Poradna duly
Jana Čurdová
Cupi - zatim ji nemam, pac jsem odjela na Slovac, ale doufam ze tento nebo pristy vikend koupim tuhle
http://www.malvik.cz/…stove/Fabula
Mam to za rohem a ne a ne se tam dostat, pac manza porad nekam jezdi a v ruce to tahat nebudu.
Liliku , tak na tu jsem taky četla samou chválu.
Jakou barvičku? Tipujuuuuu: oranžovou. ![]()
Jééééé, dneska dávají Na samotě u lesa.
Pane Lorenc uvezu to? …ne. A teď? …teď jo.
Se těším, to miluju tenhle film.
Liliku , já to věděla, já to věděla.
Ta na fotkách totiž fakt vypadá krásně. A jak malá s baštěním, už baští líp, nebo jí pořád nešmakuje. Řekni nám, dlouho jsi tu nebyla a my jsme zvědavé. ![]()
Cupi - porad ji rikame Magdalena Nejedla…mama kdyz to videla jak ji tak rekla ze uz videla hodne, ale takhle malo jist jeste neeee…co dodat…
Liliku , tak ať se to zlepší. Ale pokud je zdravá a nestrádá, tak co, asi jí to takhle vyhovuje. počkej, jednou kápnete na něco, co jí bude šmakovat a pak se bude ládovat hlava nehlava. ![]()
tak jsme prisly z vojtovky, dostala jsem vynadano, ze sem to ted flakala, prej se 14 dni nikam vyvojove nepohla a je to znat. Kdyz je na zadech tak dela veci co maji uroven 3 mesice
. ma se prej uz stavit na kolinka, otacet na obe strany a zpatky a cucat si palecky a chytat se za kotniky
.
No tak co tak jsme pomalejsi no. Hlavne ze se uz toci na brisko aspon na jednu stranu
. Musime cvicit 5× denne 10 minut, jak ja to nenavidim. Prej budeme cvicit tak do roka
jo v plusu maji taky bio zeleninu, uz mam bramburek
a zitra ho uvarim. Prej uz to v pul roce nemusi byt kojenecka voda a staci prevarena z kohoutku.
tak jsem se odhodlala a udělala jsem pro Martínka polévku. Dala jsem tam mrkev, květák, celer a bramboru. Pak jsem to propasírovala na česnekovači a voala je to. Já jsem pořád měla obavy, co to můžu vytvořit a ono je to tak jednoduchý. Jsem zvědavá, jestli to bude jíst. Už to nebude kašička jak je zvyklý, ale to je jen dobře, už by si měl na kousíčky zvykat.
Stiko … Jenik se teda pretaci jen na jednu stranu, zpatky na zada to neumi, nozicky si chytne jen kdyz prebaluju a ma je u cumaku a do pusy je vubec necpe. Tak je asi taky pozadu. ![]()
Prikrmy … zacinal nekdo z vas domo-robo stravou? Uvarit mrkev a udelat pyre?? Nebo jste vsechny zacly kupovanou? ![]()
Pipi … mas zdravej pristup, takovej mam i ja. Kdyz me to nejede a je to blaf, tak jak to muze jet Jenikovi, ze jo?
Mam teda zkusenost jen s UM Sunar a Nutrilon a je fakt, ze Nutrac je blivajz a taky ho nechtel. ![]()
Poradte mi se sterilizaci … ma cenu kupovat sterilizator do mikrovlnky??? Ja mam na flaskach porad ten sedej povlak i kdyz vyvarim v kojo vode.
Ta AQUA z lekarny je fakt asi tvrda, pouzivate nekdo nejakou jinou vodu?? Nase kohoutkovka je jeste tvrdci, tak to mu davat nechci. ![]()
Jo a budete nekdo kupovat ksiry ???
A kde jste vsechny, me ted Jenik usnul, tak mam cas, ale od sesti jdu zehlit a koukat na kriminalku. ![]()
Lucci, Jenicek je ale o mesic mladsi, bud v poho
Ten sterilizator do mikro je super, ja tam davam i lzicky, plastovy hracky a dudliky
Sem se zacetla do lednovy diskuze a tam ted probiraly, jak si s detma hrajou. To me docela zajima…
Takze jak si s prckama hrajete??
Ja mam par rikadel, ktery ho bavi, a u kterych se hybe s jeho telickem, tleskam mu rukama, kopu nohama a tak. Klidne vam je tu rozepisu, neco jako Paci paci a tak. Ale umim asi sest, musim najit nejaky dalsi. Taky ma rad, kdyz na nej bafam, lochtam ho na zebirkach (nejlip nosem, pac me muze tahat za vlasy), delame letadlo, vesime za pas hlavou dolu, vyhazujem do vzduchu. Sam vydrzi lezet na dece a zkoumat hracky, nebo v kuchyni na zemi a studuje varecky, krabicku od tavenaku, vitaminy v piksle… miluje noviny a casopisy, ale to hned cuca
Prej je taky dobra seslapnuta pet-flaska (to neni o tobe Pet
) tak to zkusim. No a samo ze miluje TV, mobily, ovladace atd. ale to mu zakazujem, pac pozdeji by se tezko vysvetlovalo, ze tohle nemuze. ![]()
A jeste dotazek na zaver… cteni pohadek vecer pred spanim … mam to zavadet, kdyz je Jenik zvyklej usinat sam. Si myslim, ze to je zbytecny, ne? Jen at usina sam a ja mam klidnejsi vecer.
Jeste si na to zvykne a bude poslouchat treba hodinu.
![]()
Stiko … a davas kohoutkovku a nemas to sedivy?? No ja dat nasi vodu do sterilizatoru, tak to mam asi stejnak sedivy, to je vodou a ne zpusobem sterilizace. ![]()
no my delame pacipaci, siju boty do roboty, varila mysicka kasicku, schovame oblicej pod plinku a pak ji strhnem a rekneme ksic, nebo kuk, vyhazujeme, delame vcelku maju, manza ji vezme v pase nad sebe na lezaka a litaji po byte a prohlizej vsechno, lochtame, prdime pusou za krk a na brisko, papame nozicky a desne se ji libi kdyz nad ni tancuju, nebo mavam rukama jako kdyz diriguju a taky miluje kdyz ji rikame ulicnice
a hej pane zajici
, pase konicky me na brise a foukame do xychtiku