Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
31.7.07 07:48

Dobré ránko :-) ,
Jejiku ,
chci Ti ještě jednou poděkovat…holky se asi budou divit,proč několikrát,ale abyste rozuměly,tak mi celý večer dělala průběžně metřík (nebo tedy v mém případě fotečky :wink: ),páč jsem si vymýšlela barvy a tak..takže trpělivě vyráběla a vyráběla a tak proto,víte :-P :wink:
Jeje :srdce: :srdce:

Nic,jdu se nachystat,jedeme pryč…taky proto píšu pro vysvětlení Raduš :arrow: jedem do té Ostravy,ale drahouš tam jede hlavně kvůli práci,nevím,co tam má zas za vyřizování,ale vůbec netuším,kolik času strávím v centru a kde vůbec,takže proto jsem Ti ani nepsala :roll: Máme v plánu (tedy přesněji řečeno já :-) ) jet tam ještě během 14 dní,tak bych Ti dala tak týden dopředu vědět,ať víš,jestli bdueš mít volno nebo ne a mohly bysme se sejít třeba v Ikei nebo někde,ju :wink: :potlesk:
Určo se Ti ozvu,to bude totiž volnější a jen s Lukym,takže budu mít o „starost“ míň…a volnějšího časíku na pokec víc :-) :dance:
Tož tak…

Tak se tu mějte krásně,večer si Vás dočtu :-) Pěkný den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
31.7.07 07:50

Já věděla,že jsem ještě něco chtěla :arrow: Karolínko,všecičko nejlepší k Tvým půlročkám :srdce: :srdce: :huban: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
31.7.07 08:03

Dobre rano.

Vy toho rano dycky nakecate, nez ja to doctu, tak uz je Jenik protivnej, at se mu jdu venovat. :roll: Dneska vstaval ve 4:45 :roll: v sest sem ho chtela vleze ukojit a spat a co myslite… :?: Najedl se a v pul sedmy uz byl zase cilous. :roll: :)

Cup … taky mam nejake testy sedacek, kouknu na to, tu znacku Romer vubec neznam. 8O :oops: :nevim:

Pet … metrik mas krasnej, ale obdivovat mam asi Jeje, vid? :-P Jo a co se tyce provozu po Praze, tak damy… po Praze se nejezdi, po Praze se popojizdi, jinak to fakt nazvat nejde. Takze zadny strachy, silnice jako silnice. :wink:

Matess … asi sem jedina, ale me se libi ta druha bordura. :-) Jak to planujes ty, ten predel v pul steny, tak to maji kamaradi, dole oranz, nahore modra, uprostred bordura a sem tam nalepela postavicka. Me se to teda moc nelibi. :oops: Ja planuju vymalovat jednou barvou a namalovat na zed veliky obrazky krtecka, rakosnicka a tak. Proste tu klasiku, me prijde nejhezci. :wink:

Jeje … fotky na onetruemedia uz behaj, zmensila sem mnozstvi fotek. Asi vam sem dam odkaz, at se jukntete, coz? :wink:

Jani78 … nemusis docitat vsechno, staci dve stranky zpatky a muzes se zapojit do diskuze. Stejnak se tu nic extra zivotna dulezityho nedeje, porad resime ty svoje problemky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
31.7.07 08:20

Hele tak tady je nase rodinna prezentace… http://www.onetruemedia.com/…/view_shared?…

Opravila sem to, aby to jelo uz i tady. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.7.07 08:42

dobré ranko,
tak u nás to v noci stálo za :-) tedy někdy do 3 jsem byla 3× vzhůru, ale pak už pohoda :wink:

co se týká pokojíku, tak máme dole zelenou a nahoře žlutou a to v pastelových barvách, bonduru nemáme. Já si koupila předlohu na malování na zeď, ale dlouho ji nepoužiji, bo po rekonstrukci budou malovat jen na bílo, jelikož by se barva vyžrala :roll:

Luciku žádné Jak šel… jsem nenašla a ani nenajdu bo je to anglicky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
31.7.07 08:58

Hel … ten napis tam je cesky a ted sem na to klikala a jede to rovnou, tak ja uz nevim. :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
31.7.07 09:02

Ahoj holky :-) ,
tak jsme se vrátili z dovolené v Krkonoších a musím říct, že to bylo lepší než jsem čekala. Betka zvládla v šátku i velké výlety a nevadila jí ani ta pětihodinová cesta.

Nevím, jestli stihnu přečíst těch milion stránek :D , spíš asi ne, protože mám zas nějak moc práce :evil: . Jdu teda alespoň na ty poslední,ať vím, co je nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.7.07 09:07

cau kocky,
Pet, jeje, dekuju moc za prani ke kuldinimu jubileu :lol: , to ji dneska musime slouzit. mame s manzou takovou dohodu, ze kdyz ma jeden narozeniny, tak ten druhej mu celej den slouzi, no a kdyz chytnu vikend, tak to je pohoda. Vymejslime ruzny kraviny, treba umej mi nohy, masaz a tak :lol:
noc-nevim, jestli ji ta kase nesedla, nebo ji to roztahlo brisko, ale kojila sem kazdou hodinu 8O , no desny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
31.7.07 09:26

Cauky holky :-)

Vse nej nej nej Karolince k pidi narozkam :D :-) :srdce: at Ti mamka a tatka poradne slouzi nejen cely den :D :potlesk:

Lucci.....tak me to taky nejde a Radka rika ze si nam dala odkaz kde ses Ty prihlasena ,ale tam se my nedostanem :-( Takz:kliknes na tu tvoji montaz,das Share and post Online ,potom Share by email,nahore mas continue ,tam napises svoji e-mailovou adresu a das send=odeslat.Na mailu budes mit odkaz kterej budes uz moct hodit i sem k nam. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
31.7.07 09:27

Ahojky,

tak u nás se zuby asi nekonají, Vojta vstával s úsměvem na rtech. Doufám, že mu vydrží co nejdýl, včera to byl vážně očistec :-) . Na sociálce včera to byl zážitek. Byla jsem tam poprvé v životě a byl to tam samý romský občan. Všichni šli bohužel zrovna do „našich“ dveří, takže jsme tam strávili s Vojtou příjemné odpoledne :? . Mini romátka pořád chtěli hladit Vojtu (musela jsem ho držet skoro nad hlavou, aby na něj nedosáhli) a lezli do kočárku :twisted: . Romské matky si jich ani nevšimly a navzájem si prohlížely své štosy žádostí (každá jich měla alespoň 5 8O ). Doufám, že už tam zase dlouho nepůjdu!

Peti - krásný metřík :wink:

Štiko - gratuluju Kuldě k půlročnímu výročí!

Lucci ten odkaz nefunguje! Najede to na nějakou přihlašovací stránku. Já chci vidět vaše video, tak to zkus znova :wink:

MaK teď jsem se pobavila. Prohlížela jsem seznam a říkám si, že Vojta je takřka stejně velký jako Davídek a pak jsem si všimla, že porovnávám náš 3. měsíc a váš 6. týden :lol: . Kolik měl Davča ve 3 měsících?

Nolen nedočítej a zapoj se aktuálně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
31.7.07 09:28

Dobré ránko jsem tady jenom na skok letím s malým na plavaní tak po obědě se tu stavím…jsem zvědavá kolik toho zase tady popišete :)

Tak pa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
31.7.07 09:30

Ahojky,

tak hlávka už je v pořádku,teda v pořádku :-) už prostě nebolí :-) .

Mates tak já ty story o Leničce budu na tebe hrnout bez uzardění :oops: :D :wink: .Díky za chválu na její pokojíček,to víš vyřádila jsem se tam ,já tohle nikdy neměla.Ale s těma bodurama jsi mě vážně nahla.Já jsem chtěla letos dát jinou tapetu a borduru,už jsem měla vybranou takovou tmavě růžovou s vílama,ale protože jsme novou dávaly vloni tak to manža zatrhl.No a teď jsem vybrala samozdřejmě další :( ,budu ho muset ještě zpracovat 8) .

A DUšan-dobrý :lol: .My máme taky spousty takových spešl výrazů.Většinou jsou takový paka Jaryn,když má někdo hrůza ůčes tak je to Maršoun,pěkní chlapi jsou Jedloni a Dušan je u nás tichej prd-neboli ticháček :-) .

Peti fotečky máš móóóc krásný,až budu chtít třetí dítě-pěknýho modrookýho kluka -tak mě pujčíš manžu,jo :wink: :lol: .

Už nevím co jsem ještě chtěla,to je tak když dočítám 10 stránek :evil: .

Jo Štičko všechno nejlepší Karolínce k půl narozeninám :srdce: zasloužila by si holka půl dortu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
31.7.07 09:40

Všechno nejlepší Karolínce :-) , hezky si to holky užijte

Mah tak asi je dočítání opravdu nad moje síly, zapojím se aktuálně :D :D :D , doufám, že jsem nepřišla o něco zá:,–(ního…
Betka už má devět kilo a skoro nikdo mi nevěří, že jen kojím. Faktem je, že už jí to asi moc nestačí, v noci jedem po hodině a půl a nevím, jestli ji mám už něco dávat -jako třeba kaši :) .Doktorka má dovču, tak nevím…Nemám radši počkat na ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
31.7.07 09:56

Ahojte,
tak Lucci taky hlasim, ze mi odkaz nejde a chce to po mne heslo k prihlaseni, presne jak psala Hlav, nejdriv si posli odkaz na mail.

Nolen vitej z dovci, to je dobre, ze se dovolena vydarila a uzili jste si to, kdyby te dovci jen mohlo byt vic,co?

Karolinko vse nejlepsi k dnesnimu vyrocicku, at te mamka s tatkou obskajuji vic, nez ty dny ostatni. Hodne zdravicka a lasky.

Teda nocnima odkazama na lampicky a jine ptakovinky jste mi daly pekne zabrat, ted jsem jeste vic nestastna, ze uz nemuzu ihned zarizovat pokojicek :P

Uz jsme byly venku pro snidani a zatim je tady celkem zimove, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
31.7.07 10:17

Hlav … diky diky diky… Mas genialni dcerku! :huban: Uz to snad pojede, zkuste to. :arrow:

http://www.onetruemedia.com/…/view_shared?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí