Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
563
29.7.07 21:07

Jó jinak co se týče autosedačky, tak ta nám už je skoro malá, nevím kam toho našeho obra budeme dávat a jak ho budeme vozit, takže musí začít co nejdřív sám sedět. No a to tak brzo zase asi nebude.

Hlubokou korbu už jsme taky dali pryč, jelikož malej jak viděl prd, tak tam řval jako maniak a teďka ve sporťáku je spokojen a je rád, že všechno vidí. No jedinej problém je v tom, že už se chce stavět a pořád se tam vrtí a já mu nemůžu vysvětlit, že to ještě neumí a že ho ty nožičky nebudou psolouchat, ale jinak jakmile ho držíme, tak už je na nohách a nechce sedět.

Jinak PC a TV…můj můž je taky pěknej maniak do tv, ale je pravda Jeje, že já zase dřepím u pc, takže to vyjde tak na stejno. Jinak malej už teďka s manželem kouká na simpsonovi a moc se mu to libi a nebo sedí u počítače a jezdí spolu autíčka a ja mu nemůže vysvětlit, že to dítě bude už od malička maniak na pc i tv..no je to podle mě dobou a je pravda, že malej u toho nebrečí, ale vím, že to je špatný. No bude mít aspoň velikánský oči 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
29.7.07 21:08

Lucci: jjo, ja vedela, ez to nekdo tak pochopi! :D
Ne, ja tim myslela, ze vidim spoustu fotek kde mimi plave pod vodou, otevrene oci a plave.. tak jsem se ptala jak to delaji???

• kdyz to moje prtatko se i na brisku naloka!!!! :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
29.7.07 21:08

Je tak sorrac Jeje:-) no nam se Jenik taky jakoby nalokal, ale on tou pusinou schvalne leze k hladine a pije vodu jako pes. :roll: :-) Nalokat se jako nechtene, to se povede jen kdyz nam sjede dolu. :wink:

S tim potapenim se to dela tak, ze naucis decko nejaky signal, treba A SUP a nato on zadrzi dech a muzes potapet, vis? A zacina se nejak tim polejvanim myslim, no uvidime na kurzech v zari. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
29.7.07 21:11

Jo a na TV Jenika moc koukat nenechavame, na pc uz vubec, jen kdyz ho mam treba chvili na kline, ale s nim se stejnak neda moc psat. :roll: :-)

Tak ja valim :-) tak :-) :-) :-)

Teda… spis si jdu cist do postele no. :wink: (kdyz me manza necha) :-) :-) :oops: :-P

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
29.7.07 21:13

Szelvi: hod nam take nejake fotecky od malinkata do galerky, at mrkneme na dalsiho unornaka! :-)

Lucci: to se vubec neomlouvej, ja sjem to po sobe pak cetla a tak jsem hendka napsala, ze jsem to blbe napsala.. jejiz to jesloh! :-) No vsak vis co jsem chetla rict..
No ona si tak jako lokla, manzel ji hnedka zvedl a pak teprva zacala prskat a plakat.. takze mozna ze by to normalne spolkla a nic by se nestalo..ale zase riskovat to ze se mi zadavi to NEEE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
29.7.07 21:24

Koukate na Ztraceny? Ja to sledovala od zacatku, ale pak jsem byla dlouho v te nemocnici a tam jsme chodily brzo spat, takze jsem
hodne dilu zmeskala, ale sehnala jsem si od kamose vsechny dily a hned po porodu je sjela. Pro me je to fakt genialni serial :!

Jsem prase…zase :evil: Snedla jsem celej pytel takovych tech barevnych ctveratych lekoricovych bonbonu :oops: :oops: :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
29.7.07 21:26

Potápění hlavičky - já jsem vám to ani nechtěla psát, ale včera jsem při koupání manželovi ukazovala, co bych měla jako s Justínkou trénova do „plavání“ (kdybych tam chtěla chodit, že. Jako že už jsem definitivně rozhodnutá, že ne) a ukazovala jsem mu, že prostě v té poloze se Justí nelíbí ani ve vaničce. A ukazovala jsem mu, že se má jako v klubíčku ponořit po uši . A manža že to zkusí. Jenže on mi rozuměl po oči :! a nějak mu nedocvaklo, že se začíná políváním hlavičky atd. a normálně šupnul Justí celou hlavičku pod vodu :! 8O Naštěstí už dlouho trénuji to Á ŠUP s poléváním a tak se Justí vůbec nenadechla a zakuckala se jen trošinku. Ale stejně jsem byla úplně vyklepaná a brečela jsem a manžovi jsem vynadala :twisted: - i když jeho to mrzelo. Ale kurník, má mylset :! a né že si utopí vlastní dítě. :! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
29.7.07 21:36

Matess: ja videla prvnich par dilu kdyz sem zehlila jinak spis cumim do pc nez na tv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
29.7.07 21:37

Cauky zenstiny,
tak se zoubkama taky jeste nemame zadne zkusenosti,ale mam uz nakoupene babydent,paralen cipky,panadol sirup a cipky a nurofen sirup i cipky :oops: ,takze sama nevim co dat,Segra me 9mesicniho kluka a ta pouziva babydent a panadol sirup a je spokojena.
Ze sedacky nam uz taky pekne couhaji nohy,ale pokud netrci hlavicka,tak je to OK. :wink:
Co se tyka prikrmu,tak si myslim,ze je jedno jestli ma snist truchu nebo i celou sklenicku,alerg.reakce by byla uplne stejna pri jakemkoliv mnozstvi.
Zkousime taky vsechno mozne,ale jelikoz se mi vratilo dostatecne mnozstvi mleka,tak to nejak neprehanim :potlesk: .Dopoledne dam presnidavku nez jde spat,k obedu neco na zkousku,venku kojim,vecer kasicku-obyc.mu nejede,tak jsem zkusila s bananem a ta mu smakuje :pankac: ,no a pres noc jen kojim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
29.7.07 21:39

Ahoja všem :-) ,
dneska spal Luky od 21h. do 5,45h. a pak to ještě zalomil do 9,30h. :potlesk: Jen tak popisuji,co vydrží,absolutně a rezolutně odmítám jakoukoli chválu :wink: :-P
Nepočítám ovšem s tím,že to tak bude denně…tak naivní nejsem :-)
Chci Vám napsat,co jsem dnes provedla :arrow: Sárinka už dlouho básní o jednom místním klučinovi..no zaláskovaná je jak trám a denně poslouchám Patrik tamto a Patrik támhleto…Je to rozkošné,ty dětské lásky…a dneska jsem dostala takový nápad,že ji ho vyfotím,mobilem jsem ho blejskla,ale nakonec mi pomohla Grehla ( :arrow: Grehlo patří Ti můj veliký dík :srdce: :srdce: ),foto se povedlo :potlesk: …Ona o ničem nevěděla,doma jsem ji toho jejího krasavce vytiskla a dala jí ho :arrow: holky,to jste neviděly,jak zářila,ta byla tak šťastná :potlesk: Prdelka moje zaláskovaná..tož tak…Jsem se jen chtěla podělit o radost :-)

Jinak autosedačky :arrow: vybírejte ty větší takové,které se dají sklopit do lehu,takže je v ní dítě pak jak v tom vajíčku…jsou skvělé,když dítě usne,tak mu nepadá hlavička a pohodlně dříme :wink: Tedy aspoň my takovou máme po Sárince a máme jen skvělé zkušenosti :D :idea:

Potápení nevím :nevim: My jsem normálně čvachtali a tak nějak to přišlo samo…myslím u S.,stejně tak to budu dělat s Lukym :wink:

A já mám taky jeden dotaz :arrow: kdy budete snižovat postýlku :?: Luky se mi začíná drát z postýlky,tedy chytne se šprušlí a nakukuje a nakukuje,až má hlávku úplně vystrčenou…začínám mít obavy,ať mi nevyskočí…možná plaším,ale vypadá to fakt divoce :( CO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
29.7.07 21:45

Ani nevis jakou mam radost,ze se ma akivita projevila tak krasne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
29.7.07 21:47

Pet až mi tohle začne Davis dělat,tak ji dám níž.Jistota je jistota :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79

Taj drahe pritelkyne :wink: jdu do hajan za mym krasnym :twisted: a vy moc neponocujte :potlesk: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229

No Pet , ty jsi uzasna :D Prijedte s Grehlou sem a vyfotte mi tu mou tajnou lasku :-)
Postylku chci snizit uz od brezna, ale to by tady musel byt nejakej chlap, kterej by si na to nasel cas,ze :evil: My totiz mely tu zvysenou polohu a Nellinka byla natlacena na kolotoc :arrow: tak jsem ho musela mit sundanej :cry: Ale ted uz Martinovi rikam, ze to uz proste MUSI snizit, protoze mala je hroznej divoch a taky mam strach :? No, jeste si asi nejakej patek pockam, nez se ten chlap uraci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
29.7.07 21:49

Grehlo , tak dobrou nocicku :huban: :-) a sladky sniky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí