Poradna duly
Jana Čurdová
To zni moc dobre, a zavidim, ze mas takoveho tvurciho ducha. Ja jsem na takove veci hrozne nesikovna, takze bych to cele upatlala a jen bych byla na sebe nasrata, ze jsem to cele pokazila. Takze Ti moc fandim
tak pak dodej fotky. Ale s tim vymalovanim je to super napad.
Sakra, ta druha by zas v te merunkove zanikla, ze jo?
No tak tohle ja prosim dnes vecer resim
Nebudu vas zatezovat, az vyberu borduru i s barvou pokoje, tak se pochlubim ![]()
Tiko, no me zas tohle strasne moc bavi, ja si uz odjakziva predstavuju vybaveni budouciho bytecku nebo domecku a co existuje internet, tak hledam inspirace-hlavne v zahranicnich katalozich, aby to nebylo tak okoukany. Nejvic se ale jednou vyradim na pokojicku a kuchyni
tu uz mam vybranou tak rok a svete div se, zatim porad vede nad ostatnima. Jenom ten byt sehnat,ze
![]()
Matess-tak to jsme na tom stejne, vybaven mam byt klidne osm plus dva. Jen to ma pidi chybicku, stejne jako ty ten pravy byt neni ![]()
Jojo, ja si bych jenom kvuli tomu vybavovani koupila hrad
Se trema kuchynema
A sedmi koupelnama
A s osmadvaceti pokojicky
A tisicpetsto loznic a obyvaku
Ale osmadvacet deti mit nechci ![]()
Hele, to je nalepka na vypinac
Ja tyhle dva fakt zeru
Dnes jste o nich nektera psala, ze jo?
Ahojky,
jdu vás jen pozdravit a frčím pryč.Šíleně mě bolí hlava
,ale musela jsem vás dočíst abych neměla zítra skluz.
Tak si tu pěkně poplkejte a já si jdu dát obkládek ![]()
PaPa
Jo Maty ta první růžová bordura je překrásná,jdi do ní
.
Leni at je zitra a nejlepe jeste dnes dobre a dobrou noc.
No tak ja taky rikam, ze je cas udelat papa ![]()
ty jo, Leni , me taky hrozne boli hlava a jeste nekoho tady…Smarja ja mam pamatovaka
![]()
Tak ja do ni teda jdu
Ty mas na to zarizovani taky vkus-jsem koukala na Leniccin pokojicek
A chci ti delsi dobu napsat, abys klidne o Lenicce psala! Me bavi si to cist a predstavovat si, jaky budeme my s Nellinkou
A sbirat napady a inspirace, co s tema vetsima delate ![]()
Tiko , tak to my se na dětském pokoji taky vyřádíme. Hlavně až z toho Jonáš bude mít rozum. Kamarádka (ta chudinka co už není mezi námi), tak měli nádhernou postel pro malou a k tomu se dá tak vyřádit s malováním, že už se těším. Tudle jsme v jednom časáku viděli nádhernou inspiraci.
Leni , tak ať je brzo líp. To bude z počasí, z té změny tlaku asi, viď?
Mat , já na ty bordury taky koukala, s těma se taky dají dělat divy. A pak jsou i takové velké dekorace na stěnu. Je to krásný, že?
Mat , kolik ti malá té kaše na noc vyžahne? Jonáš pil tak 150, ale se mi zdálo, že to bylo moc, že ho z toho bolelo bříško. Tak dneska měl jen 100 a k tomu samo prsiska.
Brý večír!
KOukám, že je tu přezoubkováno . No tak u nas porad nic.. ne ze by mi to nejak vadilo..my jsme ve vsem tak nejak pozadu ![]()
Lucci: Kojo u nas: 5,30, 6,30, 9,30, 12,00 (presnidavka), 13,00, nekdy v 15 (nekdy v 16,00), 17,30 (18,00), po koupani 19,30, pak nutrilon a pak nic. Kojim cca 5 minut. Nekdy mene, nekdy dele, dkle toho zda ji davam jen cucnout po presnidavce nebo naopak cekam nez se mrcha mliko spusti (coz nekdy trva dlouho).
S tim onetrumedia - covece a co se ti seka?? Musis se tam zaregistrovat, tam si nahrajes fotky a jakmiel ty fotky nahrajes tak se ti to automaticky ulozi a mas to tam jako „rozdelane“. Ja tam mam take jeden vytvor uz takhle asi mesic nedodelany.
Cupi jeste tu nebyla. Ve stredu dorazi.
Pet Jasne, fotky posli, poslu odkazy ![]()
Matess tu nervozitu znam… espešl, když chce pujcit terku na prochazku Barca (jeji segra).. je ji 15, ja ne ze bhc ji neverila, ale proste JEN JA VIM, co Terča zrovna potrebuje… Normalne chodiva tak na hodinku a jednou mi prisla po trech hodinach, strachy sem sedivela!!!!
Jo a ten pruh se mi libi ten prvni. Diky za inspiraci. Ja se v zari chystam na pokojicek, ze si vymaluji..takze to neni spatny napad, ale je to docela drha na tak kratky prouzek ![]()
Jéje , no tak kdyby mi Jonáše vozila 15tiletá kočka, tak bych taky asi zešedivěla. Přesně jak píšeš, ne že by si člověk myslel, že to nezvládne, ale kdyby prostě prcek začal naříkat, tak většinou máma ví, co s ní.
Mates bordury jsou krásný,mě tohle taky hrozně baví.My jsme dělali pokojíček na podzim,takže mě v dohledné době žádné zařizování nečeká
.Máme žluto-červený a na stěnách postavičky z Púáče ![]()
Cupi díky za ten návod
Až mi někdy usne dítě,tak se na to mrknu
![]()
Cupiku, ja ji tu kasicku delam hustou na lzicku a delam to baj voko
Toz copak ja vim, kolik toho je? Asi taaaak…moment, pocitam…ja nevim. Je toho asi jak pul presnidavky
A to nejdriv vypije prso, pak kase a pak druhe prso…a brisko ji neboli. Hezky usne, kyselina jedna mala ![]()
Pet ,nebud smutna, vsak je tady par pocitacovych geniu (nebudu jmenovat) a ti ti jiste pomuzou ![]()
Jeje , presne. Jen ja vim, co potrebuje a co bude nasledovat. Ale tak ta skorotchyna si to musi parkrat zkusit. Jenze ona je hned hotova pri prvnim zaknourani
A to Nellinka nepatri mezi uplakanky, ta by se z toho po…hententovala ![]()