Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
30.7.07 21:58

PET: U te podobnosti byl smajlik :-)
Co se tyce fotek tak to muzeme udelat tak ze to vsechno hodim do jednoho obrazku, tzn. odkaz tam bude pouze jeden, co ty na to??? tazke to bude jeste kratsi nez tvoje TRI odkazy na koniku…

MATESSKU: kumbalek nevisi na galerce proto, protoze jeste neni hotovy. Mam vymalovano, mam tady mineralni podlehdy, bodovky, pocitacovej stul, pocitac a hrozny bordel.. TEd cekam na to az mi sefka proplati dovolenou abych mohal poridit nejake police popr skrinku a take sem prijdou jeste soupacky. Takez az bude udelano hotovo tak to tam prsaknu :-)

A historka s Dusanem dost dobra.. ja se nahodou pobavila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 21:59

Růži ,
Ty…to víš,že nejsi zabržděná :-) Ale Ty jaksi předpokládám nesedíš v autosedačce :-) :pankac:
Tak se můžeš uvelebit,jak chceš a navíc víš,jak si máš opřít hlavu,když v autě dřímeš..kdežto malé děti prostě sedí a najednou spí :-) a hlava jim klimbá sem a tam…v předklonu a když náhodou prudce zabrzdíš,tak je to tak na zlomení vazu,víš…tak proto :wink: Navíc mají slabší krční svalstvo než dospělý člověk a taky měkčí hlavu,když už jsme u toho :wink: Ju :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
30.7.07 22:00

Mat , no tak to je fakt kyselina, to by Jonáš pukl. :roll: Zážitek s manžou dost dobrej.

Peti , nádherné nové foto. Poprvé vidím Lukajdu se smát. :lol:

Štiko , no tak koukám lepší s uspáváním, viď? Tak třeba se to začne lepšit. :lol:

Růži , mě květák taky padá, když spím. :lol: Když spím v sedě samo. :pankac: Ináč nééééééééééé. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
30.7.07 22:02

Jeje trimesicni kontrola - vaha 5,95 a delka 63 cm

No ja prave kdyz to zalomim v aute, tak mi hlava lita ze strany na stranu a vzdycky se u toho probudim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 22:04

Matesko ,
Dušan :potlesk: :-) :potlesk:
Taky máme podobné výrazy na takové týpky :pankac: třeba Uďa a Maucela a Luděk a tak :wink:
A já právě dojedla hovězí polívčičku se strouháním…a mrkev zbožňuju… :-) :-) :potlesk:

Jeje ,
tak jo…to je super…a jak Ti to mám teda poslat???V originále,v normál formátu nebo už zmenšené nebo jak :nevim: Jsem natvrdlá,pardóóón :oops:
Aha,takže jsi myslela tu podobu ironicky :( …ale pozor,hodně lidí mi tvrdí,že jsou si podobní víš,tak proto jsem byla zmatená… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 22:06

Lukajda se řehtá furt,ale ne před foťákem…tak proto :(
Ale já už mám v galerce aspoň tři fotky Lukáše,jak se směje… :-) :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
30.7.07 22:07

PET: posli mi to na mail normal v originale, neco ti s tim udelam :-)
Mne teda prijde ze si podobni nejsou vubec.. blondak s modryma ocima a sneda brunetka s hnedyma ocima…ale nevidela jsem je nazivo..t o je jen posudek z fotek co vidim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
30.7.07 22:07

Cupi, no snad to bude lepsi, dneska jsme uspavali jen dve hodky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
30.7.07 22:08

Cupi, tak jsem se rozmyslela. Uz definitivne. Te kase je asi tak trictvrte presnidavky :D Ale to uz jako fakt :! Zitra to premerim :wink:

Jdu se vykoupat a pak sem jeste mrknu. Chjo, ja jsem opet samicka :-( Ja se vzdycky tak trosku bojim byt sama doma :D 8) To driv nebylo, to az ted, co mam Nelusku. To asi bude tim, ze se trosku bojim, ze se treba zacne davit nebo bude mi horecku a ja tu budu sama… :roll: Jeeezis, necham toho,nebo ze me bude hysterka :roll: :oops:

A proto co? Proto byvam vecer s vama, aby mi nebylo tak ouzko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 22:09

Jeje ,
o.k. Hned jdu na to a pošlu Ti to,bo bych jinak zapoměla,víš :-)
A Luky není blonďák :-( :-( On má sice pár vlásků,ale jsou hnědé :?
A Terezka jde do blond,někde jsi to tuším psala,že ???Jsme ještě nenapsala k Vaší společné fotce komentář,nestíhám,ale strašlivě Vám to tam sluší.Jsi fakt čupr maminka :! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
30.7.07 22:10

PET: Terča je take smisinek :-) ale fotak ji nevadi, nejak si na to uz zvykla, po je to muj verny foto objekt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
30.7.07 22:11

Matesko, ja to mam zrovna tak, taky se ted bojim ze se neco stane a ja tu sama, jeste neridim a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
30.7.07 22:14

Sticko, ja taky neridim :? Ale autoskolu delam uz od zari lonskeho roku :lol: Jenze jsem zkysla v nemocnici, pak porod, pak byla mala moc mala, ted je moc velka a divoka a…ja nevim co, me se do toho tak strasne nechce… jenze se to musi dodelat do roka, jinak mi propadnou prachy :cry: :cry: ale kdyz ja mam tak blbyho autoskolaka a bojim se :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
30.7.07 22:16

matess, ja mam ridiicak deset let, manza me tenkrat k tomu dohnal abych ho vozila z kaleb a naposledy jsem ridila na zaverecnych zkouskach :lol: , bojim se, sem zmatkar a jednou sem to pak zkousela jeste s manzou a chciplo to a j spanikarila a utekla na krizovatce z auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
30.7.07 22:18

fuj takova hrubka, pardon -Zpanikarila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie