Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
31.7.07 11:28

Jo jeste dotaz pro prikrmnice, nechavate prcky po presnidavkach krknout???
 diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
31.7.07 11:29

Štičko , vše nej jubilantce. Sloužíš, sloužíš? :lol:

No nic, pádím ven, malej ryje čumákem v zemi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.7.07 11:31

jo jinak pul dortu by to chtelo, to mi ale asi nikde neprodaj co? leda ze bych pulku sezrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
31.7.07 11:38

Stiko ja tu pulku klidne snim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.7.07 11:39

Holky, neni to moc ze snedla celou sklenicku? no snad to bude v pohode :?
jo jinak cim pusti mrkvicka z oblecku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.7.07 11:41

Jo manza koukal na to hlasovani na mimiunor a rikal, ze kterej slepoun tam dal ten jeden bod, ze je prtouskovna jasne celej tatinek, ze po me ma jen tu pipcu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
31.7.07 11:42

Teda clona Hel hezka , ja bych asi do ni sla, ale taky bych mela strach ji kupovat bez vyzkouseni primo na kocar, ale to ty uz mas asi nejak osefovane.

Stiko mala je jedlik, co obcas ctu,tak tolik deti sni az po hodne dlouhe dobe zkouseni prikrmu, treba kamarady 11 mesicni Bruno dodnes spatne ji a vubec nechce nic jineho nez to prso, takze chci rict, ze je Kaja sikulka. A jakeho Spuntika myslis, ten co je naproti Delvite na tom ochozu?

Listi akorat jsem se chtela zeptat, jak jste dojeli a vidim, ze jsi uz nedockave odbehla, a to je dobre. Uzivejte si to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.7.07 11:45

jojo Tiko toho myslim, sem tam skoro ob den, desne to leze do penez :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
31.7.07 11:46

na fleky pomaha zlucovy mydlo, ale mrkev nemam vyzkousenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.7.07 11:48

no nevym co je zlucovy mydlo, ale jadrovym to nepusti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
31.7.07 11:50

Tak ja s timdle Spuntikem mam taky svoje :) nechali jsme tam ani nebudu pocitat a jeste jsme tam vzdycky do zaviracky, protoze si nemuzem vybrat. My jsme u vitani obcanku dostali 1000 kc v poukazce prave do tohohle obchodu a tak jsme tam ztravili snad dve hodiny a nemohli se pro nic rozhodnout.

Ted mi dochazi, ze teda musis bydlet nekde pobliz, co moje mamina a kam pristi tyden vyrazime na vice dnu.

A taky tam chodime k doktorce, manzel ji znal uz dele, tak jsme chteli k ni, protoze je vazne moc fajn, takova lidska nejede presne podle tabulek, ale spise individulane dle ditete. Takovy pristup mam rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.7.07 11:53

fuj zase hrubka, ja jsem desna, jak pisu v rychlosti tak nepremyslim nad pravopisem, omlouvam se :oops: , hlavne tika novinarka musi silet z tech nasich hrubek, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.7.07 11:58

jojo Tiko, tak napis SZ az tu budes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
31.7.07 11:59

Stiko, vzdyt ja mam sama obcas spousty hrubek, protoze jak clovek pise rychle a premysli uz nad dalsima slovama tak se proste splete, ja nejsem cestinar, to moje mamina puvodne na fakulte ucila cestinu :D ta mi vzdycky davala . A v novinach je velmi prijemna osoba, jmenuje se korektor a ten cte vsechny clanky a on pak za hrubky muze, takze casem zlenivis a spolehas na korektora a pises jako pr**e :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.7.07 12:04

tak to jo, moje mama je zase byvala telocvikarka a rustinarka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie