Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
30.7.07 09:30
Lucci píše:
MaK… ja nedavam Chamomilu, na co je? 8O Na zuby? Cislo je asi vice mene jedno, ne? Myslim ze 9CH nic nezkazis, 15CH je silnejsi, 30CH bych uz nekupovala.

máš pravdu s tím číslováním, ale 30 je taky jemnější! naopak bych nedala 5 a ta 9 jen na ty zuby, jinak 15 snad u všeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
30.7.07 09:35

Lu ,dík,tak koupim 9 :wink: .Mě ji poradila švagrová,prý na zuby nebo i po očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
30.7.07 09:37

Hel dííík.Jsem zas o něco víc clever :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
30.7.07 09:40

Zoubky - jestli napisete, adresu a jak se ta zazracna medicina jmenuje, tak poslu! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
30.7.07 09:44

MAK po očkování je dobrá Tuja (píše se tuia.....) a s chamomilou můžeš kombinivat :wink:
Zanet teď to nechápu? :oops: no nic letím se juknout na mimi odpoledne jsem tu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
30.7.07 09:49

Dobre rano,
Hel vitej na par dnu doma. Hezky jsi popsala vasi vypravu v Dinoparku :D

Lucci nadherny soupis udalosti, opravdu moc hezke :)

No tak u nas nic noveho, jen, ze jsem dnes po ranu nechala malou na dve hodinky samotnou s babi a ja si zabehla pro ukoly do prace. Vratim se a obe naprosto v pohode , cumi na internet a neco brouzdaji, tak jsem zvedava, zda mi neco nechaly v puvodnim stavu :D

Jen mam podivnou naladu, mame novou kolegynku a asi to je exmilenka sefa, takze se asi mame na co tesit :evil: :twisted: :twisted: je tam od stredy a pry druhe kolegyni (maji stejne vzdelani ) rozkazala at si uklidi to nadobi a pouklidi kancelar a ze ma koupit sefovi nejake kytkydo knacelare, no tak jako sorry, ale to mi prislo prislis. No jeste ze tam nejsem porad. Tak se omlouvam, ze vas otravuju nejakejma pro vas hovadinama, ale mne to zvedlo ze zidle ,kdyz jsem se to dovedela.

Jo a varit nemusiiiiiiiiiiiiim, babi prinesla svestkove knedle, namlela mak , tak jen hodim knedle do vody a bude mnamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
30.7.07 09:50

ZAnet v koupelně jsem to pochopila, holky asi psaly že v USA něco je na zoubky :idea: sem to ale chytrolín :potlesk: Tak a už padám PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
30.7.07 09:51

Plave si mořem velrybí samec vedle své velrybí družky a říká: „Celý svět se snaží zachránit náš druh, Greenpeace se z toho může přímo posrat, ale TEBE HOLT BOLÍ HLAVA…!“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
30.7.07 10:08

Ahoj slunička,
tak jak pak jste se vyspali ja nic moc i když jsem vstávala před chvilí a drobec ejště pořád spí… Včera šel spát někdy až 22:00 tak asi dospáva :)
U nás krásně prší tak si vychutnávame ten čerstvý vzdoušek který je venku…
Tak manžel se mi uspěšně vrátil z výpravy Apalucha i když měl rosekli palec na ruce (štípal dřívi) tak on se vrátil celý :)
Ostatné děcká taky se vrátili celé i když některé s modřinama a s obitými kolenama a malý Petka měl hlavu jak melou protože ho píchla včela do líca ale jinak v pohodě..
Děcká byli fakt nadšené překrikovali se jeden přez druhého jenom at námmužou povýkladat co a jak… Samozřejmě maminky spovídali svoje děti stylem " a kolik tam bylo cizích maminek" a tak ale děcká mlčely drželi s tatínky basu.. akurát malá Adriika která má 2 a pul roku pronesla že tam bylo hodně nahatých žen a jeden dinosourus…tak jsme si z nich samozřejmě utahovali…

Autosedačka vajíčko mám problém malý se mi už tam moc nevejde.. je tak božatko na těsno…ale nechce se mi kupovat už pro něho normalní šak ještě neumí pořádně sedět…
MS: ještě pořád nemám a nějak ještě ani nechci vubec mi nechybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 10:17

Dobré ránko :-) ,
musím letět dovařit oběd…se mi tůze chce :roll:
Drahoušci šli cosi vyřídit a jak se vrátí,tak rychle pojíme a jdeme s Lukym na 3. Hexu :? Snad to zvládne zas v pohodě…
Dnešní noc :arrow: :-( Asi to vyjadřuje mé i Lukyho pocity…a řekla bych,že i sousedovic :wink:

Lu ,
jak Ti spí Jeník??Jak často kojíš? Nepíšeš tu poprvé,že špatně,ale jak často se Ti budí nepíšeš :nevim: Tak pro představu,jen to na něj napráskej :-P
A vtip :arrow: :potlesk: :potlesk:

Reo ,
autosedačku,já už to tu psala,my jsme koupili pro Sáru,když už se nevlezla do vajíčka,takovou a je skvělá :! :arrow: http://www.babydirekt.eu/…edacka-monza

Tady je pod mrakem a kosa jak z nosa…brrr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
30.7.07 10:18

Jo a Ali ,
doufám,že budeš mít brzo po MS a bez bolestí,chudáčku náš :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
30.7.07 10:23

Luci :-)

Reo tak to je super,že to všichni přežili :lol:

Jdu na nákup a vyvětrat mláďata,tak zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
30.7.07 10:33

Pet: ta autosedačka vypadá dobře..a dá se polohovat více do lehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
30.7.07 10:34

Pet … no on spi krasne, treba oproti Kulde a tak, krmim v pul osmy, kolem pulnoci, ve tri, v pul paty jde ke me a pricucne se, v sest vstavame. Nekdy krmim treba v jednu a pak az v tech pul paty, no me ale prijde ze kojit ve tri a za hodku a pul znova je dost brzo, to hlad mit nemuze, ale rve. :roll:
Spis by me zajimalo jak kojite odpoledne. Jenik dostava ve dvanact, ve tri, v pet a v pul osmy. Neni to moc casto, ze ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
30.7.07 10:41

Ten muj brouček pořád spí… od včerejška 22h až doted…2 krát byl vzbuzen na kojo…Venku je fakt počasí na spaní…tak asi i jemu se dobře spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí