Poradna duly
Jana Čurdová
Jó jinak co se týče autosedačky, tak ta nám už je skoro malá, nevím kam toho našeho obra budeme dávat a jak ho budeme vozit, takže musí začít co nejdřív sám sedět. No a to tak brzo zase asi nebude.
Hlubokou korbu už jsme taky dali pryč, jelikož malej jak viděl prd, tak tam řval jako maniak a teďka ve sporťáku je spokojen a je rád, že všechno vidí. No jedinej problém je v tom, že už se chce stavět a pořád se tam vrtí a já mu nemůžu vysvětlit, že to ještě neumí a že ho ty nožičky nebudou psolouchat, ale jinak jakmile ho držíme, tak už je na nohách a nechce sedět.
Jinak PC a TV…můj můž je taky pěknej maniak do tv, ale je pravda Jeje, že já zase dřepím u pc, takže to vyjde tak na stejno. Jinak malej už teďka s manželem kouká na simpsonovi a moc se mu to libi a nebo sedí u počítače a jezdí spolu autíčka a ja mu nemůže vysvětlit, že to dítě bude už od malička maniak na pc i tv..no je to podle mě dobou a je pravda, že malej u toho nebrečí, ale vím, že to je špatný. No bude mít aspoň velikánský oči ![]()
Lucci: jjo, ja vedela, ez to nekdo tak pochopi! ![]()
Ne, ja tim myslela, ze vidim spoustu fotek kde mimi plave pod vodou, otevrene oci a plave.. tak jsem se ptala jak to delaji???
Je tak sorrac Jeje …
no nam se Jenik taky jakoby nalokal, ale on tou pusinou schvalne leze k hladine a pije vodu jako pes.
Nalokat se jako nechtene, to se povede jen kdyz nam sjede dolu. ![]()
S tim potapenim se to dela tak, ze naucis decko nejaky signal, treba A SUP a nato on zadrzi dech a muzes potapet, vis? A zacina se nejak tim polejvanim myslim, no uvidime na kurzech v zari. ![]()
Jo a na TV Jenika moc koukat nenechavame, na pc uz vubec, jen kdyz ho mam treba chvili na kline, ale s nim se stejnak neda moc psat.
![]()
Tak ja valim
tak
![]()
Teda… spis si jdu cist do postele no.
(kdyz me manza necha)
![]()
Szelvi: hod nam take nejake fotecky od malinkata do galerky, at mrkneme na dalsiho unornaka! ![]()
Lucci: to se vubec neomlouvej, ja sjem to po sobe pak cetla a tak jsem hendka napsala, ze jsem to blbe napsala.. jejiz to jesloh!
No vsak vis co jsem chetla rict..
No ona si tak jako lokla, manzel ji hnedka zvedl a pak teprva zacala prskat a plakat.. takze mozna ze by to normalne spolkla a nic by se nestalo..ale zase riskovat to ze se mi zadavi to NEEE!
Koukate na Ztraceny? Ja to sledovala od zacatku, ale pak jsem byla dlouho v te nemocnici a tam jsme chodily brzo spat, takze jsem
hodne dilu zmeskala, ale sehnala jsem si od kamose vsechny dily a hned po porodu je sjela. Pro me je to fakt genialni serial ![]()
Jsem prase…zase
Snedla jsem celej pytel takovych tech barevnych ctveratych lekoricovych bonbonu
![]()
Potápění hlavičky - já jsem vám to ani nechtěla psát, ale včera jsem při koupání manželovi ukazovala, co bych měla jako s Justínkou trénova do „plavání“ (kdybych tam chtěla chodit, že. Jako že už jsem definitivně rozhodnutá, že ne) a ukazovala jsem mu, že prostě v té poloze se Justí nelíbí ani ve vaničce. A ukazovala jsem mu, že se má jako v klubíčku ponořit po uši . A manža že to zkusí. Jenže on mi rozuměl po oči
a nějak mu nedocvaklo, že se začíná políváním hlavičky atd. a normálně šupnul Justí celou hlavičku pod vodu
Naštěstí už dlouho trénuji to Á ŠUP s poléváním a tak se Justí vůbec nenadechla a zakuckala se jen trošinku. Ale stejně jsem byla úplně vyklepaná a brečela jsem a manžovi jsem vynadala
- i když jeho to mrzelo. Ale kurník, má mylset
a né že si utopí vlastní dítě.
![]()
Matess: ja videla prvnich par dilu kdyz sem zehlila jinak spis cumim do pc nez na tv.
Cauky zenstiny,
tak se zoubkama taky jeste nemame zadne zkusenosti,ale mam uz nakoupene babydent,paralen cipky,panadol sirup a cipky a nurofen sirup i cipky
,takze sama nevim co dat,Segra me 9mesicniho kluka a ta pouziva babydent a panadol sirup a je spokojena.
Ze sedacky nam uz taky pekne couhaji nohy,ale pokud netrci hlavicka,tak je to OK. ![]()
Co se tyka prikrmu,tak si myslim,ze je jedno jestli ma snist truchu nebo i celou sklenicku,alerg.reakce by byla uplne stejna pri jakemkoliv mnozstvi.
Zkousime taky vsechno mozne,ale jelikoz se mi vratilo dostatecne mnozstvi mleka,tak to nejak neprehanim
.Dopoledne dam presnidavku nez jde spat,k obedu neco na zkousku,venku kojim,vecer kasicku-obyc.mu nejede,tak jsem zkusila s bananem a ta mu smakuje
,no a pres noc jen kojim ![]()
Ahoja všem
,
dneska spal Luky od 21h. do 5,45h. a pak to ještě zalomil do 9,30h.
Jen tak popisuji,co vydrží,absolutně a rezolutně odmítám jakoukoli chválu
![]()
Nepočítám ovšem s tím,že to tak bude denně…tak naivní nejsem ![]()
Chci Vám napsat,co jsem dnes provedla
Sárinka už dlouho básní o jednom místním klučinovi..no zaláskovaná je jak trám a denně poslouchám Patrik tamto a Patrik támhleto…Je to rozkošné,ty dětské lásky…a dneska jsem dostala takový nápad,že ji ho vyfotím,mobilem jsem ho blejskla,ale nakonec mi pomohla Grehla (
Grehlo patří Ti můj veliký dík
),foto se povedlo
…Ona o ničem nevěděla,doma jsem ji toho jejího krasavce vytiskla a dala jí ho
holky,to jste neviděly,jak zářila,ta byla tak šťastná
Prdelka moje zaláskovaná..tož tak…Jsem se jen chtěla podělit o radost ![]()
Jinak autosedačky
vybírejte ty větší takové,které se dají sklopit do lehu,takže je v ní dítě pak jak v tom vajíčku…jsou skvělé,když dítě usne,tak mu nepadá hlavička a pohodlně dříme
Tedy aspoň my takovou máme po Sárince a máme jen skvělé zkušenosti
![]()
Potápení nevím
My jsem normálně čvachtali a tak nějak to přišlo samo…myslím u S.,stejně tak to budu dělat s Lukym ![]()
A já mám taky jeden dotaz
kdy budete snižovat postýlku
Luky se mi začíná drát z postýlky,tedy chytne se šprušlí a nakukuje a nakukuje,až má hlávku úplně vystrčenou…začínám mít obavy,ať mi nevyskočí…možná plaším,ale vypadá to fakt divoce
CO?
Ani nevis jakou mam radost,ze se ma akivita projevila tak krasne ![]()
Pet až mi tohle začne Davis dělat,tak ji dám níž.Jistota je jistota ![]()
Taj drahe pritelkyne
jdu do hajan za mym krasnym
a vy moc neponocujte
![]()
No Pet , ty jsi uzasna
Prijedte s Grehlou sem a vyfotte mi tu mou tajnou lasku ![]()
Postylku chci snizit uz od brezna, ale to by tady musel byt nejakej chlap, kterej by si na to nasel cas,ze
My totiz mely tu zvysenou polohu a Nellinka byla natlacena na kolotoc
tak jsem ho musela mit sundanej
Ale ted uz Martinovi rikam, ze to uz proste MUSI snizit, protoze mala je hroznej divoch a taky mam strach
No, jeste si asi nejakej patek pockam, nez se ten chlap uraci ![]()