Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
30.7.07 22:19

Sticko :D :D :D tak ja to urcite udelam stejne-ale pri zaverkach :D jestli se k tomu teda dokopu :roll:

JDU SE UMYT :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
30.7.07 22:19

ja jsem take neridic, nebo spis bych se pripojila mezi NOCNI JEZDCE - prave ze jezdim prave z tech nocnich kaleb (ale musi nekdo vedle mne sedet, sama ani prd-asi pro jistotu) a nebo kdyz nahodou jedeme z hospody tak si u nasich nechavame auto a to ten kousek odjedu.. ovsem jsem take zmatkar..takze opravdu jezdim jen kdyz nejezdi jina auta.. tzn. v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
30.7.07 22:21

Mates: ty obrázky na tu zed fakt super… normálně si mi na:,–(ila brouka do hlavy a přemyšlím že bych to koupila a nějak začala pracovat na tom děckém pokojíčku…víš pomalinky to tu dávat do pořádku… na těch stránkach mají super lustry s medvídkem pu… a tak.. že bych udělala takový medvídkový pokojíček pro svého medvídka… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
30.7.07 22:22

Jeje, v Praze se jezdi vnoci taky a k nam se jede kousek po dalnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
30.7.07 22:26

REA: Jsou tam i lustry?? Jéžíííš! :-) no tak to urcite budeme mit take medvedaci půací ! :-)

STIKO: to chapu, v praze bych si neskrkla ani v noci! tady u nas v zapadokove to jde…

PET: mas to zpet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 22:27

Tak já teda řízení miluju,ale dálnic se bojím…a to mám rychlou jízdu ráda,ale ne ostatních :-P To mám strach…kamióny,motorkáři brrrr :roll: Nene…bojim,bojim…
Ale normálka provoz je v pohodě…
A Praha musí být docela záhul,tu jsem nikdy nejela a ani nepojedu :wink:
Stačil mi Liberec,fuj :-(
Ale říká se,že třeba Ostrava je na projetí hrozná - komplikovaná ,ale tam jsem zvyklá :wink:

Jeje ,
jsem Ti chtěla napsat,že jsem Ti poslala ten meil a koukám,že už jsi mi i odpověděla,tak se jdu juknout…mi to tu vyskočilo do obrazovky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
30.7.07 22:30

REO: A ktery odkaz mas??? ja tam lustry nemam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
30.7.07 22:32

Já řídím ráda,ale do centra se teda bojim :arrow: metro je metro :lol: .Ale třeba do porodnice na kontroly jsem se vozila sama :lol:
Mě nevadí jezdit tam,kde to znám.Ale když někam jedu poprvé,tak vždycky nervuju a s mým nulovým orientačním smyslem vždycky zabloudím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009

devcatka, ja jdu spinuskat, kdo vi kdy prtouskovna vstane, mejte se krasne a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063

Hoďte mi sem ty lustry pls.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
30.7.07 22:33

Dobrou Štičko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 22:34

Stiko,
dobrou :-)
Jeje,
jsi prostě úžasná :srdce: Děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 22:36

My máme krásný lustr v pokojíčku - bodovky,takovou housenku barevnou…stál tenkrát nějaké 3 tisíce,ale je úžasný ještě dnes :-)
Se chlubím,že :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
30.7.07 22:36

Už mám vyžehleno i uklizeno a i dočteno :!
Matess - bordury moc hezké. Ta růževá je asi NEJ.

Škoda, že já Půáčka tak nebaštím jako vy. (A to má Justí overálek a tepláčky s Pů. :-P ) Takže až bude mít svůj pokojíček, uritě budou princezny.

Řízení auta - řídím dobře, řídím ráda (skoro cituji: lyžuji dobře, lyžuji rád z filmu Anděl na horách :-) ). Ale u mě je to pravda. I když dálnice moc nemusím, ale když není zbytí. Moje nejdelší cesta do Provence (FR) a zpět za volantem střídavě s kámoškou. Pro mě zatím nejhorší město Avignon - jsme tam bloudily hodinu. :-) Se taky chválím :-)

Pet - housenku do galerky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 22:39

O mě říkají,že řídím jak chlap…jeslti je to dobře nebo jinak (schválně nepíšu špatně :-) ) nevím :nevim: Ale tak trochu tuším :-)
Ale co musím podotknout,že parkování mi nečiní absolutně žádný problém,vlezu se všude,ovšem je pravda,že s krátkým osobákem ( :wink: ) a couvání miluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí