Poradna duly
Jana Čurdová
Sticko
tak ja to urcite udelam stejne-ale pri zaverkach
jestli se k tomu teda dokopu ![]()
JDU SE UMYT ![]()
ja jsem take neridic, nebo spis bych se pripojila mezi NOCNI JEZDCE - prave ze jezdim prave z tech nocnich kaleb (ale musi nekdo vedle mne sedet, sama ani prd-asi pro jistotu) a nebo kdyz nahodou jedeme z hospody tak si u nasich nechavame auto a to ten kousek odjedu.. ovsem jsem take zmatkar..takze opravdu jezdim jen kdyz nejezdi jina auta.. tzn. v noci.
Mates: ty obrázky na tu zed fakt super… normálně si mi na:,–(ila brouka do hlavy a přemyšlím že bych to koupila a nějak začala pracovat na tom děckém pokojíčku…víš pomalinky to tu dávat do pořádku… na těch stránkach mají super lustry s medvídkem pu… a tak.. že bych udělala takový medvídkový pokojíček pro svého medvídka… ![]()
Jeje, v Praze se jezdi vnoci taky a k nam se jede kousek po dalnici
REA: Jsou tam i lustry?? Jéžíííš!
no tak to urcite budeme mit take medvedaci půací ! ![]()
STIKO: to chapu, v praze bych si neskrkla ani v noci! tady u nas v zapadokove to jde…
PET: mas to zpet ![]()
Tak já teda řízení miluju,ale dálnic se bojím…a to mám rychlou jízdu ráda,ale ne ostatních
To mám strach…kamióny,motorkáři brrrr
Nene…bojim,bojim…
Ale normálka provoz je v pohodě…
A Praha musí být docela záhul,tu jsem nikdy nejela a ani nepojedu ![]()
Stačil mi Liberec,fuj ![]()
Ale říká se,že třeba Ostrava je na projetí hrozná - komplikovaná ,ale tam jsem zvyklá ![]()
Jeje ,
jsem Ti chtěla napsat,že jsem Ti poslala ten meil a koukám,že už jsi mi i odpověděla,tak se jdu juknout…mi to tu vyskočilo do obrazovky ![]()
Já řídím ráda,ale do centra se teda bojim
metro je metro
.Ale třeba do porodnice na kontroly jsem se vozila sama ![]()
Mě nevadí jezdit tam,kde to znám.Ale když někam jedu poprvé,tak vždycky nervuju a s mým nulovým orientačním smyslem vždycky zabloudím ![]()
devcatka, ja jdu spinuskat, kdo vi kdy prtouskovna vstane, mejte se krasne a dobrou
My máme krásný lustr v pokojíčku - bodovky,takovou housenku barevnou…stál tenkrát nějaké 3 tisíce,ale je úžasný ještě dnes ![]()
Se chlubím,že
![]()
Už mám vyžehleno i uklizeno a i dočteno ![]()
Matess - bordury moc hezké. Ta růževá je asi NEJ.
Škoda, že já Půáčka tak nebaštím jako vy. (A to má Justí overálek a tepláčky s Pů.
) Takže až bude mít svůj pokojíček, uritě budou princezny.
Řízení auta - řídím dobře, řídím ráda (skoro cituji: lyžuji dobře, lyžuji rád z filmu Anděl na horách
). Ale u mě je to pravda. I když dálnice moc nemusím, ale když není zbytí. Moje nejdelší cesta do Provence (FR) a zpět za volantem střídavě s kámoškou. Pro mě zatím nejhorší město Avignon - jsme tam bloudily hodinu.
Se taky chválím ![]()
Pet - housenku do galerky
O mě říkají,že řídím jak chlap…jeslti je to dobře nebo jinak (schválně nepíšu špatně
) nevím
Ale tak trochu tuším ![]()
Ale co musím podotknout,že parkování mi nečiní absolutně žádný problém,vlezu se všude,ovšem je pravda,že s krátkým osobákem (
) a couvání miluju ![]()