Poradna duly
Jana Čurdová
PET: To plavani za hlavu je, ze mimco vemes jednou rukou pod hlavou a druhou pod bradou, takze ho drzis pouze za hlavicku
Pro Petisku:
K zivotu na zamku,
mam jednu poznamku
je tu neveselo,
je tu truchlivo
chtela bych dum pestry , kde zneji orchestry,
zadne neveselo,
zadne truchlivo
Kdyby se v komnatach,
behoun jak hrom natah
a na nem akrobati
zacali kejklovati,
kdyby nam v palaci
pisteli dudaci,
to by se krasne zilo,
to by bylraj.
kde neni muzika
tam srdce narika
tam je neveselo
tam je truchlivo
v ostatnich kralovstvich
nezni tak malo smich
zadne neveselo
zadne truchlivo
Ref:
Jo a Cupi ,
ses mě ptala:
Lukymu se v sedátku stále moc a moc líbí
Ale střídáme to,hlavně kvůli zádičkám a taky ať se toho „nepřejí“ ![]()
Takže jednou hačá v sedátku,pak se jen sprchuje,pak zase koupe na podložce,pak se koupe s někým (Sára,taťka,já) a když nestíháme,tak ho šoupnem do umyvadla - to miluje
Má to pestré,klučina ![]()
A Sára a škola
prožívám to asi takhle
![]()
Zatím si to nepřipouštím,ještě zbývá měsíc…já vím,že Vám to nic neřekne,ale když ona byla taky takové malinké mimi a teď už se začíná definitivně osamostatňovat
Chjooo..
A čekají nás taky nějaké úpravy v pokojíčku a nákupy do školy
Aktovku už má od března,od narozenin…
Ježiš,toho je co???Ale ptala ses,tak to musíš povinně dočíst
![]()
Štičko ,
já to úplně slyším ![]()
Děkuju
![]()
No ale uznej,že to má krásnou melodii a já to Lukymu zpívám trochu potišeji a on bedlivě naslouchá,no paráda…fakt ji zbožňuje ![]()
jojo, je nadherna, vsechny ty pisnicky z te pohadky, taky je zpivam a jeste z princezny kolobezky a o princezne ktera rackovala a silene smutnou, to jsou nadherny songy. doufam, ze kulda bude zpevacka po me
a ne boxer po tatovi
jkdyz vas tak ctu, tak zjistuji ze totalne VUBEC neumim zadne rikadla a pisnicky nic ![]()
chjooooooooooo
bych se mela zacit misto vysedavani u pc ucit ne? ![]()
Jeste miluju z ty pohadky
Jsou tady zly casy mela bych se asi mela bych se asi bat
mela bych si lehnout zchuravet a zblednout doktora si kluzku zvat
R:neni to prijemne pomysleni kdyz na vas kruty drak zuby ceni, neni to prijemne zdani, kdyz vas tech sestnact hlav svadi
neplacte me struny i kdyz vazi tuny proc se mame draka bat, jeste tady neni at si zuby ceni, jeste muzem klidne spat
R:…
to je ta scena jak tancuje v ty posteli v tech nebesech a na ty houpacce nad posteli
Jojo, Štičko ,
ta je bezvadná
…a taky Čenský…jak staví zeď
To taky zpívám…
Přidej cihlu k cihle,postav třeba zeď,žal se krásně vstřebá,začni s tím hned teď ,začni s tím hned teď…
Dělání,dělání,všechny smutky zahání…dělání,dělání je lék…
Nebo statistika nuda je,má však cenné údaje…atd…a teď si zaboha nevzpomenu jak je to dál ![]()
Já to pletu,páč si to už nepamatuju,ale ty písničky žeru ![]()
A taky z Macha a Šebestové - My jsme žáci 3.B.,bereme vždy na sebe,podobu zajíce,žirafy i krabice…A to všechno protože,vlastníme nakrátko,utržené sluchátko…taky jedno zvířátko
a dělám mu u toho takové grimasy ![]()
no pet ty jsi hotovej talent, ja vzdycky zpivam tu z ty pohadky silene smutna princezna, jak se zmita v tom vichru u toho okna a ten tatka ji s tim stehnem v ruce pozoruje
, taky to desne prozivam, sem u toho smutna jak pondeli, jak hamlet ![]()
Jejiku ,
nic si z toho nedělej…já si říkanky taky nepamatuju,ale Ježíšek alá babička Dáša (má mamča
) říkal,že nám přinese knížku velikou s říkankama,tak se mi paměť oživí,to bude bezva ![]()
A písničky si pamatuju jen ty,co se mi líbí ![]()
Štičko ,
no talent
Buď ráda,že mě u toho nevidíš a neslyšíš ![]()
Ja misto pohadky kazdej vecer zpivam tu ukolebavku a je fakt, ze kdyz ji dam do postylky a zacne natahovat, tak jak spustim se uklidni. vzdycky ji dam ruku do postylky a ona se k my dlani prituli, da si ji pod hlavicku a chytne obema rucickama predlokti a usina. Jezisi to je tak sladky, vzdycky div nebrecim jak jsem dojmuta
![]()
PET: tak knizka by byla, i sem si opisovala z netu neco a take z casopisu MIminko, ale ja nejsem schopna k tomu sednout.
a pamet se mi neozivi bo si neni co pamatovat. Mama to do nas nehrnula a terka je prvni dite, takze… :-/
NO nic, dneska to balim (vzhledem k vcerejsku a hlavne k dnesnimu ranu) jsem uz docela unavena..
TAKZE PEJTE OSLAVNE CHORY.. JÉJE ODCHÁZÍ PRED PŮLNOCÍ!!! Se mi dlouho nestalo ![]()
Dobrou ![]()
Tak já jdu taky do hajan ![]()
Tak mě čistě ze zvědavosti napadlo…taky jste takoví maniaci ![]()
Já mám totiž na ploše na pc foktu dětiček,na telefonu na displeji jejich fotku…vyzvánění mám tedy svou oblíbenou píseň,ale jako sms mám nahranou Sáru,která mi říká,že mi někdo píše…prostě kam se kouknu,tam jsou děti ![]()
A hodím ještě jeden požadavek do placu
Vy,co objednáváte fokty přes net,můžete mi hodit odkaz na jejich stránky
Prosíííím ![]()
Vím,že už jsem se jednou ptala a odpovídala mi Lu,Mah a Jeje tuším,ovšem je to už dávno a já od té doby ještě nenechala vyvolat jedinou fotku a už si za to fakt nadávám… ![]()
Tak jak bude Sára pryč a bude kapku volněji,tak bych se na to chtěla vrhnout…už opravdu… ![]()
Děkuju stotisíckrát ![]()
Díky za prostor, dobrou noc ,tedy spíše dobré ránko ![]()
Ahojte. ![]()
Tak dneska sem s Jenikem vstavala ve 4:45.
Normalne bych ho udyndala u sebe v posteli, ale jedeme ke me do prace a potrebuju, aby v devet vstaval, takze ted uz zase spi a snad to vyjde. ![]()
Lepek … nechci davat do jednoho roka za:,–(ne! Ale jestli to dodrzim.
Myslim, ze je dulezity do osmyho mesice, ne?
Pohadky pred spanim … me to taky desne zarazilo, jedna kocka v lednu prave psala, ze uz prckovi cte.
No Jenika by to tutac nebavilo, a kdyz usina sam, nebudu ho zvykat na neco jinyho. ![]()
Ty pisnicky, co jste tu popisovaly, mam taky rada. Vetsinu i umim, ale tu s churavenim od Stiky nejak neznam.
A Jeje neboj se nic, rikadla nasprtas natotata. Na netu jich je hodne, i s ukazovanim. Jenik jen tak rikadla nebere, musim mu pritom cloumat s telickem.
Cim vic, tim lip, tak je na me hrnte! ![]()
Pet … fotky zde
http://www.droxi.cz/cs/droxi-foto/?… Ja mam v kompu stazenyho toho jejich Offline Clienta a posilame to pres to. Akorat bacha, digi fotka ma jinej format nez klasicka, takze ti ji bud orezou, coz je nekdy nanic, a nebo si dej s bilymi okraji a pak si to doma ustrihnes. ![]()
Jo a slibila sem Stice zbytek rikacek, takze…
Sel pan okolo, dal si batoh na kolo (prstem jezdim okolo oblicejiku dokola)
zatukal (klepu na celo)
sklouznul se (prstem sjet po nose)
zazvonil (zmacknout nos)
ocistil si boty (smrdlat prstem vodorovne pod nosem)
a uz tam byl (prst do pusinky)
To psany kurzivou zatim nedelam, at to neni dlouhy.
Na Leze leze po zeleze …atd… bezim prstem po nozicce az po podpazi.
Pak znam jeste, ale to jsem zatim nedelala…
Kutali se ze dvora (meleme rukama pred sebou jakoze kutaleni)
velikanska brambora (rukama naznacit jak je velka)
nevidela, neslysela (zakryt oci a usi)
spadla na ni zavora (tleskat)
Kam koukas ty zavoro (pravou rukou delat tytyty)
na tebe ty bramboro (levou rukou tytyty)
kdyby tudy prejel vlak (ruce ohnute v lokti podel tela motaji jakoze jede vlak)
byl by z tebe bramborak (rukama udelat veliky kruh jakoze velky bramborak)
No a to je asi vsechno tády-dády-dá. ![]()