kdo pojede pojede kdo ne tak zustane doma a pak mu ukážeme fotky..protože takhle se asi fakt nikdy nesrazíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
1.8.07 11:27

Aliku … na netu sem to nejak nenasla, no ani sem to moc nehledala, proste takove penove kostky 15×15cm, poskladas je k sobe jako puzzle a mas jakoby koberec na zem, no a maji na sobe cisla a pismena. Zkusim pohledat, ale ted nemam cas, jenik je protivka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.8.07 11:32

Reo: TO JE SLOVO DO PRANICE! :-)
Jen mne mrzi ze nez zjistim, zda tam budu moct, tak rozhodne pro nas ubytovani nebude :( Ale urcite vam to vsem preji! :-)

Kráska se mi probudila, takze vas vypinam a ozvu se az vecer.. tak papacek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.8.07 11:33

Jo Jani, ja bych urcite volila Cesky Raj a pak vejs Teplicko adrspaske skaly.. nebo Jizni Cechy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
1.8.07 11:43

Jeje: snad to nějak zvládneš a přijedes.. Určitě by to bylo fayn…

Lucci: taky máme vodolepky s vodními zviřatky jako je rak delfin a jiné mořské rybičky strašně rád ma velerybu tu furt žužle. Taky mu ji namočím do vody a on to pak saje a si mu to dělá dobře na zoubky :)

jani: je tu hrozně moc pěkných památek a měst kde se oplati podívat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
1.8.07 11:46

malý je už vzhuru a mlatí mi do klavesnice tak i dneska spal do 11h.. pěkný spachtoš po mamince…
měla bych jít do města a mě se nikam nechce…
du prodávat svoje svatební šaty…nechce někdo koupit? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.8.07 11:48

Tak jeste na posledy k tem prikrmum :lol: ,
jste me tak nalomily, ze sem volala laktacni poradkyni a ta rekla toto. Nejlepsi je kupovat bio zeleninu a varit si doma, protoze vim, ze je to cerstve a vidim jak to delam a z cehol Lahvicky obsahuji stejne vsechny neco co se tam dava, aby to ten rok vydrzelo. Kdyz uz lahvicky, tak ty znacky stridat, ona osobne je stridala a k tomu varila doma. Lahvicky se delaji hlavne pro to, aby mamky mohly deti krmit kdyz nejsou doma a nevari ji, ne pro trvalou a neustalou konzumaci, hm :? tak se tomu vareni nevyhnu.
jinak stolice se po prikrmu stava tuzsi a nez si na to streva zvyknou, tak to trva, je to proeti velika zmena po pul roce, ale behem dvou tydnu se to ustali. Proto davky zvysovat opatrne a dite neprecpavat, jako se to povedlo vcera me. :oops: . davat vzdy jeden druh, aby se vedela pripadna reakce, nejdrive zeleninu a potom ovocne. Do zeleninovych se muze dat trosilinku olivoveho pannenskeho oleje virgin na lepsi traveni a vyprazdnovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí